Jump to content
Dogomania

Dramatyczna sytuacja Pani Uli i jej zwierzaków.......pomocy.....

Recommended Posts

Posted

[quote name='bahlsa']oj, tam.
wiesz, że nie ma za co :).
a koty karmi się gotowanym? ;)

ogłoszenia ściągnę jak kocinka będzie już w domku.

:D:D:D:D:D

ciocia masz szczesliwa reke oj masz :) dzis byl kolejny telefon w sprawie naszej czarnulki :):):) i tez z Krakowa :):):) wierze ze inna bidulka znajdzie swoje miejsce na ziemi bo to kolejny z domkow rokujacych na szczesliwe zakonczenie :)

Dziewczynki poszukujemy na cito transportu Bedzin - Krakow lub Katowice - Krakow.
Nie dosyc ze mam zepsute auto to jeszcze jestem chora. Ewu wraca dzis w nocy z Niemiec ale tez z temperatura a kocina musi dotrzec jakos do domu :( ech ... szukamy oczywiscie transportu za zwrot kosztow paliwa :)

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Stefka to kot?
Mogę zrobić tylko nie każ mi robić wizyty przedadopcyjnej.
Ja mam do czynienia tylko z psami a na kociej wizycie zadałam standardowe pytanie: czym będą karmić kota. Pani na to: suche .... a ja w międzyczasie: a gotowane?
(myślałam, że koty jedzą tak jak psy ryż, marchew, kurczak) Jak zobaczyłam panikę w oczach nowych właścicielek czarnuszki to zorientowałam się, że palnęłam głupstwo. Sama mało nie udusiłam się ze śmiechu zaraz po tym pytaniu. A Panie na to: suche i ..... saszetki :D.
Ogłoszenia tak, wizyta dla kota nie :D.

Posted

Hahahaha, człowiek uczy się całe życie :D
Nie, żartuję kochana, sama bez problemu siedzę i robię różnym psiakom ogłoszenia, nie będę Ci zawracać głowy, Stefkę też ogłaszam, tylko coś brakuje szczęścia tym moim podopiecznym:roll:
To jest Stefka:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/215567-Kotka-bez-oczka-i-wiejskie-znalezisko-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-%29[/url] :)

Posted

[quote name='bahlsa']Bardzo się cieszę :), ściągam ogłoszenia czarnuszki.[/QUOTE]

oj tak tak :) nasza maleńka znalazła swoje miejsce na ziemi :) domek szczęśliwy nie mógł doczekac się przyjazdu naszej malutkiej :)

Posted

Jestem wreszcie po długiej nieobecności i dziękuję za Waszą obecność:)
Wczoraj zawiozłyśmy Malusię do domku.
Mam dobre wieści, kicia bardzo się podoba i pięknie korzysta z kuwetki.
Panie są urocze, to z pewnością wspaniały dom.

Posted

Czekam na lepsze zdjęcia, szylkretowa koteczka ma na tablica.pl dużo odsłon, myślę, że przy lepszych zdjęciach też siedziałaby już w domu.
Martika obiecała podesłać nowe fotki w najbliższym czasie :)

Posted

[quote name='bahlsa']Czekam na lepsze zdjęcia, szylkretowa koteczka ma na tablica.pl dużo odsłon, myślę, że przy lepszych zdjęciach też siedziałaby już w domu.
Martika obiecała podesłać nowe fotki w najbliższym czasie :)[/QUOTE]

ciocia jak tylko pozbędę się szmerów na oskrzelach na pewno pojadę i zrobię zdjęcia koteczce. Od dziś jestem uziemiona w domu. Bezwzględny nakaz leżenia i zakaz wychodzenia z domu. A chciałam byc mądrzejsza od lekarza i wyleczyc się sama :placz:

Posted

Dzwoniła Pani czarnej koteczki:)
Jest zachwycona kicią.
Mała jest urocza, grzeczna i na dodatek uwielbia swoją nową Rodzinę( z wzajemnością rzecz jasna:):))
Nie sprawia kłopotów, grzecznie śpi w nocy, korzysta z kuwetki, ładnie zjada kocie jedzonko.
Mam obiecane fotki:)

Posted

[quote name='Marysia O.']Martiko, życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)[/QUOTE]
Marysieńko kochana - DZIĘKUJĘ :calus:

[quote name='ewu']Dzwoniła Pani czarnej koteczki:)
Jest zachwycona kicią.
Mała jest urocza, grzeczna i na dodatek uwielbia swoją nową Rodzinę( z wzajemnością rzecz jasna:):))
Nie sprawia kłopotów, grzecznie śpi w nocy, korzysta z kuwetki, ładnie zjada kocie jedzonko.
Mam obiecane fotki:)[/QUOTE]

takich wieści nam trzeba :) ależ się cieszę :):):)

Posted

[quote name='ewu']Dzwoniła Pani czarnej koteczki:)
Jest zachwycona kicią.
Mam obiecane fotki:)[/QUOTE]
Wieści wspaniałe.

Posted

Dziewczyny znacie kogoś z Katowic, kto mógłby podrzucić takiego jednego staruszka do weta?
Chodzi o dziadzia Oskara z tego wątku:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/190426-Ostatnia-operacja-Oskara%21-Bardzo-prosimy-o-wsparcie-finansowe%21/page75"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ansowe!/page75[/URL]

Posted

[quote name='Ajula']Dziewczyny znacie kogoś z Katowic, kto mógłby podrzucić takiego jednego staruszka do weta?
Chodzi o dziadzia Oskara z tego wątku:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/190426-Ostatnia-operacja-Oskara!-Bardzo-prosimy-o-wsparcie-finansowe!/page75"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ansowe!/page75[/URL][/QUOTE]

ciocia zapytaj prosze yolanovi.