Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Tarą jest źle :( Przeniesiona została do izolatki, ma wielki problem z łapami, nie da rady wstać, cały czas leży... Taka smutna, usiadłam przy niej, piszczała, próbowała wstać :( Podobno kiedyś już tak miała i z tego wyszła... Na razie wiem, że dostaje leki, nawet podwójną dawkę.. jak będę coś wiedziała, to napiszę :(

Posted

Paulaabp napisał(a):
Z Tarą jest źle :( Przeniesiona została do izolatki, ma wielki problem z łapami, nie da rady wstać, cały czas leży... Taka smutna, usiadłam przy niej, piszczała, próbowała wstać :( Podobno kiedyś już tak miała i z tego wyszła... Na razie wiem, że dostaje leki, nawet podwójną dawkę.. jak będę coś wiedziała, to napiszę :(

ojej Taruś .... :( :( trzymamy za Ciebie kciuki dziewczyno!!

Posted

Podczytuje Wasz wątek od jakiegos czasu i nawet miałam napisać, ze jak na taką babcinke , to Tara trzyma sie świetnie i latek po niej nie widać a tu takie złe wiadomości:(
"Przerobiłam" trochę owczarkowatych staruszków, nie było takiej babci/dziadka, któremu nie "padłyby" łapy albo kręgosłup, tak czy inaczej przychodził czas, ze przestawały być jakkolwiek sprawne i samodzielne.

Trzymaj sie dzielnie bidulinko...

Posted

Przynoszę straszną wiadomość.. Nie mogę uwierzyć. Tara nie żyje. Nie dawała rady się podnieść, załatwiała się pod siebie. Lekarze nie dawali jej żadnych szans, dostała zastrzyk i biega już za TM..

Posted

[quote name='Paulaabp']Przynoszę straszną wiadomość.. Nie mogę uwierzyć. Tara nie żyje. Nie dawała rady się podnieść, załatwiała się pod siebie. Lekarze nie dawali jej żadnych szans, dostała zastrzyk i biega już za TM..

[/Q

:(:(:(:(