Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dobrze, to juz chyba mogę napisać. moja bliska koleżanka chce być Koalkową pańcią. przeprowadzają się teraz do nowego mieszkania, ale za jakieś 2 tyg. mogliby go do siebie zabrać. nie sądzę by przez ten czas zmienili decyzję, ale ja zawsze pozostawiam sobie jakiś margines niepewnosci dopóki pies nie trafi do nowego domku. to dziewczyna kochana i uwielbiająca zwierzęta, na pewno nie będzie mu źle. przyjechałby do nas, do Łodzi, to takie piękne miasto :loveu:. wytrzymaj Koalku jeszcze troszkę, już niedługo los się odmieni. codziennie w pracy zapytam Gosię, czy nie zmieniła decyzji i będę tu lojalnie donosić. warszawa nie jest daleko, z transportem nie powinno być zadnego problemu.

Posted

_Tosia_ napisał(a):
no dobrze, to juz chyba mogę napisać. moja bliska koleżanka chce być Koalkową pańcią. przeprowadzają się teraz do nowego mieszkania, ale za jakieś 2 tyg. mogliby go do siebie zabrać. nie sądzę by przez ten czas zmienili decyzję, ale ja zawsze pozostawiam sobie jakiś margines niepewnosci dopóki pies nie trafi do nowego domku. to dziewczyna kochana i uwielbiająca zwierzęta, na pewno nie będzie mu źle. przyjechałby do nas, do Łodzi, to takie piękne miasto :loveu:. wytrzymaj Koalku jeszcze troszkę, już niedługo los się odmieni. codziennie w pracy zapytam Gosię, czy nie zmieniła decyzji i będę tu lojalnie donosić. warszawa nie jest daleko, z transportem nie powinno być zadnego problemu.

Super info!
Teraz już tylko 2 tygodnie!:lol:
Pzdr.

Posted

_Tosia_ napisał(a):

Tosiu czy dzwoniłyście w tej sprawie do P.Joanny?
Jeśli będą jakieś problemy to zadzwoń do mnie 513-077-146.

Czy koleżanka mieszka w Łodzi czy w warszawie?

Posted

Właśnie rozmawiałam z P.Joanną na temat Koali i sprawa jest raczej nie aktualna ponieważ zakochała się w nim dobra koleżanka Joanny i chce go do siebie zabrać.
Na razie ta koleżanka ma jakieś szczeniaki u siebie na tymczasie i jak tylko je wyadoptuje to bierze Koalę.

W fundacji jest jeszcze Floks i Szarek. Może one się spodobają - jest jeszcze kilka małych wysterylizowanych suczek.

Floks:

Tu jego wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80471&highlight=floks

Tu wątek Fifi:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77558&highlight=fifi

Szarka zdjęć muszę poszukać na komputerze w domu.
Mam nadzieję że któryś z psiaków spodoba się koleżance.

Posted

_Tosia_ napisał(a):
o rany..ale domków nagle ;) . no dobrze, P. Hania go bierze, jak tylko wyadoptuje szczeniaki.. a kiedy je wyadoptuje? nie , żebym jakaś nieufna była ...:cool1:

Tosia nie wiem kiedy je wyadoptuje:shake:.
Czy Twoja koleżanka była by zainteresowane innym psiakiem którego przedstawiłam?