Jump to content
Dogomania

Starachowice!Luka=smalec? Oooo nie !!! Znalazła swój DOM w Lublinie :)

Recommended Posts

Posted

Dziś dzwoniłam i rozmawiałam z pania Luki.Ponoć wstosunku do dziecka zachowuje sie ok.Ale jest inny problem. Nie chce jeść.:shake:I ponoć bardzo schudła.Myśle ,ze trzeba tam pojechać i zobaczyć co sie dzieje.Ja nie moge tego zrobić bo ona najbardziej była do mnie przywiązana.To znaczy ja moge jechać ,ale nie będe sie jej pokazywała.Muszę kogoś poprosić o pomoc.Moze ktoś ze mna pojedzie i sprawdzi co sie u niej dzieje.

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Rajkiem, byli z Mają odrobaczyć Lukę chyba wczoraj lub przedwczoraj i jego zdaniem wszystko jest w porządku. Luka nie bardzo je ale też bojkotowała michę jak Bożena pojechała na urlop, czyli raczej wynika to ze zmian w jej życiu. A zresztą to już jej przechodzi to niejedzenie. dobrze będzie,.

Posted

Kamkam napisał(a):
Rozmawiałam z Rajkiem, byli z Mają odrobaczyć Lukę chyba wczoraj lub przedwczoraj i jego zdaniem wszystko jest w porządku. Luka nie bardzo je ale też bojkotowała michę jak Bożena pojechała na urlop, czyli raczej wynika to ze zmian w jej życiu. A zresztą to już jej przechodzi to niejedzenie. dobrze będzie,.

Zgadza się ... byliśmy tam i tak jak przypuszczaliśmy od początku ....
niejedzeniem Luki bardzo się nie należy przejmować. Wygląda dobrze, nie chudnie. I w sumie dobrze, że nie je za wiele przynajmniej narazie dopóki hormony po sterylce się nie ustabilizują ! Kiełbasę z tabletkami wchłonęła w sekundzie :cool3:
Bardziej mnie martwi to, ze ile razy tam przyjechaliśmy, siedziała uwiązana na smyczy :-(
Ale generalnie jest bardzo radosną suczką Widać, ze nowa "Pani" sie jej bardzo spodobała

• 1 month later...
Posted

jakoś tak się stało że nikt tu jeszcze nie napisał: NIESTETY LUKA WRÓCIŁA DO KOJCA :(, podobno pani została sama z dziećmi bo mąż wyjechał i nie jest w stanie zająć się jeszcze psem, Majaa niestety miałaś rację, intuicja to podstawa, a tacy byli Luką zachwyceni...szok...

Posted

No cóż .... nikt nie napisał, bo dogo nie działało :shake:

Możemy tylko szukać Luce domu .....

Jakoś to, że od początku mówiłam że ja psa bym tam nie oddała, nie mając żadnych racjonalnych argumentów, które nie spotkałyby się z racjonalną odpowiedzią, nie przynosi mi żadnej satysfakcji Wręcz przeciwnie! :placz: Zaczynam się bać własnych myśli!

Posted

intuicja jest najważniejsza,a zapewnienia ludzi o dobrych intencjach można wsadzić w ....,i w połączeniu z brakiem odpowiedzialności i świadomości u ludzi trzeba chyba ostrzej korygować decyzje o wydaniu psa,wiadomo wszystkim zależy na adopcji,ale ilość kompletnie nie ma przełożenia na jakość.

Posted

wyobrażam sobie co przeżywasz,tego nie da się zrozumieć,traci się wiarę w ludzi i jeszcze bardziej kocha się tego czworonoga,ale trzeba próbować dalej,może nie wszyscy mają kamienne serca

Posted

Mam teraz tyle psóww ,że nawet nie mogę przyprowadzić do siebie na podwórko Luki i Lulka żeby sobie pobiegały.Ciągle tylko siedzą wtej klatce. Jak w więzieniu.Wiem ,ze inne psy mają dużo gorzej..... to niesprawiedliwe :-(:-(:-(.A czasu ,żeby je wziążć na spacer WCALE

Posted

[quote name='klusek04']Zapsione Starachowice błagają o pomoc.
Te psy przeżyły Białkę.
Czy wszyscy już zapomnieli???
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: