elainfo Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 oktawia6 napisał(a):na nocny spacerek jeszcze raz:painting: byłam,wczoraj z koala na wieczornym spacerku..;-)) piesek jest słodki, nauczony czystości i malutki idealny do bloku na kanapke dla jakiegos ustablizowanego małżenstwa..jakichs niezastarych emerytównp- tam bym go widziała;-)) Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 to faktycznie-grzeczny piesek! albo do takiej osoby która na pół etatu pracuje a resztę dnia jest w domu! prawda elainfo? Quote
elainfo Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 oktawia6 napisał(a):to faktycznie-grzeczny piesek! albo do takiej osoby która na pół etatu pracuje a resztę dnia jest w domu! prawda elainfo? pewnie ,że tak;-)) i ma takie słodkie krzywe przednie łapki..:loveu: :loveu: Quote
Zmysł Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 elainfo napisał(a):byłam,wczoraj z koala na wieczornym spacerku..;-)) piesek jest słodki, nauczony czystości i malutki idealny do bloku na kanapke dla jakiegos ustablizowanego małżenstwa..jakichs niezastarych emerytównp- tam bym go widziała;-)) Koala to słodziak pierwszej wody. Naprawdę, gdybym miał możliwości i szukał pieseczka to wziąłbym właśnie jego. Zresztą czuję się czasem jak taki niezastary emeryt. Quote
elainfo Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Zmysł napisał(a):Koala to słodziak pierwszej wody. Naprawdę, gdybym miał możliwości i szukał pieseczka to wziąłbym właśnie jego. Zresztą czuję się czasem jak taki niezastary emeryt. heheheheheh!! a to ciekawe...:crazyeye: Quote
oktawia6 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ja też czuję się jak młoda emerytka:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 I Koala ponownie na dzienny spacerek-prosi o dom! Quote
oktawia6 Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Koala pokazuje się - może ktoś dostrzeże:roll: Quote
Recommended Posts