ANETTTA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 witam was serdecznie w FUNDACJI U EMIR znajduje sie sie piękny cudowny psiak potrzebuje kochającego serce człowieka kawałek domu -kiedys go chyba miał a teraz taki smutny siedzi ......:placz: pomóżmy znaleśc mu dom [FONT=Comic Sans MS]24.05.2006: Grisza- ok. roczny owczarek moskiewski stróżujšcy, zabrany ze schroniska w Skierniewicach już w naszej fundacji; został odrobaczony , po kwarantannie zostanie wykapany, wyczesany i zaszczepiony a następnie wykastrowany. Pies nie przejawia agresji wobec ludzi ani wobec suk; nie toleruje samców.Jak na miejsce, z którego został zabrany jest w stanie ogólnym dobrym. ( Aktualne zdjęcia wkrótce) [/FONT][FONT=Comic Sans MS]03.06.2006: Aktualne zdjęcie Griszy: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] szukamy domku dla tego cudownego pieknego misiaczka kto da mu serduszko miske z jedzeniem i z woda i kawałek ciepłego kacika [/FONT] Quote
ANETTTA Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 kto szuka stróża domku i futra do miziania ------oto kandydat czeka Quote
Karilka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nie widze zdjęć:shake:. Eh, gdzie ten domek do stróżowania? Quote
ANETTTA Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:niech ktos tu zajrzy :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:GRISZA czeka Quote
ANETTTA Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 foty mozna zobaczyć http://fundacja-emir.org/aktualnosci/grisza.htm zapraszam Quote
ANETTTA Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 nikt tu nie zagląda :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:ni epodoba wam sie GRISZA Quote
ANETTTA Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 ale jemu domek jest potrzebny help domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agnie Koty Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 na Boga, wiem, ze mu dom potrzebny,:oops: . A czy ktoś w imieniu Emir może mu zrobić Allegro? Ludzie czasami potrzebuja takich psich aniołów stróżów... Quote
ANETTTA Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 TRZEBA BY ZAPYTAC EMIR KLIKNIJ DO NIEJ NA MEILA ZAWSZE TO JAKS POMOC A PSIAK FAJNY MA CHYBA SZAN:shake: SE NA DOMEK Quote
emir Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 dziękuję za założenie wątku dla Griszy;Grisza jest odrobaczony i zaszczepiony; dom dla niego potrzebny, ale Grisza zostanie wydany do adopcji dopiero po kastracji; teraz jest zbyt gorąco na zabieg - czekamy aż się troche ochłodzi; pozdrawiam i dziekuję EMIR Quote
ANETTTA Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 bardzo by chciała aby on znalazł domek jest młody taki dzieciak ....:multi::multi::multi:i piekny Quote
Dea Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Grisza jest naprawdę pięknym psem, powinien szybko znaleźć dom:cool3: Quote
ANETTTA Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 wspolnymi siłami zrobimy mu taka reklame ze ho ho ja nie potrafie tak pieknie pisac wiec wstep nie jest za dobry:shake::shake::shake: licze teraz na WAS kochani .... Quote
ANETTTA Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 prosiłam juz chyba kliknij do emir i zapytaj pies jet pod jej skrzydłami .............a tak pozatym .....to wiem xze oszusci sie podszywaja .....i ona sama wystawia aukcje ale .......zapytaj przez meila prosze cie bardzo :shake::shake::shake: Quote
Dea Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ANETTTA napisał(a):prosiłam juz chyba kliknij do emir i zapytaj pies jet pod jej skrzydłami .............a tak pozatym .....to wiem xze oszusci sie podszywaja .....i ona sama wystawia aukcje ale .......zapytaj przez meila prosze cie bardzo :shake::shake::shake: To było do mnie? Bo nie wiem...:crazyeye: Może zapytam Ani W albo Olgi, one pomagają Emir w tych sprawach. Quote
ANETTTA Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 ktos mnie pytał na pv sorki ale juz nie pamietam kto ?/// ale jesli nie TY :crazyeye:a nie sprawi CI to kłopotu z zapytaniem ...:multi::multi::multi: to super by było .....:multi::multi::multi::multi: miłego wekendziku Quote
Agnie Koty Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ale przecież p.Krystyna nie wyda Griszy przed kastracją /i Alleluja/, lepiej chyba już po zabiegu zrobić allegro. Bo ludzie jak mają zaczekać to mogą się rozmyślić, kombinować. A tak kujesz żelazo póki gorące.:evil_lol: Takie jest moje zdanie. A schłodzi się za kilka dni.... Quote
ANETTTA Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 hej hej ale tu cisza !!!!!!!!:shake: gdzie ten domek i kącik dla griszy:shake::shake: Quote
Dea Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Przydałby się Griszy ktoś kochany do pilnowania:loveu: Quote
ANETTTA Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 dziewczyny zróbcie piekne foty duzo fotek jakby wam sie udał na jakims spacerku na zielonej trawce .....psiak wtedy robi wrazenie ...chciaz benki sa same w sobie piekne .....no ale Quote
ANETTTA Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 noi co piekność z moich oczek bije ...serduszko mam duze ....a domek gdzie !!!! chętnie zamieszakm z WAMI w domku ......tylko gdzie ? GRISZA [FONT=Comic Sans MS] 15.06.2006: [/FONT] Quote
Recommended Posts