Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chantell nie wiem czemu widzisz ,że zdjęcia są ciemne. Którejś z nas kalibracja monitora się kłania. :roll: ps'yt: mam Canona 40d. ;)
Am-elle już się poprawiam :razz:
Na razie tylko "tsy".

:evil_lol:

Posted

może pomińmy tę kwestię;P monitor muszę nowy kupić. Bo niestety kalibracji nie pomaga na tyle a to stary grat już... ehh nie wiem kiedy to nastąpi.

Puki co , ustrzelona chińsko ciapata gruba przetwórnia papu

w sensie ,że moja ukochana Dygocia.
;P

Posted

Cześć!
Ostatnio mogło by się wydawać... a raczej na pewno zdaje mi się ,że jest dobrze- moje życie się uporządkowuje. Śniłam ostatnio wiele=miło. Stan mego umysłu jest szczęśliwy? Gdyby nie fakt ,że znowu wszystko zaczyna się pier***** , mogła bym w to uwierzyć.
chyba zdania powyżej nie na ten portal . ale cóż.. czasami moich myśli jest zbyt wiele dlatego korzystam z dodatkowych serwerów.

tę optymistyczną puentę zakończmy
moim lekarstwem dla duszy...

Tak Pineska trafiła do rzeźnika kołtunów ;P
i jest taka ni jaka, moja pchła :)

*Muszę pochwalić Neskę, bo gdy wyjechałam sobie na 4 dni terenówek z cyklu badania twardości i zasadowości cieków wodnych w Juracie. Panna obszczała i zasrała mój dywanik koło łóżka. :klacz:

i Jak tu nie kochać :loveu:

Posted

[quote name='Dygotka']*Muszę pochwalić Neskę, bo gdy wyjechałam sobie na 4 dni terenówek z cyklu badania twardości i zasadowości cieków wodnych w Juracie. Panna obszczała i zasrała mój dywanik koło łóżka.

i Jak tu nie kochać [quote]

I tak bywa ...ale wracasz i kochasz bardziej :evil_lol:

http://img175.imageshack.us/img175/6047/97936798.jpg

wiesz co bardzo twarzowo chyba mi sie bardziej podoba niz w wydaniu zimowym :p

• 3 weeks later...
Posted

Ja jednak Nesore wolę zfutrzałom.
A, właściwie jest plus takiej obrzępolonej- widać jej oczyska i pysk=kretyńskie miny, no i psu wygodniej bez tego "swetra".

- jak ona śmiesznie schodzi po schodach, do tej pory nie mogę się naśmiać. Tak jakoś dziwnie tyłek zgina w bok i tylnymi łapkami skacze.

i te żałosne oczyska'

I moja mądrala wspaniała,
musi nadrabiać inteligencją za Nennuche...

• 4 weeks later...
Posted

Z racji porządkowania wszystkiego w okół- łącznie z życiem
psom też się "oberwało".

Nesca przeobraziła się w kreta,

Generalnie akcja- kąpania, czesania, czyszczenia uszów została udokumentowana, gdyż moje zwierzęta miały tak żałosne miny, ehh.. gorzej niż te bidulki ze schronisk.

W nagrodę dostały po śmierdzących żuwaczkach, i pojechały na pole na dłuuugi spacer by móc się z powrotem doprowadzić do poprzedniego stanu.... no cóż.

Co były przez chwilę ala wypindrzone interchampiony to ich :D

pozdrawiamy serdecznie :)