Becia66 Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 karolakola napisał(a):A ma ktoś może kontakt z p. Agnieszką u której Toska była ? Ona też pewnie ucieszyłaby się z nowych wieści. mam kociokwik w głowie, czy ta p.Agnieszka to ta sama ktora uratowala od kogos te 2 czarne szczeniaki szorściaki z przytuliska ? bo jesli tak, to ja mam do niej numer. Quote
figa33 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 właśnie nie mogę sobie przypomnieć , ale wydaje mi się ,że tak .. Quote
majuska Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 karolakola napisał(a):A ma ktoś może kontakt z p. Agnieszką u której Toska była ? Ona też pewnie ucieszyłaby się z nowych wieści. Czasem bywa gabinecie, przekażę jej te wieści ( p. Agnieszka kupiła sobie labkę ;) ) Quote
majuska Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Becia66 napisał(a):mam kociokwik w głowie, czy ta p.Agnieszka to ta sama ktora uratowala od kogos te 2 czarne szczeniaki szorściaki z przytuliska ? bo jesli tak, to ja mam do niej numer. tak to ona Quote
karolakola Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Podesłałam już Pani Agnieszce relację poadopcyjną :) Quote
figa33 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='karolakola']Podesłałam już Pani Agnieszce relację poadopcyjną :)[/QUOTE] karolakola , gratuluję avatarku :lol: Quote
Recommended Posts