LittleMy Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 nie pozwol Koalce dlugo czekac , on taki biedny.... Quote
_Tosia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no dobrze, to juz chyba mogę napisać. moja bliska koleżanka chce być Koalkową pańcią. przeprowadzają się teraz do nowego mieszkania, ale za jakieś 2 tyg. mogliby go do siebie zabrać. nie sądzę by przez ten czas zmienili decyzję, ale ja zawsze pozostawiam sobie jakiś margines niepewnosci dopóki pies nie trafi do nowego domku. to dziewczyna kochana i uwielbiająca zwierzęta, na pewno nie będzie mu źle. przyjechałby do nas, do Łodzi, to takie piękne miasto :loveu:. wytrzymaj Koalku jeszcze troszkę, już niedługo los się odmieni. codziennie w pracy zapytam Gosię, czy nie zmieniła decyzji i będę tu lojalnie donosić. warszawa nie jest daleko, z transportem nie powinno być zadnego problemu. Quote
LittleMy Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 jak pieknie !! :multi::multi: to trzymamy kciuki i czekamy te 2 tygodnie :) Quote
Kanzaj Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 To teraz moccccccccccno trzymamy kciuki!!!!!!!!! Quote
Toska Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 trzymamy , trzymamy !!! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Asiaczek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 _Tosia_ napisał(a):no dobrze, to juz chyba mogę napisać. moja bliska koleżanka chce być Koalkową pańcią. przeprowadzają się teraz do nowego mieszkania, ale za jakieś 2 tyg. mogliby go do siebie zabrać. nie sądzę by przez ten czas zmienili decyzję, ale ja zawsze pozostawiam sobie jakiś margines niepewnosci dopóki pies nie trafi do nowego domku. to dziewczyna kochana i uwielbiająca zwierzęta, na pewno nie będzie mu źle. przyjechałby do nas, do Łodzi, to takie piękne miasto :loveu:. wytrzymaj Koalku jeszcze troszkę, już niedługo los się odmieni. codziennie w pracy zapytam Gosię, czy nie zmieniła decyzji i będę tu lojalnie donosić. warszawa nie jest daleko, z transportem nie powinno być zadnego problemu. Super info! Teraz już tylko 2 tygodnie!:lol: Pzdr. Quote
_Tosia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 dzis tez zapytalam Gosię, odpowiedź: "na 200% bierzemy" :loveu:. jeszcze tylko cyklinowanie podłogi... oj szybko, szybko... Quote
asiamm Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ja nie wiem dlaczego taki ładniutki piesek tyle czasu czekał :shake: (ale się już prawie doczekał :) ) mocno trzymam kciukasy! Quote
anouk92 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 _Tosia_ napisał(a):no dobrze, to juz chyba mogę napisać. moja bliska koleżanka chce być Koalkową pańcią. przeprowadzają się teraz do nowego mieszkania, ale za jakieś 2 tyg. mogliby go do siebie zabrać. nie sądzę by przez ten czas zmienili decyzję, ale ja zawsze pozostawiam sobie jakiś margines niepewnosci dopóki pies nie trafi do nowego domku. to dziewczyna kochana i uwielbiająca zwierzęta, na pewno nie będzie mu źle. przyjechałby do nas, do Łodzi, to takie piękne miasto :loveu:. wytrzymaj Koalku jeszcze troszkę, już niedługo los się odmieni. codziennie w pracy zapytam Gosię, czy nie zmieniła decyzji i będę tu lojalnie donosić. warszawa nie jest daleko, z transportem nie powinno być zadnego problemu. Tosiu czy dzwoniłyście w tej sprawie do P.Joanny? Jeśli będą jakieś problemy to zadzwoń do mnie 513-077-146. Czy koleżanka mieszka w Łodzi czy w warszawie? Quote
anouk92 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Właśnie rozmawiałam z P.Joanną na temat Koali i sprawa jest raczej nie aktualna ponieważ zakochała się w nim dobra koleżanka Joanny i chce go do siebie zabrać. Na razie ta koleżanka ma jakieś szczeniaki u siebie na tymczasie i jak tylko je wyadoptuje to bierze Koalę. W fundacji jest jeszcze Floks i Szarek. Może one się spodobają - jest jeszcze kilka małych wysterylizowanych suczek. Floks: Tu jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=80471&highlight=floks Tu wątek Fifi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77558&highlight=fifi Szarka zdjęć muszę poszukać na komputerze w domu. Mam nadzieję że któryś z psiaków spodoba się koleżance. Quote
_Tosia_ Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 kurcze... najwazniejsze, zeby mu bylo dobrze... to juz na 100% pewne?.. Quote
Kanzaj Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 To ja już nic nie rozumiem... jak nie było domku, to nie było, a teraz jednocześnie są aż dwa???:crazyeye: Quote
Zmysł Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No właśnie. Trzeba trzymać rękę na pulsie, żeby nie obudzić się z nią w ... Quote
LittleMy Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 akurat sie skonczylo allegro wiec juz nie wznawiam skoro mamy 2 chetnych :) Quote
anouk92 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No chyba nie ma sensu wznawiać skoro P.Hania powiediząła że na pewno go bierze. Quote
_Tosia_ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 o rany..ale domków nagle ;) . no dobrze, P. Hania go bierze, jak tylko wyadoptuje szczeniaki.. a kiedy je wyadoptuje? nie , żebym jakaś nieufna była ...:cool1: Quote
anouk92 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 _Tosia_ napisał(a):o rany..ale domków nagle ;) . no dobrze, P. Hania go bierze, jak tylko wyadoptuje szczeniaki.. a kiedy je wyadoptuje? nie , żebym jakaś nieufna była ...:cool1: Tosia nie wiem kiedy je wyadoptuje:shake:. Czy Twoja koleżanka była by zainteresowane innym psiakiem którego przedstawiłam? Quote
oktawia6 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ale nie wiadomo kiedy je wyadoptuje-może osoba, która teraz zaproponuje dom dla Koali powinna go zabrac ? Quote
_Tosia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 anouk, jeszcze nie wiem, nie widzialam się z nią 2 dni Quote
_Tosia_ Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 kochane moje, czy Koala na 100% idzie do tej pani? bo nie wiem, czy sprawa nieaktualna, czy szukać jej (koleżance) innego pieska... Quote
Recommended Posts