Joy106 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 To tylko trzy przystanki skm ode mnie :diabloti: Gorzej tylko z tym "prawie w lesie" ... :lol::lol: Zdjęcie przecudowne. ;) Quote
Dygotka Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 No wiesz Joy. Ja się czuję jak w lesie . Bo w jakim pokoju nie spojrzę przez okno co widzę - las . Nie żebym narzekała . Po prostu nie przyzwyczajone to takie - poprzednio to nawet porządnego trawnika nie było -sam asfalt :placz: a na spacer z psami musiałam gdzieś dojeżdżać za miasto albo iść kawał. :shake: No ale teraz full wypas .:D Dobra nie bd zrzędzić bo czas mnie goni . Więc dla smakoszy: Całkowicie na żywo z przed godziny :cool3: mam na tapecie . myryy :loveu: Moja Niuńka :diabloti: art dog bolid a później to już była wielka jedna pogoń i raz szara a raz biała plama mi przed oczyma mgneła (...) >A jak nie będzie mi to co najmniej 5 komentów to nic nie dam bo ja się tu produkuje z NesioDygociami a wy sobie to po prostu bezczelnie olewacie :cool1: pozdrawiam cieplutko :eviltong: Quote
Chantell Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 osz Ty http://img41.imageshack.us/img41/2645/42919772.jpg daj mi oryginał tego zdjęcia. tj wymiary duże, to se tapete też strzelę :D Mogę tak z ciekawości popytać? Jaki stosunek do innych zwierząt/obcych ludzi mają Twoje grzywki? Ile ważą? Jak mają obwód szyjki? Jaką karmą karmisz? :D Quote
puchu Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://img41.imageshack.us/img41/2645/42919772.jpg Boskie :loveu: Quote
Ilka21 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ja sie nie odzywam ale uwielbiam twoje focie a szczególnie mapecika Neske:loveu: Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No, no nowe focie. :-o Masz talencik nie ma co :loveu: Quote
Dygotka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 No dobra dobra. :eviltong: Chantell już odpowiadam na Twoje pytania 1. Hmm.. stosunek moich dziewuch do psów jest jasny .Dygotka nie cierpi natrętnych psów i od razu się odszczekuje najlepiej czuje się w towarzystwie suczek najlepiej w tym samym wieku lub starszych - świetnie się z nimi dogaduje . Gdy mieszkałam w Gdańsku sąsiad z naprzeciwka miał suczkę kundelkę > Dygocia za nią szalał gdy tylko ją widziała popiskiwała radośnie merdając ogonem , extra się dogadywały (no tak te babskie ploty itp.). Nesca natomiast nigdy się nie zaprzyjaźniła z żadnym psem (prócz Dygoci)> nie cierpi ich - obce psy stawia pod tę samą rubrykę co koty ;P atak , pogoń. A jeśli chodzi o ludzi to oby dwie mają tak ,że za niektórymi osobami wręcz przepadają a resztę olewają po prostu . No czasami Nesca kogoś tam obszczeka - ale to jak to Nes :lol: 2.Dygocia waży dużo za dużo ;P powinna 5kg. no ale 8 nosi na tych swoich chudych łapkach. Nesca natomiast 4 kg. 3.Obwód szyjki . hmmm.. nie chciałam ich budzić aby zmierzyć więc zmierzyłam obróżki. Dygotka- 28cm Nesca- 22,5cm 4.Moje zwierzęta jedzą Royala dla grubasów :P W sumie hmm "jedzą" = miska stoi non stop z suchym a one skubną od czasu do czasu . Raz czy dwa dziennie dostają gotowane (wiadomo jakiś kuskus z serduchami itp.) Zdjęcie za duże aby weszło na image niestety. Cieszę się ,ze ogólnie Fotki wam się podobają :evil_lol: Quote
Chantell Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 dziękuję za odpowiedzi :D Oj no to kluszeczka się zrobiła :) śliczne są. Quote
Dygotka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 No niestety po sterylizacji nabrała skłonności do tycia.:mad: Quote
Ilka21 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dygotka ty się nie dziw że ci sunia tyje skoro dostaje takie ilości jedzenia i jeszcze gotowane.Ta karma light nic ci nie da przy takim odżywaniu ich, myslę że powinnaś dla dobra Dygoci ją odchudzić żby nie miała problemów zdrowotnych. Zrezygnuj wogóle z gotowanego i dawaj tylko suchą ale też nie może stać cały czas tylko stawiasz miski 2 razy dziennie na 15 min, nie zje zabierasz i koniec, a i dawki nie większe jak w sposobie dawkowania. Quote
Joanna Karasiewicz Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dygotka chciałas wiecej zdjęć i są tylko ty nie patrzysz :mad: Quote
Dygotka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [FONT=Arial Black]Hej hej Kochani![/FONT] Miałam małe problemy z pudłem (komputerem) mym. :angryy: Ilko To nie jest takie proste. Dieta jest przez weta ułożona . A po za tym proszę mi się tu w odżywanie moich pociech nie wtrącać :evil_lol: żartuje oczywiście. :razz: Chce jak najlepiej dla tych brzydactw i wiem co robię . My tu już mamy wszystko opatentowane . ;) - Teraz was informuje iż czasu mi brak i nie wiem czy uda mi się systematyczne coś tu umieszczać. A puki co moje plastikowe figurki. pozdrowienia od NesioDygocich:bigcool: :comp26: Quote
Chantell Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 cuda! :D ale jak nie masz tyle czasu, to nie obrabiaj fotek :) Quote
Dygotka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 *Kiedy ja lubię je obrabiać :evil_lol: *Już daje daje WIĘCEJ! Zdjęcia a do nich moje ukochane nagrania (na dzień dzisiejszy) . Metallica "Nothing else matters" (a zresztą Metallica ma każdy wspaniały kawałek=kocham!) YouTube - metallica-nothing else matters Coldplay "Fix you" http://www.youtube.com/watch?v=jBEYyHGbwto Red Hot Chili Pepperss "Can't Stop" YouTube - Red Hot Chili Peppers - Can't Stop + Lyrics Myslovitz "Chciał Bym Umrzeć Z Miłości" YouTube - Myslovitz | Chciałbym Umrzeć Z Miłości U2 "Magnificent" http://www.youtube.com/watch?v=4s_CXOOgidA&feature=channel pozdrowioniska. Quote
Chantell Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://img246.imageshack.us/img246/6707/zochy.jpg pluszaczek i właściciel :loveu: Quote
am-elle Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 oooo jaka zgodność ja tez lubie bardzo te utwory i fotki mi sie tez baaaardzo podobają ;) Quote
Dygotka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Takie moje kochane zwierzęta dziś były aktywane na spacerze . http://img209.imageshack.us/img209/6699/mojej.jpg Dygotki mina mówi sama za siebie. Nesca za to po fryzjerze- prawda ,że prześlicznie wygląda!? :D ta jej wąska talia ,tylko do pozazdroszczenia :evil_lol: Quote
Chantell Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA! coś Ty Nesi zrobiła?! :mad: Quote
Dygotka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 To nie ja jej to zrobiłam to nie ja ! Fryzjera mi wyskubała tak mojego Szaraka . Pewno Nesii chciała ją zjeść i się jej spieszyło :P W każdym bądź razie po tej wizycie ja nie jestem zadowolona miało być tak jak zawsze ,o i jest .Tylko ,ze bardzo nie dokładnie :p Ważne ,ze Nesce jest lepiej - tak mi sie zdaje bynajmniej te liście , i patyczki tak się jej nie czepiają , no i jest łatwiejsza w pielęgnacji. No cóż jeśli pies wyglądała już tak . "WYTNIJCIE MI TE KŁAKI!" To musiałam. przepraszam :oops: Ale teraz wygląda jak pudel z prostowanym włosem :razz: Quote
Dygotka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Sesion fashion prawie jak od Prady czy Calvina Kleina albo Dolce i Gabbany :) Moja słodka już w podeszłym wieku modelka. Weterynarz ostatnio powiedział ,że ma bardzo ładne ząbki - jak 4 letni psiak .bardzo się cieszymy,że z tym problemów nie będziemy mieli -odpukać! Kurcze dała bym więcej zdjęć bo mam ich fulle z ostatnich spacerków :lol: Ale- czas. Obiecuję jakoś w weekend walnąć na forum kupę pstryków. Tylko muszę coś kreatywnego wymyśle co do tematu :razz: i zmniejszyć zdjęcia- bo ostatnio dostałam punkt karny za to ,że za duże wrzucam :oops: hehe :evil_lol: buziaki. Quote
Recommended Posts