Jump to content
Dogomania

Starachowice!Luka=smalec? Oooo nie !!! Znalazła swój DOM w Lublinie :)

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Lulka już pisałam jak mnie towarzystwo wczoraj przegoniło i zadbało o szybsze bicie serca nawiewając mi z kojca, ale mam jeszcze pytanie: czy one Was słuchają bo słuchają, czy jak już się wybiegają to wracają posłusznie do kojca? Bo ja bym mogła z nimi przy karmieniu chwilę pobiegać ale boję się że jak je luzem puszczę to nie będę mogła ich zgarnąć później a bieganie z nimi na smyczy jest poza moimi możliwościami, bieg z uwiązanym Lulkiem mógłby mnie z pionu obalić:diabloti:. A czy może standardem jest że Lulek wrazie czego do Bożeny poleci? Bo to by mnie trochę uspokoiło.

Posted

Nas nie słuchają ! Jak nam ostatnio Luka prysnęła to jak Rajek ryknął dopiero się zatrzymała, ale chyba bardziej ze zdziwienia niż posłuchu :evil_lol:

Posted

Kamkam napisał(a):
U Lulka już pisałam jak mnie towarzystwo wczoraj przegoniło i zadbało o szybsze bicie serca nawiewając mi z kojca, ale mam jeszcze pytanie: czy one Was słuchają bo słuchają, czy jak już się wybiegają to wracają posłusznie do kojca? Bo ja bym mogła z nimi przy karmieniu chwilę pobiegać ale boję się że jak je luzem puszczę to nie będę mogła ich zgarnąć później a bieganie z nimi na smyczy jest poza moimi możliwościami, bieg z uwiązanym Lulkiem mógłby mnie z pionu obalić:diabloti:. A czy może standardem jest że Lulek wrazie czego do Bożeny poleci? Bo to by mnie trochę uspokoiło.

ja pierwszy raz jak poszłam je karmić i też zabrałam na spacer to miałam identyczne dylematy,ale psy w parku puściłam...i mało się nie rozpłakałam bo ślad po nich zaginął,ale tylko na chwile,wybiegały się i po jakiś 15-20 minutach zapiełam smycze i grzecznie wróciły do kojca na jedzonko. Tylko jedna uwaga,nigdy nie biore ich sama ,bo bym nie utrzymała. A jeszcze co do Lulka to w drodze powrotnej idzie przy nodze(no prawie) Bożenka widziała,że mnie słuchał i grzecznie szedł,ale musi najpierw swoje wybiegać

Posted

ale bardzo wszystkich zachęcam do spacerów z psiakami,one są przeszczęśliwe ,wystarczy im 15 minut,jak ja przychodzę to one wcale się nie interesują jedzeniem tylko od razu szykują się do wyjścia,

Posted

To już ponad pół roku jak świat dowiedział się o Luce i reszcie psów z Białki!Jednym się udało, inne nadal czekają!
Luka jest wsród tych drugich...czeka!

Posted

[quote name='Gamba']To już ponad pół roku jak świat dowiedział się o Luce i reszcie psów z Białki!Jednym się udało, inne nadal czekają!
Luka jest wsród tych drugich...czeka![/quote]
I świat zapomniał .....