Chantell Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 a jakiego canona...? :D śliczne zdjęcia :D ale jak dla mnie troszkę za ciemne te z psiurkami Quote
am-elle Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Taaak mina mówi wszystko... a dlaczego tylko jedna fotka :mad: no co się dzieje ???? Zdjecie bardzo fajne ;) Quote
Dygotka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Chantell nie wiem czemu widzisz ,że zdjęcia są ciemne. Którejś z nas kalibracja monitora się kłania. :roll: ps'yt: mam Canona 40d. ;) Am-elle już się poprawiam :razz: Na razie tylko "tsy". :evil_lol: Quote
Chantell Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 http://img411.imageshack.us/img411/3621/dydz.jpg te miałam na myśli xD i wydaje mi się, że kolory to ja mam dobre :P Quote
Dygotka Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 może pomińmy tę kwestię;P monitor muszę nowy kupić. Bo niestety kalibracji nie pomaga na tyle a to stary grat już... ehh nie wiem kiedy to nastąpi. Puki co , ustrzelona chińsko ciapata gruba przetwórnia papu w sensie ,że moja ukochana Dygocia. ;P Quote
Izabela124. Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [url]http://img188.imageshack.us/img188/8751/wio5.jpg[/url] Władczyni lasu hi hi Quote
Dygotka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Cześć! Ostatnio mogło by się wydawać... a raczej na pewno zdaje mi się ,że jest dobrze- moje życie się uporządkowuje. Śniłam ostatnio wiele=miło. Stan mego umysłu jest szczęśliwy? Gdyby nie fakt ,że znowu wszystko zaczyna się pier***** , mogła bym w to uwierzyć. chyba zdania powyżej nie na ten portal . ale cóż.. czasami moich myśli jest zbyt wiele dlatego korzystam z dodatkowych serwerów. tę optymistyczną puentę zakończmy moim lekarstwem dla duszy... Tak Pineska trafiła do rzeźnika kołtunów ;P i jest taka ni jaka, moja pchła :) *Muszę pochwalić Neskę, bo gdy wyjechałam sobie na 4 dni terenówek z cyklu badania twardości i zasadowości cieków wodnych w Juracie. Panna obszczała i zasrała mój dywanik koło łóżka. :klacz: i Jak tu nie kochać :loveu: Quote
am-elle Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Dygotka']*Muszę pochwalić Neskę, bo gdy wyjechałam sobie na 4 dni terenówek z cyklu badania twardości i zasadowości cieków wodnych w Juracie. Panna obszczała i zasrała mój dywanik koło łóżka. i Jak tu nie kochać [quote] I tak bywa ...ale wracasz i kochasz bardziej :evil_lol: http://img175.imageshack.us/img175/6047/97936798.jpg wiesz co bardzo twarzowo chyba mi sie bardziej podoba niz w wydaniu zimowym :p Quote
Dygotka Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Ja jednak Nesore wolę zfutrzałom. A, właściwie jest plus takiej obrzępolonej- widać jej oczyska i pysk=kretyńskie miny, no i psu wygodniej bez tego "swetra". - jak ona śmiesznie schodzi po schodach, do tej pory nie mogę się naśmiać. Tak jakoś dziwnie tyłek zgina w bok i tylnymi łapkami skacze. i te żałosne oczyska' I moja mądrala wspaniała, musi nadrabiać inteligencją za Nennuche... Quote
Dygotka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Z racji porządkowania wszystkiego w okół- łącznie z życiem psom też się "oberwało". Nesca przeobraziła się w kreta, Generalnie akcja- kąpania, czesania, czyszczenia uszów została udokumentowana, gdyż moje zwierzęta miały tak żałosne miny, ehh.. gorzej niż te bidulki ze schronisk. W nagrodę dostały po śmierdzących żuwaczkach, i pojechały na pole na dłuuugi spacer by móc się z powrotem doprowadzić do poprzedniego stanu.... no cóż. Co były przez chwilę ala wypindrzone interchampiony to ich :D pozdrawiamy serdecznie :) Quote
Recommended Posts