sznaucertoffik Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Kochani, rozpoczynamy nowy rozdział naszego życia.Zamieszkała z nami Frotka ze schroniska na Marmurowej. Drobinka troszkę płochliwa ale już opanowała całe mieszkanie. Z nami się zintegrowała, zaczyna się już bawić no i trochę wybrzydzać z jedzonkiem. Kombinuje na ile może sobie pozwolić z nami. Niech tylko dobry Bóg pozwoli nam długie i zdrowe życie. Jest chyba młodsza niż 2 lata jak ją określili w schronie, ma jeszcze przerwy miedzy zębami. Jest radosna, skoczna i pełna życia. Obszczekuje Ciotki psiary, które ja odwiedzają i obcych na spacerku. Najdziwniejsze, że po przyjeździe do domu wiedziała do której klatki iść. Szkoda, że temperatura na zewnątrz jest mało przyjazna i spacerki ograniczają się tylko do potrzeb fizjologicznych. Po drobnym tuningu przez zaprzyjaźnioną gromerkę wygląda troszkę inaczej. Niestety sztuki wklejania zdjęć nadal nie opanowaliśmy wiec znowu będą prośby o wklejanie ich w naszym imieniu. Dziękujemy malawaszka za już drugą adopcję. Dziękujemy wszystkim z dogomanii za kibicowanie i wpisy wsparcia w poprzednim wątku. Adopcja Frotki nie jest zdrada Muszki, pamiętamy o niej cały czas. Chcemy o ile to możliwe odmienić zły psi los i troszkę wypełnić pustkę po stracie Muni. Pozdrawiamy we trójkę Teresa, Andrzej i Frotka Quote
malawaszka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 :loveu: witajcie!!! chętnie wkleję zdjęcia Frotki :) ciekawa jestem jak wygląda teraz :) a wyglądała tak w schronisku: Quote
tomcug Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Wkleiłam foteczki, sunia przecudna, mam trochę kłopotów ze sprzętem, ale chyba się udało. U nas była podobna sytuacja, po śmierci Montusia przygarnęliśmy cudną bezdomną sunię i to była nalepsza decyzja. Kolejna bieda ma dom i daje nam tyle radości.:lol: Mam nadzieję, że podobnie będzie u Was. Powodzenia!!! :loveu: Quote
malawaszka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 prześliczna :loveu: pewnie, że nie ma co myśleć, że nowy piesek zajmuje miejsce tego, który odszedł - jak się kocha zwierzaki to trzeba pomóc następnemu i kochać go tak samo, a o poprzednim przecież nie zapominamy i nadal też kochamy pamięć o nim Quote
EVA2406 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Witam :) Też uważam, że należy brać kolejne biedy, bo ich tyle czeka na ciepło naszych serc i rąk. Śliczna sunia, tylko dlaczego tu tak cicho? Quote
Zmysł Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 witajcie, http://www.dogomania...łka/?p=16023972 może ktoś coś wie, choć minęło tyle czasu. Zapraszam na wątek, który stworzyłem na prośbę znajomej(tej od złotego psa Barrego-może jeszcze pamiętacie) Quote
Recommended Posts