Jump to content
Dogomania

Ciapek - 60 cm radości a zarazem smutku :( Szukamy domu Ciapkowi !

Recommended Posts

Posted

No Ciapek ma sporo zdjęć na picassie które są dostępne dla wszystkich. Staram się żeby miał jakieś zdjęcie przykuwające uwagę żeby w końcu ktoś się nim zainteresował. Ale jak nie to, to postaram się o inne :P

Posted

W czwartek Ciapek był najpierw na godzinnym spacerku a potem wylegiwaliśmy się w schronisku. Ciapek był zmęczony pogodą i taki odpoczynek mu pasował tym bardziej, że pojawiły się jeszcze osoby z parówkami więc Ciapek objadał się na leżąco :P Został również wyczesany i wygłaskany :) Miał mieć również gości lecz niestety nie pojawili się. Ale jest szansa że pojawią się w sobotę. :)

Posted

Dziś byłam na krótkim spacerku z Ciapkiem, później odpoczęliśmy trochę w cieniu. Gdy Ciapek nieco odpoczął poszliśmy na wybieg. Ciapek biegał za piłeczką i okazało się że mieści się w tunelu. Ciapek miał dziś gości :) ostatecznie pojechał do swojego nowego domku :) Będzie miał dom z ogrodem i sporo terenu do spacerów. Jutro zadzwonię i się zapytam jak Ciapek się sprawuje. 

Posted

Dziś dzwoniłam do nowej rodziny Ciapka :) Ciapek ma się dobrze i świetnie się bawi z dziećmi które go uwielbiają. Był już na spacerku i widział się z innymi psami. Szybko również się przekonał że nie ma się co awanturować z nowymi kolegami, lepiej iść obok i podjadać sobie parówki :P Podobno wkrótce na profilu schroniska pojawią się zdjęcia Ciapka z nowego domu :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Tak mam kontakt z obecnymi właścicielami Ciapka a wizytę po adopcyjną planuje we wrześniu. Za niedługo powinnam również otrzymać parę nowych zdjęć. Podobno Ciapek jest grzeczny biega i bawi się z dziećmi :)

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziś wybrałam się z koleżanką w odwiedziny do Ciapka. Pewnie mnie udusicie ale z tego wszystkiego zapomniałam zrobić parę zdjęć. Ciapek ma się bardzo dobrze. Chętnie się przywitał i był zachwycony smakołykami które mu przyniosłam. Do dyspozycji ma cały ogród, garaż oraz piwnicę a czasem nawet bywa w domu. Ciapek chodzi również na długie spacery z całą rodziną. Chętnie bawi się z dziećmi oraz wyleguje na słońcu. Buda też już była ale okazało się iż zamówiona buda po złożeniu jest zbyt mała i trzeba zbudować większą (gdy już będzie mam dostać zdjęcia). Ciapek był już nawet na szczepieniu u weterynarza i miał przycinane pazurki. Podobno zachowywał się wzorowo i nie bał się.

• Upvote 1