Jump to content
Dogomania

Starachowice!Luka=smalec? Oooo nie !!! Znalazła swój DOM w Lublinie :)

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do Lulka nikt nie zagląda, więc nie ma co się dziwić ,że do Luki również :-( :shake: Nie mozemy się poddać, Luka musi znaleźć dobry dom i to koniecznie!
Co u niej słychać ?

Posted

Majaa napisał(a):
Nie byłam dzisiaj u suni niestety ... ale widziałam ją przejerzdżając obok ... opalała się :evil_lol:

To sie nazywa życie :cool1: Karmią, głaszczą i jeszcze mozna się opalać !

Posted

Luka czuje się doskonale,choć przydałby jej się od czasu do czasu spacerek.Przydałaby sie nam jakas młodzież ,żeby się tym zajęła .Ale gdzie ich szukać:shake: I gdzie szukać domku dla Luki.:shake:

Posted

Noi wykrakałam.Znalazła się jedna młoda osóbka ,która wzięla Lukę na spacerek.A jest nią moja córka.Obiecała ,ze teraz bedzie ją brała częściej.Sunia jest wyjątkowo grzecznym psem.

Posted

BożenaG napisał(a):
Noi wykrakałam.Znalazła się jedna młoda osóbka ,która wzięla Lukę na spacerek.A jest nią moja córka.Obiecała ,ze teraz bedzie ją brała częściej.Sunia jest wyjątkowo grzecznym psem.

Swietnie, że córka będzie brać oba psiury na spacerki! Przyda im się to, one tak lubią się ruszać!:multi:

Posted

Pytanko mam, czy Luka jest wysterylizowana?Na wątku nie znalazłam. Dziś jadąc do pracy przyuważyłam, że Lulek "kocha ją inaczej niż siostrę"...

Posted

Kamkam napisał(a):
No to troszkę sobie poświntuszą:diabloti: , ale bez długotrwałych skutków!

Jutro koniec przyjemności ... pora odpowiedzialnie brać w łapy swoje życie :cool3:
Ciotki i Wujkowie podpowiedzą, jak to zrobić ... sterylka po prostu ;)

Posted

Jak ta Luka ma dobrze... wszyscy jej takie pozytywne rzeczy podpowiadają :cool3:
Ciotka a dlaczego Luki brak w głównym wątku starachowickim ? Przecież ona już starachowiczanka pełną gębą :evil_lol:

Posted

A ja mam wiadomości z ostatniej chwili - Luka już ciachnięta! Teraz jeszcze pewnie odpoczywa u Pana Psiego Doktora.
I mam jeszcze kilka foteczek panny (aparat okłamał z datą):

Luka jest piękna i poprostu wspaniała, trochę zwariowana jak wyszła z kojca, ale po tym co przeszła to normalne, że szaleje ze szczęścia na wolności...
są jeszcze fotki jej towarzyszem z kojca:

robione przez siatkę, ale w środku nie byłam w stanbie pstryknąć przyzwoitych bo musiałam dopieszczać psiaki..

OPIEKUNIE, PRZYJACIELU, WYBAWCO!!!
CZEKAM, JAK DŁUGO JESZCZE?

Posted

Pozwoliłam sobie wkleić jeszcze raz na początek stronki;)
(aparat okłamał z datą):

Luka jest piękna i poprostu wspaniała, trochę zwariowana jak wyszła z kojca, ale po tym co przeszła to normalne, że szaleje ze szczęścia na wolności...
są jeszcze fotki z jej towarzyszem z kojca:

robione przez siatkę, ale w środku nie byłam w stanie pstryknąć przyzwoitych bo musiałam dopieszczać psiaki..

OPIEKUNIE, PRZYJACIELU, WYBAWCO!!!
CZEKAM, JAK DŁUGO JESZCZE?

Posted

Kamkam to mój i wujkowy dzisiejszy wybawca :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .... Dzięki za transport suńki na sterylkę ..... nie wyrobilibyśmy się ! Adopcje ruszyły i oby na dotychczasowych się nie skończyło !
Bożena suńkę po sterylce zabrała do siebie na kilka dni ! Sunia się już podobno wybudziła i zaczepia łapką do głaskania !

Posted

Luka jest już u mnie w domku.czuje sie dobrze.Lezy sobie teraz u mojej córki w pokoiku na posłaniu.Jest jeszcze trochę otępiała.Ale pierwsze co zrobila po przebudzeniu to podała mi łapke.Zresztą jak siedzę koło niej to podaje mi ją cały czas.Węc ją za nią trzymam a wtedy ona przysypia. tylko się oddale, ona tez wstaje.

Posted

Gamba napisał(a):
Jak ta Luka ma dobrze... wszyscy jej takie pozytywne rzeczy podpowiadają :cool3:
Ciotka a dlaczego Luki brak w głównym wątku starachowickim ? Przecież ona już starachowiczanka pełną gębą :evil_lol:

OJ Wujciu już nadrabiam .... w ogóle ostatnio na głównym wątku były zaległości i wczoraj trochę nadrobiłam,ale ja jestem długodystansowiec nocny, ale naprawdę o 4 rano to już praktycznie kompletnie nie kontaktuję ...... dziś nadrobię ....

Posted

Majaa napisał(a):
OJ Wujciu już nadrabiam .... w ogóle ostatnio na głównym wątku były zaległości i wczoraj trochę nadrobiłam,ale ja jestem długodystansowiec nocny, ale naprawdę o 4 rano to już praktycznie kompletnie nie kontaktuję ...... dziś nadrobię ....

Zrobione!!

Posted

dariaopole napisał(a):
Ale ona śliczniutka i wygląda na taka zadbana raczej,sierściucha się aż błyszczy. Piękne, cudne ,śliczności, nic tylko do domku zabierać i miziać co sił w łapkach :loveu:

Masz rację, wyjątkowo dobrze wygląda, ale to ten gatunek włosa chyba, bo mój boksio tej samej maści jak do nas trafił z ulicy też błyszczał a chudy był niemiłosiernie i brudny też;) . Ja po głaskanku Luki miałam czarniutkie ręce. No ale psy z Białki są raczej odżywione a właściwie to nawet grube (tam niestety potrzebne były grubaski:angryy:). I do tego wszystkie bardzo pogodne do ludzi, bo po tym co przeszły to każde warunki są wspaniałe - to słowa naszego PanaPsiagoDoktora.