ajkusia i psotka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 czesc mam szczeniaka (chyba kundelek lub owczark niemiecki / ma 2 miesiace) ale nie wiem jaka to rasa i czy urosnie wielka czy mala, Je wszystko co dla doroslych psow, Ucze jak chodzic na smychy dobrze sobie radzi tez ucze ja sikac w jedno miejsce ale jej to mnie wychodzi przeczytałam tutaj jednego posta i wyprowadzam ja nadwor i biore sucha karme ja sie zalatwi to ja chwale i daje jej karme jedna kosteczke. po Powroie przyszlam z nia do dumu 2 godziny sobie pospala chcialo jej si sisu a ja gralam na kompie a ona przyszla mnie polizala i podeszla do dzwi i poszlam z nia na dwur to samo zrobila ({PAMIETAJCIE WEZCIE COS DLA PSIAKA I JAK SIE ZALATWI DAJCIE COS DOBREGO CO LUBI DO JEDZENIA}) ona ma glube i srednie lapki wyglada ja mlody owczarek niemiecki no nie wiem pomocy ;) :lol: Quote
barbor Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 mam problem...Mam dwa jamniki(teraz trzy) Jedna suka 12 lat i samiec 5 lat. Mama wziela coreczke samca naszego i nie wiemy jakk oswajac nasze trzy psy Jak myslicie? suczka ma 5 tygodni wiec jest malutka...Mam nadzieje ze nie bedziemy musieli jej oddac Prosze o jak najszybsze rady Quote
dog_master Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='ajkusia i psotka']czesc, mam szczeniaka (chyba kundelek lub owczark niemiecki / ma 2 miesiace), ale nie wiem, jaka to rasa i czy urosnie wielka czy mala, Je wszystko co dla doroslych psow, Ucze, jak chodzic na smychy - dobrze sobie radzi tez ucze ja sikac w jedno miejsce, ale jej to mnie wychodzi przeczytałam tutaj jednego posta i wyprowadzam ja nadwor i biore sucha karme ja sie zalatwi to ja chwale i daje jej karme - jedna kosteczke. po Powroie przyszlam z nia do dumu, 2 godziny sobie pospala, chcialo jej si sisu, a ja gralam na kompie, a ona przyszla, mnie polizala i podeszla do dzwi i poszlam z nia na dwur to samo zrobila ({PAMIETAJCIE WEZCIE COS DLA PSIAKA I JAK SIE ZALATWI DAJCIE COS DOBREGO CO LUBI DO JEDZENIA}) ona ma glube i srednie lapki, wyglada ja mlody owczarek niemiecki no nie wiem pomocy ;) :lol: No, to tak z grubsza... Moja jedyna pomoc to w/w (mniej więcej poprawiłam, aczkolwiek warto pisać więcej zdań, ale krótszych - lepiej się to czyta). Quote
Aserath Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ajkusia a w czym ty potrzebujesz pomocy? co do jamniczków - 5 tyg. to za mały, hodowca wam dał takie maleństwo?>??? Quote
nathaniel Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Aserath napisał(a):ajkusia a w czym ty potrzebujesz pomocy? co do jamniczków - 5 tyg. to za mały, hodowca wam dał takie maleństwo?>??? prędzej "chodoffca" Quote
Recommended Posts