Believe Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 (edited) Oskarek, imie hodowlane Kaito - moje oczko w głowie ;) Nieskończona energia, w lasach i łąkach mógłby spędzać całe dnie. Kochane maleństwo :loveu::loveu: Myślałam o tym, żeby moim pozostałym zwierzakom założyć oddzielne tematy, ale jednak zostaniemy przy jednym ;) Majcia - ok. 12 letnia babunia o charakterze szczeniaka, nikt kto spojrzałby na jej zachowanie nie stwierdziłby jej wieku ;) Diego - 4 letni rozrabiaka, mała, łaciata krówka, uwielbia szaleć razem z Majką. Oprócz psów mam jeszcze papugę Roxi i żółwia Megi ;) Edited May 5, 2014 by Believe Quote
Believe Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Ty$ka - z szerzyńskich wzgórz :) Quote
Mary&Shena Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Co tu taki cicho ? Piesek piękny, jego spojrzenie mrozi krew w żyłach :) Quote
Believe Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 Oskar rośnie, ma już 6 miesięcy, ale nadal pozostaje moim małym misiem ;) Na zdjęciach w kolczatce, niestety to wyższa konieczność, choć już za niedługo będziemy mogli się jej pozbyć bo mały coraz mniej ciągnie też na zwykłej obroży. Quote
Believe Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 A takie Oskar ma mieszkanko na noc, i na czas gdy musi zostać sam Quote
Believe Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Ty$ka']Kim jest Diego? :)[/QUOTE] Mój drugi piesek, oprócz niego mam jeszcze Majcię, która też swego czasu miała temat na dogo ;) Quote
Believe Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Był Diego to teraz czas na Majciastą, zdjęcia stare ale wstawię w najbliższym czasie jakieś bardziej aktualne. Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Buhahaha, te z kreskami mnie rozbawiło :lol: Łał, fajny psiniec. Nie wiedziałam, że masz aż trzy psy :D Quote
Believe Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 Mój mężczyzna ma już 10 miesięcy, wydoroślał z wyglądu, nie z charakteru ;) No i nauczył się podnosić nóżkę przy załatwianiu :D Quote
Believe Posted August 13, 2014 Author Posted August 13, 2014 Pierwsza lekcja pływania Oskara :D Quote
Believe Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Lubi wodę, pod warunkiem że ma jeszcze dno pod łapkami, później robi się gorzej :D Quote
Recommended Posts