Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Origami przepraszam cię ale nie wydaje ci sie , że o tym powinna decydowac opiekunka Misi zosia/ Czy sadzisz, że w ostrowcu Misia bedzie mieszkać pod mostem?:angryy:
EOT

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
Origami przepraszam cię ale nie wydaje ci sie , że o tym powinna decydowac opiekunka Misi zosia/ Czy sadzisz, że w ostrowcu Misia bedzie mieszkać pod mostem?:angryy:
EOT

Dziwnie iwop podchodzisz do losów Misiątka. Obym nie miała racji z tym schronem:mad: Będę szczęśliwa jeśli opiekunka Misi Zosia zaradzi temu najgorszemu. Tytuł wątku nic dobrego nie zapowiada:shake: Ale jak dajesz mi do zrozumienia to sprawa TYLKO Zosi i chyba twoja iwop!!!!!

Posted

origami - nie rozumiem dlaczego dziwnie podchodze do sprawa\y Misi? o co tobie chodzi origami bo naprawde juz nie rozumiem...Chzesz koniecznie aby Misia została u niedpowiedzialnej Izy? Czy tez sugerujesz, że Zosia ma zamiar oddać ja do schronu do Mielca?:crazyeye:

Posted

iwop - po prostu nie wiemy co czeka teraz Misiątko i staramy się jakoś zaradzić. Jeśli Misia nie może zostać u malaizy, to gdzie sie podzieje? To pytanie, ktore nas nurtuje. Chcemy pomóc.

Posted

no przeciez nie podejrzewam, że chcecie wiedziec z innych powodów...:p

Ale ja juz pisałam parę razy na wątku, że Misia wraca do Ostrowca i na dworze nie bedzie siedziała. Zosia załatwia jej dom u znajomych.

Posted

iwop napisał(a):

Ale ja juz pisałam parę razy na wątku, że Misia wraca do Ostrowca i na dworze nie bedzie siedziała. Zosia załatwia jej dom u znajomych.

dzięki, bo i dla mnie nie całkiem jasne to było. Misiątko :loveu:

Posted

Bonsai napisał(a):
iwop - po prostu nie wiemy co czeka teraz Misiątko i staramy się jakoś zaradzić. Jeśli Misia nie może zostać u malaizy, to gdzie sie podzieje? To pytanie, ktore nas nurtuje. Chcemy pomóc.

Dziękuje :loveu:Bonsai . Ja dostawałam jakieś dziwne:shake: odpowiedzi od iwop

Posted

iwop napisał(a):
origami - ja pisałam ale widocznie nie doczytałaś... :oops:

Doczytałam i to dobrze, tylko twoje iwop odpowiedzi wczoraj były nieraz jak z innej bajki. :oops:
Jak widać cała ta sprawa z biednym Misiątkiem była niejasna. Oto wypowiedz Bonsai
Bonsai: " iwop - po prostu nie wiemy co czeka teraz Misiątko i staramy się jakoś zaradzić. Jeśli Misia nie może zostać u malaizy, to gdzie sie podzieje? To pytanie, ktore nas nurtuje. Chcemy pomóc."

Posted

Dostałam priva od jednej z dogomaniaczek z linkiem do psa który zostal zaadoptowany przez malaize. Przyznam, ze jestem w szoku i szkoda, ze nie wiedziałam tego wczesniej przed oddaniem Misi do adopcj...
To nie jest pierwszy pies z dogo, który został tak przez ize potraktowany. Frodo z tego wątku został w koncu oddany rodzicom izy bo podobno nie chciał mieszkać z nimi w nowym mieszkaniu...

Wateek Frodo: (od str 30 pojawiają sie problemy)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30901

Czy nadal kto s ma w atpliwości?

chyba kłaniaja się czarne kwiatki...:(

Posted

przeczytałam, z wypowiedzi wnosze że pani nie ma pojęcia o wychowywaniu psów, widoczny brak konsekwencji i zasad , może ktoś z dogomaniaków mógłby sprawdzić w jakich warunkach mieszka frodo?w tej sytuacji warto sprawdzić co sie stało z pieskiem....

Guest Elżbieta481
Posted

Misiątko w górę!Szukaj domu kruszynko!
Elżbieta

Posted

Misia wróciła wczoraj do Ostrowca. Droge znisła nie najlepiej - cały czas sie trzęśła... Ona po prostu nie rozumie co sie dzieje. :shake: Misia zamieszka u rodziny Pawła. na razie jest osowiała i nie reaguje najlepiej - przez 4 miesiące pobytu w Warszawie przyzwyczaiła sie do tamtej rodziny... Ludzie powinni sie nauczyć, że pies to nie zabawka, którą sie reklamuje... Pies myśłi, czuje i tęskni.

Misia nie szuka domu. Zostaje tu gdzie jest. mam nadzieje, że szybko zapomni...:oops: