iwop Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Moze chociaż Koalka weźmiesz... Mnie sie nie zmieści bo juz od moda ostrzezenie dostałam...:oops: Quote
iwonamaj Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='oktawia6']Iwonamaj-zapytam jeszcze raz: czemu nigdy żadnego banera pieska nie wziełaś do swego podpisu?:roll: Wstyd się przyznać- nie umiem...:oops: Quote
jotpeg Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Iwonamaj, tutaj jest przystepna instrukcja made in Grubbarybba: Po prostu go zaznacz, przeciągając po bannerku (zrobi sie ciemniejszy), a potem KOPIUJ. Wejdź do Panel Użytkownika, tak w Edytuj Podpis i w oknie wciśnij WKLEJ. Potem kliknij na obrazek, na Wstaw Link (w górej listwie taka ikonka z odwróconą ósemką) i w okno, które się pojawi, wstaw adres wątku. Potem tylko zaakceptować i gotowe. Powodzenia. Quote
Zmysł Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nie bardzo się udało, ale bez nerwów. Ja też miałem bardzo długo problemy techniczne. Quote
oktawia6 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='iwonamaj'] Wstyd się przyznać- nie umiem...:oops: o masz to już tajemnica rozwiana:evil_lol:-dam Ci łatwiejszą instrukcję: pierw zaciemnij banerek-prawym klawiszem myszki "kopiuj" potem wejdź w edytuj podpis w panelu użytkownika - i w czystym polu znów prawym klawiszem myszki zrób "wklej" na dole strony kliknij zachowaj podpis i TYLE!!:eviltong: częstuj się i wklejaj:) 500x100 pikseli 250x100 pikseli 125x100 pikseli Quote
iwonamaj Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Uff, nareszcie...Bo Koala to trzeci psinek, który bardzo zapadł mi w serce, pierwszy to był Lolek , co spał na śniegu, drugi Bratanek...Oni znależli dobre domki, więc moze Koalek też... Quote
oktawia6 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 brawo Iwona!:ptylko taki robiazg:oops:masz pod podpisem o pixelach-skasuj sobie to w edycji podpisu-i zapisz popis potem-rozmiar banerka niepotrzebny jest pod podpisem;). Quote
oktawia6 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 cisza to dopiero dzisiaj u niego była:shake:allegro ma nie wiem to rochę dziwne w sumie, nie wierzę by nikt nie pytał to miniaturowy młody piesek-może telefon jest niepoprawny lub ta osoba nie odbiera? Quote
Kanzaj Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Koala cudny - domku szuka.............:crazyeye: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 O, rany! Tyle czasu Koala szuka domku i nic...:shake: Pzdr. Quote
_Tosia_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 jakie on ma piękne oczka, jest śliczny. i na pewno bardzo chce mieć własny ciepły kątek. pokochaj go:-( Quote
quasimodo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ten piesek strasznie chwyta za serce. Jest taki ujmujący... Pokaż się kochany na samej górze - może ktoś cię wypatrzy? Quote
natija Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Koala prosi o kochajacy domek,kto da domek i go pokocha.... Quote
oktawia6 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 ................................................. Quote
natija Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Kochanutki kto go wezmie i da mu kochajacy domek..... Quote
Recommended Posts