Paulaabp Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Śliczne zdjęcia, dzięki Olcia :) Hop Taruś!!! Spacerek był udany ;) Quote
kinga_kinga7 Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 cioteczki ... Tarunia czeka na odwiedziny! Quote
Paulaabp Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Z Tarą jest źle :( Przeniesiona została do izolatki, ma wielki problem z łapami, nie da rady wstać, cały czas leży... Taka smutna, usiadłam przy niej, piszczała, próbowała wstać :( Podobno kiedyś już tak miała i z tego wyszła... Na razie wiem, że dostaje leki, nawet podwójną dawkę.. jak będę coś wiedziała, to napiszę :( Quote
kinga_kinga7 Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Paulaabp napisał(a):Z Tarą jest źle :( Przeniesiona została do izolatki, ma wielki problem z łapami, nie da rady wstać, cały czas leży... Taka smutna, usiadłam przy niej, piszczała, próbowała wstać :( Podobno kiedyś już tak miała i z tego wyszła... Na razie wiem, że dostaje leki, nawet podwójną dawkę.. jak będę coś wiedziała, to napiszę :( ojej Taruś .... :( :( trzymamy za Ciebie kciuki dziewczyno!! Quote
danusiadanusia Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 bardzo mocno trzymamy kciuki i życzymy zdrówka...... Quote
danusiadanusia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Paula i jak dzisiaj Tara się ma:(:( proszę napisz kilka słów o niej.. czekamy na wieści!!! Quote
Kasia77 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Podczytuje Wasz wątek od jakiegos czasu i nawet miałam napisać, ze jak na taką babcinke , to Tara trzyma sie świetnie i latek po niej nie widać a tu takie złe wiadomości:( "Przerobiłam" trochę owczarkowatych staruszków, nie było takiej babci/dziadka, któremu nie "padłyby" łapy albo kręgosłup, tak czy inaczej przychodził czas, ze przestawały być jakkolwiek sprawne i samodzielne. Trzymaj sie dzielnie bidulinko... Quote
Paulaabp Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Przynoszę straszną wiadomość.. Nie mogę uwierzyć. Tara nie żyje. Nie dawała rady się podnieść, załatwiała się pod siebie. Lekarze nie dawali jej żadnych szans, dostała zastrzyk i biega już za TM.. Quote
kinga_kinga7 Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 już teraz Taruniu nic Cię nie boli,szkoda tylko,że nie zaznałaś szczęścia i prawdziwego domku .... biegaj szczęśliwie za TM [***] Quote
danusiadanusia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 [quote name='Paulaabp']Przynoszę straszną wiadomość.. Nie mogę uwierzyć. Tara nie żyje. Nie dawała rady się podnieść, załatwiała się pod siebie. Lekarze nie dawali jej żadnych szans, dostała zastrzyk i biega już za TM.. [/Q :(:(:(:( Quote
Olaaabp Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Ja też nie moge sie pozbierać. Tarunia byla taka kochana. Wszyscy będziemy za tobą tesknić :'( :'( :'( :'( Quote
margoth137 Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 biedne staruszki:( jakie to nie sprawiedliwe...... Taruniu Quote
kinga_kinga7 Posted March 7, 2014 Author Posted March 7, 2014 pamiętamy Taruniu .... kiedy tylko byłam w schronisku,mijałam Cię w boksie,Ty zawsze podbiegałaś,a ja nigdy nie poznałam Cię bliżej,bardzo tego żałuję :-( :-( :( :( Quote
Recommended Posts