Makila Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Niestety bez zmiam. Będę musiała się uśmiechnąć do Pauli żeby zrobiła jej wyróżnione ogłoszenia :lol: Quote
salibinka Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Pozwole sobie wstawić tu jedna fotkę zrobiona przy okazji dzisiajszej wizyty. Ten uśmiech jest wart 1000$ :): Quote
Makila Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Bardzo dziękuję za zdjęcie. Widze ją codziennie, ale ten uśmiech mnie rozwalił :loveu: Quote
Figunia Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='salibinka']Pozwole sobie wstawić tu jedna fotkę zrobiona przy okazji dzisiajszej wizyty. Ten uśmiech jest wart 1000$ :): Popatrzeć na to cudowne pysio i wszystkie troski, smutki idą precz!!!!:lol: TERAPEUTKA!!!:multi: Quote
mar.gajko Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Przecudna ona jest. Aż dziw, że ludziska się w kolejce nie ustawiają. Quote
Makila Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Ma wyróżnione ogłoszenie olx i ani jednego telefonu :shake: Quote
margoth137 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 ślicznotka malunia!!! 3mam kciukasy za kochany domek:) Quote
Makila Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Dla Majeczki jest światełko w tunelu ;) Dzisiaj miałam bardzo obiecujący telefon w sprawie adopcji. Pan dzwonił z Rzeszowa. Mieszka razem z żoną w bloku i szukają małego pieska do towarzystwa. Pan ma jeszcze dzwonić, żeby ustalić szczegóły adopcji. Zgadza się na wizytę przedadopcyjną. Quote
Toska1 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 dołączam do trzymania kciuków ! oby to był TEN domek !!! Quote
Makila Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Proszę trzymać i nie puszczeć do odwołania :lol: Dzsiaj Majka został zabezpieczona na pchły i kleszcze. Quote
Makila Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Dzisiaj Pan zadzwonił aby potwierdzić chęć adopcji Majki :lol: Wstępnie na jutro jest umówiona wizyta PA. Proszę dalej trzymać kciuki. Quote
mar.gajko Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Makila napisał(a):Dzisiaj Pan zadzwonił aby potwierdzić chęć adopcji Majki :lol: Wstępnie na jutro jest umówiona wizyta PA. Proszę dalej trzymać kciuki. Trzymamy :loveu: Quote
Makila Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Po wizycie wygląda na to, że byłby to super domek dla Majki. Jestem z Panem w kontakcie telefonicznym Jak tylko Pan będzie miał możliwość, to przyjedzie i jeżeli Majeczka spodoba mu się na żywo to ją adoptuje. Panu bardzo zleży na malutkiej suni, dlatego uczciwie powiedział, że chciałby ją najpierw zobaczyć zanim podejmie decyzję o adopcji. Uważam, że ona jest naprawdę mała, moja mama ma koty które są większe od niej. Quote
ewu Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Trzymam za domek. Majeczka jest maleńka i przesłodka, musi się udać:) Quote
Makila Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale mam dobre wiadomości. We wtorek Państwo przyjechali zobaczyć Majkę. Bardzo się im spodobała. Pan powiedział, że na zdjęciach wyglądała na większą :lol: Ona naprawdę jest maleńka, tylko dietka by się przydała :evil_lol: Do Państwa w sierpniu przyjeżdża z USA w odwiedziny córka z wnukami z którą nie widzieli się siedem lat i z racji tego chcieliby zabrać Majkę dopiero po wyjeździe córki czyli po 21 sierpnia. Quote
Recommended Posts