BlauPanda Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 No Ciapek ma sporo zdjęć na picassie które są dostępne dla wszystkich. Staram się żeby miał jakieś zdjęcie przykuwające uwagę żeby w końcu ktoś się nim zainteresował. Ale jak nie to, to postaram się o inne :P Quote
BlauPanda Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 W czwartek Ciapek był najpierw na godzinnym spacerku a potem wylegiwaliśmy się w schronisku. Ciapek był zmęczony pogodą i taki odpoczynek mu pasował tym bardziej, że pojawiły się jeszcze osoby z parówkami więc Ciapek objadał się na leżąco :P Został również wyczesany i wygłaskany :) Miał mieć również gości lecz niestety nie pojawili się. Ale jest szansa że pojawią się w sobotę. :) Quote
BlauPanda Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Dziś byłam na krótkim spacerku z Ciapkiem, później odpoczęliśmy trochę w cieniu. Gdy Ciapek nieco odpoczął poszliśmy na wybieg. Ciapek biegał za piłeczką i okazało się że mieści się w tunelu. Ciapek miał dziś gości :) ostatecznie pojechał do swojego nowego domku :) Będzie miał dom z ogrodem i sporo terenu do spacerów. Jutro zadzwonię i się zapytam jak Ciapek się sprawuje. Quote
Beti-Buba Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 No doczekał się psiak-OBY ten domek był na zawsze! Czekamy na wieści. Powodzenia chłopaku! Quote
BlauPanda Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Dziś dzwoniłam do nowej rodziny Ciapka :) Ciapek ma się dobrze i świetnie się bawi z dziećmi które go uwielbiają. Był już na spacerku i widział się z innymi psami. Szybko również się przekonał że nie ma się co awanturować z nowymi kolegami, lepiej iść obok i podjadać sobie parówki :P Podobno wkrótce na profilu schroniska pojawią się zdjęcia Ciapka z nowego domu :) Quote
Natka28 Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Super wieści! Oby to już był domek do końca życia :) Quote
choba Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 To ja w takim razie z niecierpliwością czekam na te zdjęcia i podrzucę, jak tylko się pojawią ;) Quote
choba Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Dla tych, co są niefejsbukowi lub jeszcze nie widzieli ;) 1 Quote
Beti-Buba Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Cioteczki macie jakieś wieści z nowego domku Ciapka? Quote
BlauPanda Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Tak mam kontakt z obecnymi właścicielami Ciapka a wizytę po adopcyjną planuje we wrześniu. Za niedługo powinnam również otrzymać parę nowych zdjęć. Podobno Ciapek jest grzeczny biega i bawi się z dziećmi :) 1 Quote
BlauPanda Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Zdjęcia dostałam ale nie wiem czy mogę je tu wrzucić wiec tylko daję to z samym Ciapkiem Quote
Beti-Buba Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Zdjęcia dostałam ale nie wiem czy mogę je tu wrzucić wiec tylko daję to z samym Ciapkiem No przecież to zdjęcie powyżej też jest z panem i z dzieckiem? Quote
BlauPanda Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Tak ale to było przesłane żebyś my mogli wstawić na stronie fundacji itp. a do nowych mam dostęp z fb rodziny Ciapka Quote
Beti-Buba Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Tak ale to było przesłane żebyś my mogli wstawić na stronie fundacji itp. a do nowych mam dostęp z fb rodziny CiapkaTo może link tej stronki? Quote
BlauPanda Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Przesłane przez fb. Niebawem mam zamiar odwiedzić Ciapka i z pewnością zrobię parę zdjęć i tu wstawię. Quote
Beti-Buba Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Przesłane przez fb. Niebawem mam zamiar odwiedzić Ciapka i z pewnością zrobię parę zdjęć i tu wstawię.No to czekamy :) Quote
BlauPanda Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Dziś wybrałam się z koleżanką w odwiedziny do Ciapka. Pewnie mnie udusicie ale z tego wszystkiego zapomniałam zrobić parę zdjęć. Ciapek ma się bardzo dobrze. Chętnie się przywitał i był zachwycony smakołykami które mu przyniosłam. Do dyspozycji ma cały ogród, garaż oraz piwnicę a czasem nawet bywa w domu. Ciapek chodzi również na długie spacery z całą rodziną. Chętnie bawi się z dziećmi oraz wyleguje na słońcu. Buda też już była ale okazało się iż zamówiona buda po złożeniu jest zbyt mała i trzeba zbudować większą (gdy już będzie mam dostać zdjęcia). Ciapek był już nawet na szczepieniu u weterynarza i miał przycinane pazurki. Podobno zachowywał się wzorowo i nie bał się. 1 Quote
Recommended Posts