iwop Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 jotpeg może trudno w to uwierzyć ale ona z tym samochodzikiem (w środku jest piszczący piesek) śpi i nawet podczas jedzonka musi miec koło miski :p Quote
Origami-7 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 MISIĄTKO ma tylko swoją ulubioną zabaweczkę:loveu: Kto da suni domek???? Quote
jotpeg Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 a to niesamowite z ta zabaweczka - alez z Misiatka madra psinka! :loveu: fantastyczne! :lol: moze wreszcie ktos to doceni i Misiatko znajdzie taki dom jak Lola?... Quote
Origami-7 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Misiątko ma tylko zabaweczkę, ale marzy o domku:-o Quote
Kanzaj Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Origami-7 napisał(a):I dalej tylko marzenia!!!!! Ale one czasem jednak się spełniają... Quote
iwop Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 jakoś się nie zanosi aby domek sie pojawił...:placz: Quote
Origami-7 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Misiątko coraz zimniej:mad: a domku brak:crazyeye: Tak mi smutno:placz: Quote
iwop Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Ja juz straciłam nadzieję...:placz: Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 iwop napisał(a):Ja juz straciłam nadzieję...:placz: Proszę, nie trać jej !:placz: Coś mi mówi że Misiątko znajdzie domek,przed bożym Narodzeniem, takie dziwne uczucie na mnie spłynęło...... Ech... Quote
Origami-7 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Pimpek napisał(a):Proszę, nie trać jej !:placz: Coś mi mówi że Misiątko znajdzie domek,przed bożym Narodzeniem, takie dziwne uczucie na mnie spłynęło...... Ech... Oby to się spełniło:loveu: Quote
Kanzaj Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Origami-7 napisał(a):Oby to się spełniło:loveu: To my też trzymamy kciuki, bardzo moccccccccccno!!! Quote
Origami-7 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Sunia MISIĄTKO tak bardzo pragnie mieć swój domek:crazyeye: Kto ją pokocha?? Ona czeka na miłość od swego państwa. Tylko kto zechce okazać jej serce????? Quote
iwop Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Powiem szczerze - Misai jest śliczna, słodka i troche za gruba... Nikt jesj nie chce i nikt nawet nigdy nie zadzwonił. :shake: Podejrzewam, że zostanie w przytulisku na zawsze... Widocznie szczęście odziedziczyła po swojej mamie, nad która znęcał się jakiś psychopata wyrywając jej pazurki i wybijając żeby. Wypada się tylko cieszyć, że ją to ominęło...:-( jej przywiązanie do zabaweczki z piszczącym pieskiem nadaje się do filmu... Quote
jotpeg Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Iwop, wiecej nadziei! Wreszcie telefon zadzwoni!!! Quote
Origami-7 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 iwop napisał(a):Powiem szczerze - Misai jest śliczna, słodka i troche za gruba... Nikt jesj nie chce i nikt nawet nigdy nie zadzwonił. :shake: Podejrzewam, że zostanie w przytulisku na zawsze... Widocznie szczęście odziedziczyła po swojej mamie, nad która znęcał się jakiś psychopata wyrywając jej pazurki i wybijając żeby. Wypada się tylko cieszyć, że ją to ominęło...:-( jej przywiązanie do zabaweczki z piszczącym pieskiem nadaje się do filmu... Misiątko jest ładną sunią, dlaczego dziwi mnie i smuci, że nikt Jej nie chce. Ma tylko zabaweczkę. Jaki ona ma charakter??? Quote
Origami-7 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Patrzcie jaka jestem ŚLICZNA:loveu: Kto mnie pokocha??? Tak bardzo pragnę mieć domek:crazyeye: Quote
iwop Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 ona jest bardzo smieszna no i niestety trochę grubsza niz na tym zdjęciu...:oops: Quote
Origami-7 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 iwop napisał(a):ona jest bardzo smieszna no i niestety trochę grubsza niz na tym zdjęciu...:oops: Kochanego ciałka nigdy nie za dużo:lol: Quote
iwop Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Bonsai:loveu: Dziekuję rozmawiałam na gg z panią... Ma się skontaktowac z Pawłem, który na codzień jest z Misią i zobaczymy... Trzeba mocno trzymac kciuki :oops: Quote
Recommended Posts