paros Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Koala jest niedużym psem w wieku około 6-ciu lat. Waży ok. 7 kg. Niewiele o nim wiadomo, błąkał się zimą i latem zdobywając doświadczenia życiowe. To mądry pies z bagażem smutnych doświadczeń. Na zdjęciach widać jego łapki. Nie wiem, dlaczego są takie krzywiutkie? Mimo takich łapek psiak jest dość aktywny. Koala jest już po kastracji i bardzo pilnie szuka domu. Koala jest pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt „Maja”. W sprawie adopcji prosimy o kontakt z Kamilą tel. 501 635 782 Kontakt do fundacji: Fundacja w Obronie Zwierząt "MAJA" Zielonka, ul. Wesoła 4 Tel. 0 507 132 363 PILNY APEL !!! Fundacja MAJA opiekuje się obecnie wieloma psiakami, którym uratowała życie. Fundacja nie ma żadnych dotacji i działa od niedawna. Fundacja jest organizacją pożytku publicznego. W klinice, gdzie fundacja leczy psiaki urósł dług za leczenie i pilnie potrzebna jest pomoc na jego spłacenie. TO DRAMAT!! Zajrzyj na wątek Pomoc dla Przytuliska w Zielonce Quote
Toska Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 o jaki fajny psiak :lol: oryginalnej urody :lol: łapeczki takie krzywiutkie pewnie po krzywicy -mój znajduś Tofcio ma podobne i weci powiedzieli , że to pozostałość po krzywicy w dzieciństwie . Ale one w niczym nie przeszkadzają -wiem z własnego doświadczenia , to tylko mankament urody, albo jej atut- wszyscy o moim Tofciu mówią "jakie on ma cudne łapięta " myślę , że Koala musi trafić na odpowiedniego człowieka !!! Quote
Zmysł Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Biedniutki, śliczniutki Koala zaczyna nowy dzień. Na razie bez domku Quote
em-chan Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 no, popatrzeć koalci w oczy... przecież nie można żeby nie miał go kto kochać... Quote
Zmysł Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Gdybym nie miał już piesków (i kotków), a szukałbym psiaka to wybrałbym właśnie Koalę. Serio! Quote
em-chan Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Zmysł napisał(a):Gdybym nie miał już piesków (i kotków), a szukałbym psiaka to wybrałbym właśnie Koalę. Serio! a żeby nie to że mieszkam w akademiku to już bym go do siebie zabrała, on taki uroczy jest i ma najfajniejsze uszy... Quote
jotpeg Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 zrobcie mu jak najwiecej ogloszen i allegro, jest niesamowity - na pewno znajdzie dobry dom! Quote
Zmysł Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Widać, że to dobry, poczciwy, kochany pieseczek. W górę Koala. Quote
paros Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 jotpeg napisał(a):zrobcie mu jak najwiecej ogloszen i allegro, jest niesamowity - na pewno znajdzie dobry dom! Będzie miał ogłoszenia :lol: Quote
Recommended Posts