robert2384 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 witam Chciałbym się dowiedzieć czy zna może ktoś książki na temat rasy alaskan malamute w których znajde następujące informcje : Kiedy zacząć trening jak prowdzić trening od jakiego obciążenia zacząć trening czym kierować się przy zwiększaniu obciążenia treningowego?? oraz jakie cieżary na jakich dystanasach są w stanie przeciągnąć malamuty. Chodzi mi o dystans np 10 km bo jedyne co znalazłem to że rekordzista na zawodach przeciągnął prawie 5 ton na odcinku jak dobbrze pamiętam 30 metrów ale nigdzie nie mogę znaleść informacji o ciężarach ciągniętych na większe odległości Dziękuję za pomoc pozdrawiam Quote
olcia120 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Niestety o tej rasie nie moge się dużo wypowiedzieć, ale może to pomoże, ponieważ ta rasa też nalezy do tej grupy:) 'Husky i inne ' Aut. Szmurło Małgorzata , Szmurło Izabella Quote
robert2384 Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Dziękuję za odpowiedź:) Każda informacja się przyda:) pozdrawiam Quote
sylwana99 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='robert2384']witam Chciałbym się dowiedzieć czy zna może ktoś książki na temat rasy alaskan malamute w których znajde następujące informcje : Kiedy zacząć trening jak prowdzić trening od jakiego obciążenia zacząć trening czym kierować się przy zwiększaniu obciążenia treningowego?? oraz jakie cieżary na jakich dystanasach są w stanie przeciągnąć malamuty. Chodzi mi o dystans np 10 km bo jedyne co znalazłem to że rekordzista na zawodach przeciągnął prawie 5 ton na odcinku jak dobbrze pamiętam 30 metrów ale nigdzie nie mogę znaleść informacji o ciężarach ciągniętych na większe odległości Dziękuję za pomoc pozdrawiam witaj, polecam "Husky i inne" Quote
Recommended Posts