Martika&Aischa Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='bahlsa']oj, tam. wiesz, że nie ma za co :). a koty karmi się gotowanym? ;) ogłoszenia ściągnę jak kocinka będzie już w domku. :D:D:D:D:D ciocia masz szczesliwa reke oj masz :) dzis byl kolejny telefon w sprawie naszej czarnulki :):):) i tez z Krakowa :):):) wierze ze inna bidulka znajdzie swoje miejsce na ziemi bo to kolejny z domkow rokujacych na szczesliwe zakonczenie :) Dziewczynki poszukujemy na cito transportu Bedzin - Krakow lub Katowice - Krakow. Nie dosyc ze mam zepsute auto to jeszcze jestem chora. Ewu wraca dzis w nocy z Niemiec ale tez z temperatura a kocina musi dotrzec jakos do domu :( ech ... szukamy oczywiscie transportu za zwrot kosztow paliwa :) Quote
paula_t Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Niesamowite. Sama pamiętam jak chciałam wyadoptować czarnego kota, to się musiałabym nieźle nagimnastykować. Bahlsa, może chcesz moją Stefkę ogłosić?:eviltong: Quote
bahlsa Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 A Stefka to kot? Mogę zrobić tylko nie każ mi robić wizyty przedadopcyjnej. Ja mam do czynienia tylko z psami a na kociej wizycie zadałam standardowe pytanie: czym będą karmić kota. Pani na to: suche .... a ja w międzyczasie: a gotowane? (myślałam, że koty jedzą tak jak psy ryż, marchew, kurczak) Jak zobaczyłam panikę w oczach nowych właścicielek czarnuszki to zorientowałam się, że palnęłam głupstwo. Sama mało nie udusiłam się ze śmiechu zaraz po tym pytaniu. A Panie na to: suche i ..... saszetki :D. Ogłoszenia tak, wizyta dla kota nie :D. Quote
paula_t Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Hahahaha, człowiek uczy się całe życie :D Nie, żartuję kochana, sama bez problemu siedzę i robię różnym psiakom ogłoszenia, nie będę Ci zawracać głowy, Stefkę też ogłaszam, tylko coś brakuje szczęścia tym moim podopiecznym:roll: To jest Stefka:[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/215567-Kotka-bez-oczka-i-wiejskie-znalezisko-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-%29[/url] :) Quote
kolejna kobietka Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Zaglądam i chociaż podniosę :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Dziewczynki mała czarnulka od wczoraj grzeje doopkę w DS w Krakowie :):):) Malutka coraz śmielsza :):):) Yolanovi ...ewu dziękujemy za transport naszej kochanej dziewczynki do domku :loveu::loveu::loveu: Quote
bahlsa Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Bardzo się cieszę :), ściągam ogłoszenia czarnuszki. Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='bahlsa']Bardzo się cieszę :), ściągam ogłoszenia czarnuszki.[/QUOTE] oj tak tak :) nasza maleńka znalazła swoje miejsce na ziemi :) domek szczęśliwy nie mógł doczekac się przyjazdu naszej malutkiej :) Quote
ewu Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Jestem wreszcie po długiej nieobecności i dziękuję za Waszą obecność:) Wczoraj zawiozłyśmy Malusię do domku. Mam dobre wieści, kicia bardzo się podoba i pięknie korzysta z kuwetki. Panie są urocze, to z pewnością wspaniały dom. Quote
Marysia R. Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Rewelacja:multi::multi: Powodzenia malutka:) Quote
paula_t Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Powodzenia czarnuszko na nowej drodze życia :) Quote
ewu Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Jeszcze reszta kociego towarzystwa..... Quote
Marysia R. Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Zaglądam:) Nie było żadnego odzewu z ogłoszeń w sprawie pozostałych koteczek? Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Marysia O.']Zaglądam:) Nie było żadnego odzewu z ogłoszeń w sprawie pozostałych koteczek?[/QUOTE] niestety :( na razie cisza :( Quote
bahlsa Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Czekam na lepsze zdjęcia, szylkretowa koteczka ma na tablica.pl dużo odsłon, myślę, że przy lepszych zdjęciach też siedziałaby już w domu. Martika obiecała podesłać nowe fotki w najbliższym czasie :) Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='bahlsa']Czekam na lepsze zdjęcia, szylkretowa koteczka ma na tablica.pl dużo odsłon, myślę, że przy lepszych zdjęciach też siedziałaby już w domu. Martika obiecała podesłać nowe fotki w najbliższym czasie :)[/QUOTE] ciocia jak tylko pozbędę się szmerów na oskrzelach na pewno pojadę i zrobię zdjęcia koteczce. Od dziś jestem uziemiona w domu. Bezwzględny nakaz leżenia i zakaz wychodzenia z domu. A chciałam byc mądrzejsza od lekarza i wyleczyc się sama :placz: Quote
Marysia R. Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Martiko, życzę szybkiego powrotu do zdrowia:) Quote
ewu Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Dzwoniła Pani czarnej koteczki:) Jest zachwycona kicią. Mała jest urocza, grzeczna i na dodatek uwielbia swoją nową Rodzinę( z wzajemnością rzecz jasna:):)) Nie sprawia kłopotów, grzecznie śpi w nocy, korzysta z kuwetki, ładnie zjada kocie jedzonko. Mam obiecane fotki:) Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Marysia O.']Martiko, życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)[/QUOTE] Marysieńko kochana - DZIĘKUJĘ :calus: [quote name='ewu']Dzwoniła Pani czarnej koteczki:) Jest zachwycona kicią. Mała jest urocza, grzeczna i na dodatek uwielbia swoją nową Rodzinę( z wzajemnością rzecz jasna:):)) Nie sprawia kłopotów, grzecznie śpi w nocy, korzysta z kuwetki, ładnie zjada kocie jedzonko. Mam obiecane fotki:)[/QUOTE] takich wieści nam trzeba :) ależ się cieszę :):):) Quote
paula_t Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Bardzo się cieszę, że czarnuszka trafiła do takiego domku:) I o pozostałe rozdzwonią się telefony, trzeba tylko cierpliwie poczekać. Quote
joanka40 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='ewu']Dzwoniła Pani czarnej koteczki:) Jest zachwycona kicią. Mała jest urocza, grzeczna i na dodatek uwielbia swoją nową Rodzinę( z wzajemnością rzecz jasna:):)) Nie sprawia kłopotów, grzecznie śpi w nocy, korzysta z kuwetki, ładnie zjada kocie jedzonko. Mam obiecane fotki:)[/QUOTE] Wieści wspaniałe. Quote
Ajula Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Dziewczyny znacie kogoś z Katowic, kto mógłby podrzucić takiego jednego staruszka do weta? Chodzi o dziadzia Oskara z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/190426-Ostatnia-operacja-Oskara%21-Bardzo-prosimy-o-wsparcie-finansowe%21/page75"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ansowe!/page75[/URL] Quote
Martika&Aischa Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Ajula']Dziewczyny znacie kogoś z Katowic, kto mógłby podrzucić takiego jednego staruszka do weta? Chodzi o dziadzia Oskara z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/190426-Ostatnia-operacja-Oskara!-Bardzo-prosimy-o-wsparcie-finansowe!/page75"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ansowe!/page75[/URL][/QUOTE] ciocia zapytaj prosze yolanovi. Quote
Ajula Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ciocia zapytaj prosze yolanovi.[/QUOTE] dzięki za radę :) Quote
bahlsa Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Marticzko, ze zdrowiem już wszystko ok? Quote
Recommended Posts