Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jotpeg może trudno w to uwierzyć ale ona z tym samochodzikiem (w środku jest piszczący piesek) śpi i nawet podczas jedzonka musi miec koło miski :p

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to niesamowite z ta zabaweczka - alez z Misiatka madra psinka! :loveu:
fantastyczne! :lol:
moze wreszcie ktos to doceni i Misiatko znajdzie taki dom jak Lola?...

Posted

iwop napisał(a):
Ja juz straciłam nadzieję...:placz:

Proszę, nie trać jej !:placz:
Coś mi mówi że Misiątko znajdzie domek,przed bożym Narodzeniem, takie dziwne uczucie na mnie spłynęło...... Ech...

Posted

Pimpek napisał(a):
Proszę, nie trać jej !:placz:
Coś mi mówi że Misiątko znajdzie domek,przed bożym Narodzeniem, takie dziwne uczucie na mnie spłynęło...... Ech...

Oby to się spełniło:loveu:

Posted

Powiem szczerze - Misai jest śliczna, słodka i troche za gruba... Nikt jesj nie chce i nikt nawet nigdy nie zadzwonił. :shake: Podejrzewam, że zostanie w przytulisku na zawsze... Widocznie szczęście odziedziczyła po swojej mamie, nad która znęcał się jakiś psychopata wyrywając jej pazurki i wybijając żeby. Wypada się tylko cieszyć, że ją to ominęło...:-(

jej przywiązanie do zabaweczki z piszczącym pieskiem nadaje się do filmu...

Posted

iwop napisał(a):
Powiem szczerze - Misai jest śliczna, słodka i troche za gruba... Nikt jesj nie chce i nikt nawet nigdy nie zadzwonił. :shake: Podejrzewam, że zostanie w przytulisku na zawsze... Widocznie szczęście odziedziczyła po swojej mamie, nad która znęcał się jakiś psychopata wyrywając jej pazurki i wybijając żeby. Wypada się tylko cieszyć, że ją to ominęło...:-(

jej przywiązanie do zabaweczki z piszczącym pieskiem nadaje się do filmu...

Misiątko jest ładną sunią, dlaczego dziwi mnie i smuci, że nikt Jej nie chce. Ma tylko zabaweczkę. Jaki ona ma charakter???

Posted

Bonsai:loveu: Dziekuję rozmawiałam na gg z panią... Ma się skontaktowac z Pawłem, który na codzień jest z Misią i zobaczymy...

Trzeba mocno trzymac kciuki :oops: