Kanzaj Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 O matkoooooooooo - naprawdę??????????????Nareszcie!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jotpeg Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 powodzenia, pieseczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Toska Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 prosimy o zmianę tytułu :lol: i siup szczęśliwca do lepszego działu :lol: Quote
_Tosia_ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 coza wspaniała wiadomość!!! moze jakies fotki będą?... :loveu::loveu::loveu: Quote
asiamm Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :multi: no nareszcie ktoś dojrzał tego ślicznego psiunia! :multi: Quote
anouk92 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Koala już szczęśliwy a ja tymczasem zapraszam na wątek potrzebującej suni: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110544 Quote
anouk92 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Pani Koali jest nim zachwycona. Powiedziała że nigdy nie spotkała tak cudownego psiaka. Koala jest grzeczny i chyba równie szczęśliwy jak jego Pani:multi:. Quote
Kanzaj Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 anouk92 napisał(a):Pani Koali jest nim zachwycona. Powiedziała że nigdy nie spotkała tak cudownego psiaka. Koala jest grzeczny i chyba równie szczęśliwy jak jego Pani:multi:. To cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
asiamm Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 tylko co ten wątek robi jeszcze na PwP? :mad: Koalka w końcu szczęśliwy :multi: Quote
_beatka_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 fantastyczne wieści:multi::multi::multi::multi: zmieńcie tytuł, bo jest nieco mylący;):evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 anouk92 napisał(a):1.......2.......3......Koala ma dom:multi: . Nie pisałam wcześniej bo nie chciałam zapeszać ale się udało. Koala zamieszkał z Panią dziennikarką która zobaczyła Koalę na nagraniu w TV. Wczoraj byli na spacerze i oboje są zachwyceni. Kciuki potrzebne nadal ale myślę że Koala doczekał się tego jedynego, wymarzonego domku:lol: Jeeeee, jak cudownie!:multi: A co do tytułu, to rzeczywiście trzeba go zmienić! Pzdr. Quote
Jenny19 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wspaniale:multi: Tak długo czekał,ale było warto.:loveu: Quote
_beatka_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dziewczyny wybaczcie że zaśmiecę wątek, ale wczoraj byłam u znajomych na działce-miejscowość Izbica nad Zegrzem. Jak tam jechałam to wyszedł nam na drogę piesek, potem zaczął biec za autem aż nie dotarliśmy na teren posesji znajomych. Piesek podobno został tam wyrzucony i się tak błąka, rzekomo parę lat...śpi w trawie albo na polu, jest trochę straszy-na moje oko ma ok7 lat bo pyszczek ma już lekko siwy. Do ludzi jest bardzo grzeczny, łagodny, łasi się, liże po rękach. Rozumie komendy. Jak mówiłam nie wolno, wróć to przychodził do mnie od razu...widać, że kiedyś miał dom:-( strasznie mi leży jego los na sercu, jak odjeżdżałam i go zostawiałam to mi się serce krajało, dosłownie:placz: wiem, że wszyscy są mocno zapsieni ale jakbyście wiedziały o tanim tymczasie który się zwolnił, nawet kojcu czy budzie to błagam dajcie znać. Pies podobno jest tam cały czas, probuje wchodzić do domów i aut, byle ktoś go zabral:-(jakby się coś zwolniło to wrócę po niego, przecież nie można go tak zostawić...:placz::placz::placz: Quote
iwop Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 beatka moze założ mu wątek bo tak to kiepska sprawa...:oops: Quote
_beatka_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 tylko, że nawet jego zdjęć nie mam:shake: a wątek pewnie i tak szybko spadnie i nikt nawet nie zajrzy tyle jest psów w potrzebie:placz: Quote
Kanzaj Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 _beatka_ napisał(a):tylko, że nawet jego zdjęć nie mam:shake: a wątek pewnie i tak szybko spadnie i nikt nawet nie zajrzy tyle jest psów w potrzebie:placz: Jak się zrobi banerek i będziemy go podnosić, to nie spadnie! A szanse zawsze ciut większe. Quote
_beatka_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 będą foty w przyszłym tygodniu jak wszystko dobrze pójdzie, na razie nie pozostaje mi nic innego jak czekać Quote
iwop Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Chyba warto zmienić tytuł bo wyglada na to, że Koala nadal szuka domu... A może wrócił z adopcji?:oops: Quote
Asiaczek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 To ja już nic nie rozumiem: Koala ma DS czy nie...? Pzdr. Quote
Toska Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 pewnie , ze ma !!!:multi::multi::multi: tylko tytuł nie zmieniony :mad: Quote
Asiaczek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Toska napisał(a):pewnie , ze ma !!!:multi::multi::multi: tylko tytuł nie zmieniony :mad: No to super!!! A będą jakieś fotki z nowego DS? Pzdr. Quote
paros Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Toska napisał(a):pewnie , ze ma !!!:multi::multi::multi: tylko tytuł nie zmieniony :mad: Dziękuje za PW :lol: Ostatnio ciężko było wejść na Dogo i dopiero dzisiaj dowiedziałam się, że Koala ma domek :multi::multi: Już zmieniam tytuł :roll: Quote
oktawia6 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 anouk92 napisał(a):1.. .....2.......3......Koala ma dom:multi: . Nie pisałam wcześniej bo nie chciałam zapeszać ale się udało. Koala zamieszkał z Panią dziennikarką która zobaczyła Koalę na nagraniu w TV. Wczoraj byli na spacerze i oboje są zachwyceni. Kciuki potrzebne nadal ale myślę że Koala doczekał się tego jedynego, wymarzonego domku:lol: tak się cieszę!!!!:bigcool::B-fly::cunao: tyle czekał i tyle wytęsknił! P.S. Paros czemu nie zmieniłaś tytułu wątku? Quote
Recommended Posts