Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam was serdecznie

w FUNDACJI U EMIR znajduje sie sie piękny cudowny psiak
potrzebuje kochającego serce człowieka kawałek domu -kiedys go chyba miał

a teraz taki smutny siedzi ......:placz:
pomóżmy znaleśc mu dom

[FONT=Comic Sans MS]24.05.2006: Grisza- ok. roczny owczarek moskiewski stróżujšcy, zabrany ze schroniska w Skierniewicach już w naszej fundacji; został odrobaczony , po kwarantannie zostanie wykapany, wyczesany i zaszczepiony a następnie

wykastrowany. Pies nie przejawia agresji wobec ludzi ani wobec suk; nie toleruje samców.
Jak na miejsce, z którego został zabrany jest w stanie ogólnym dobrym. ( Aktualne zdjęcia wkrótce)

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]03.06.2006: Aktualne zdjęcie Griszy:
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]

szukamy domku dla tego cudownego pieknego misiaczka

kto da mu serduszko miske z jedzeniem i z woda

i kawałek ciepłego kacika

[/FONT]

Posted

dziękuję za założenie wątku dla Griszy;Grisza jest odrobaczony i zaszczepiony; dom dla niego potrzebny, ale Grisza zostanie wydany do adopcji dopiero po kastracji; teraz jest zbyt gorąco na zabieg - czekamy aż się troche ochłodzi; pozdrawiam i dziekuję
EMIR

Posted

wspolnymi siłami zrobimy mu taka reklame ze ho ho

ja nie potrafie tak pieknie pisac wiec wstep nie jest za dobry:shake::shake::shake: licze teraz na WAS kochani ....

Posted

prosiłam juz chyba kliknij do emir i zapytaj
pies jet pod jej skrzydłami .............a tak pozatym .....to wiem xze oszusci sie podszywaja .....i ona sama wystawia aukcje ale .......zapytaj przez meila prosze cie bardzo :shake::shake::shake:

Posted

ANETTTA napisał(a):
prosiłam juz chyba kliknij do emir i zapytaj
pies jet pod jej skrzydłami .............a tak pozatym .....to wiem xze oszusci sie podszywaja .....i ona sama wystawia aukcje ale .......zapytaj przez meila prosze cie bardzo :shake::shake::shake:

To było do mnie? Bo nie wiem...:crazyeye: Może zapytam Ani W albo Olgi, one pomagają Emir w tych sprawach.

Posted

ktos mnie pytał na pv sorki ale juz nie pamietam kto ?///
ale jesli nie TY :crazyeye:a nie sprawi CI to kłopotu z zapytaniem ...:multi::multi::multi: to super by było .....:multi::multi::multi::multi:

miłego wekendziku

Posted

ale przecież p.Krystyna nie wyda Griszy przed kastracją /i Alleluja/, lepiej chyba już po zabiegu zrobić allegro. Bo ludzie jak mają zaczekać to mogą się rozmyślić, kombinować. A tak kujesz żelazo póki gorące.:evil_lol:
Takie jest moje zdanie. A schłodzi się za kilka dni....

Posted

dziewczyny zróbcie piekne foty duzo fotek
jakby wam sie udał na jakims spacerku na zielonej trawce .....psiak wtedy robi wrazenie ...chciaz benki sa same w sobie piekne .....no ale

Posted

noi co piekność z moich oczek bije ...serduszko mam duze ....a domek gdzie !!!! chętnie zamieszakm z WAMI w domku ......tylko gdzie ?

GRISZA

[FONT=Comic Sans MS]

15.06.2006:
[/FONT]