jotpeg Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 to wprost nie do wiary, że on bez domu :shake: a ogłaszany gdzieś jest? Quote
Asiaczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ja dzisiaj z samego rana zaglądam! Na pierwsza!!! Pzdr. Quote
_Tosia_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='jotpeg']to wprost nie do wiary, że on bez domu :shake: a ogłaszany gdzieś jest? allegro ma http://www.allegro.pl/item320708107_koala_cudowny_malutki_piesek_szuka_domu_.html Quote
_Tosia_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 nie do wiary, ze nikt nie chce takiego słodkiego maluszka.... Quote
_Tosia_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 dziś konczy się allegro. jutro zrobię mu nowe Quote
_Tosia_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 odnowione allegro. mam nadzieję, że nie za 'żółte' http://www.allegro.pl/show_item.php?item=328710058 Quote
magda s Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 cześc, mam nadzieje ze sie wkleję...:oops: Mam parę pytań do osoby która ma informacje na temat Koali - i tak jak dogaduje sie z innymi psiakami - jak reaguje na koty / to jest istotna informacja/ - co z załatwianiem sie, czy brudzi w domu / to przy paru zwierzakach ważna informacja - czy potrafi chodzić na smyczy -i jak z jazdą samochodem no i nie wiem o co jeszcze miałam się spytać... Może brzmia te pytania głupkowato ale niestety sa to dla mnie istotne informacje Quote
_Tosia_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 magda s napisał(a):cześc, mam nadzieje ze sie wkleję...:oops: Mam parę pytań do osoby która ma informacje na temat Koali - i tak jak dogaduje sie z innymi psiakami - jak reaguje na koty / to jest istotna informacja/ - co z załatwianiem sie, czy brudzi w domu / to przy paru zwierzakach ważna informacja - czy potrafi chodzić na smyczy -i jak z jazdą samochodem no i nie wiem o co jeszcze miałam się spytać... Może brzmia te pytania głupkowato ale niestety sa to dla mnie istotne informacje proponuję zadzwoń bezpośrednio do Kamili: 501 635 782 Quote
Asiaczek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Magda s - i jak wynik rozmow nt. Koali? Pzdr. Quote
magda s Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Dziewczyny spokojnie, niestety wymaga to troszkę czasu. Do Kamilki zadzwonię wieczorem dziś, wczoraj niestety nie miałam już sposobności sprawdzić czy ktoś mi odpisał na pytania. Wiem ze kazdy dzień sie liczy, ale nie mogę sama i pochopnie powziąć decyzji. Niestety nie mogę również niczego obiecać...:-( ale wierzcie mi ze ten psiak nie jest mi obojętny... Quote
iwonamaj Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 No to trzymam kciuki za naszego ulubieńca.... Quote
anouk92 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A ja proponuje żeby dzwonić bezpośrednio do P.Joanny - 507-132-363. P.Joanna może powiedzieć że obiecała Koalę P.Hani swojej koleżance ale jeśli domek będzie fajny to ja zrobię wszystko żeby trafił do nowego domku. P.Hania miała brać Koalę do siebie jak wyda psiaki które są u niej na DT. Niestety psiaków nie ubywa a Koala nadal samotnie czeka więc już moja w tym głowa żeby trafił do nowego domku a nie do P.Hani. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dzisiaj tez pokazemy światu Koalke... Pzdr. Quote
Recommended Posts