Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeglądając ostatnio Waszą galerię "milczałam" w postach....strasznie lubię oglądać Twoje zdjęcia, są rewelacyjne :loveu:
Ale ta ostatnia sesja Pi'Nesci (tego już nie umiem odmienić :lol:)....Nie da się jej nie pochwalić! Cudo!!

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dygotko nazbieraj szybciutko na tę lustrzankę bo ja już się nie mogę doczekać tych fotek co to one będą :diabloti:.... te ostatnie to naprawdę super dwa ukradłam:evil_lol:... mogłam ????

Posted

o dzięki , dzięki :cool3:

A proszę am-elle ;)

Ostatnio u nas pogoda strasznie kapryśna .
raz>

a raz leje i grzmi :P

} Moja stanowisko 'pracy' wygląda wówczas
o tak.

A dzisiaj to padało strasznie...

dziewczyny tylko polegiwały.

a Dygotka słysząc ,że idziemy na spacerek.
spojrzała - wymownie.
i nic komentować nie trzeba było.

:evil_lol:

• 1 year later...
Posted

Zaniedbałam ten wątek :oops:

Na początek > Ściskam was wszystkich cieplutko! Po bardzooooooooooooooooo dłuuuuuuuuuuuugiej przerwie

Ale już nadrobię tylko nie wiem czy bd się wam chciało czytać, tyle co u nas przez ten długi czas się działo ; dla tego w skrócie {bardziej wierna byłam wątkowi moich pociech na charcim forum} :eviltong:

Jednak dla chętnych - wprowadzenie w temat . Później damy zdjęcia :evil_lol:

Bardzo "daleka" przeprowadzka z Gdańska do Gdyni (a nawet troszkę za) same lasy dookoła :diabloti: tereny do hasania są są :)

Pracochłonne tworzenie swoich 4'kątów .:cool3: Mój wyjazd na praktyki zawodowe do Niemczech dokładnie w Hildesheim pod Hanowerem. :roll:
Nowotwór Nesci :shake: (na szczęście wszystko już jest opanowane) ;)
A w maju gościłyśmy na seminarium frisbee :razz:

Ostatnio natomiast nasz sprzęcior odmówił posłuszeństwa - i takim to sposobem jakieś 3 miesiące musieliśmy sobie radzić bez komputera.

Dziewczyny czują się .. hmmm... całkiem ,całkiem . Pomimo tego ,że u Dygotki zaczynają się problemy wieku starszego ,żę się tak wyrażę = bidulka coraz mniej aktywna i trzeba pomagać jej od czasu do czasu na te 4 piętro wleźć czy też do auta wskoczyć. U Neski włókniak eksmitował (?) PFF...

Spędziliśmy ostatnio weekend na Helu - natomiast nie zapowiada się aby resztę spędzić na wsi ;(
Ja za to jestem wredna i zostawiam moje łobuzy na 2 tygodnie z moimi rodzicami (urlopy pozaczynali więc nie ma problemu) i na wakacje ^ ha ha. kierunek Karpacz , a następnie Praga (nie ważne ,ze byłam rok temu , było cudownie i obiecałam sobie ,ze tam jeszcze wrócę , wiec jak się nadarzyła okazja no to ... ajć.)

Osobiście ostatnio się bardzo rozleniwiłammm - i powiem wam ,ze to naprawdę nie zdrowe.. Jak się wpadnie w taki stan hmm. jak by to nazwać "otępienia"
Nie da się już oderwać } nawet moja silna wola nic na to nie pomaga..

http://img521.imageshack.us/img521/847/dsc05744.jpg
zwierzyna poszła w las.

http://img22.imageshack.us/img22/6223/38265605.jpg

http://img294.imageshack.us/img294/8240/dsc05689t.jpg
Zak z Dygotką w oczekiwaniu -Seminarium w Sopocie pod władzą pana Darka Radomskiego. My z Dygocią tylko jako widzowie (za stare żeby latać za jakimiś tam talerzemi) nie będziemy się wygłupiać przeciesz ;P
http://img387.imageshack.us/img387/2977/nesss.jpg
Pi'Nesca przed fryzjerem :lol: wygląda jak by mieszkała w tym lesie.
wilczyca.
http://img91.imageshack.us/img91/4845/dydddd.jpg
Na razie musi starczyć :B-fly:

Pozdrawiamy Serdecznie a wszczególności wielbicieli chińskiej kuchni .

• 2 weeks later...
Posted

(c) Animal Planet prezentuje :

odcinek I Polowanie

O świcie Chiński Grzywacz wyrusza na polowanie jest mięsożernym drapieżnikiem stojącym na najwyższym poziomie piramidy ekologicznej. Poluje na wszelkie zwierzęta niezależnie od wielkości. Jedynie dorosłe, zdrowe nosorożce i słonie potrafią skutecznie obronić się przed jego żarłocznością.

Nasza samica jest zmuszona polować samotnie, podkrada się do ofiary na ile to jest możliwe zwykle w wysokiej trawie lub gęstych krzewach.

Udało nam się ją dostrzec dopiero gdy opuściła swe ukrycie i wyruszyła w pogoń.

Piorunujący atak , ofiara nie miała żadnych szans.

Zatapia pazury w mięśniach ofiary łapie zębami za szyję i łamie kręgosłup.

Udało nam się także sfotografowane nieznane zjawisko - prawdo podobnie zabawy ofiarą po jej uśmierceniu .

Następnie ucieczka ze zdobyczą w spokojniejsze miejsce aby zająć się konsumpcją .

Posted

Hej hej hej!
Cóż za liczne odpowiedzi' wszystko dla was kochani :cool3:

Ostatnio zastanawiałam się jakie znaki zodiaku mają moje zwierzęta i okazało się ,że Dygotka jest Strzelcem a Nesca Bykiem. Sprawdzając charakterystykę znaków sprawdziłam podobieństwa do moich pociech okazało się ,że:

Strzelec jest jedynym z najaktywniejszych znaków Zodiaku. Wpływ żywiołu ognia przydaje pasji i zdecydowania wszystkim poczynaniom Strzelców.

Mają wielu przyjaciół i są bardzo towarzyskie. Z łatwością zawierają nowe znajomości, nie wiedzą, co to nieśmiałość.

Nie dbają o modę, nie lubią sztucznych upiększeń.

Byk :Elegancja i luksus są jego życiową dewizą. Dbanie o siebie i własne ciało stanowi główne zajęcie Byka.

Byk uwielbia przyrodę, najlepiej odpoczywa w lesie lub na zielonej łące w otoczeniu kwiatów.

Urodzony wolny strzelec i wściekły byk :evil_lol:

Posted

Dość zgodnie te moje zwierzęta pomimo tak r ó ż n y c h charakterów.

Czasami tylko dochodzi do sprzeczek ale mimo kilku ran , 6 razy złamanych łap i wydrapanych oczu wszystko jest oky .

chociaż ...

Czasami same nie mogą się zdecydować która będzie szła o te dwie pierwsze łapy szybciej .

http://img42.imageshack.us/img42/6899/nessii.jpg

Ooo.. Stary ile tych kulków.!

skończyły się maliny.

i dzikie węże'

Posted

Cześć Dygotko :p
Wreszcie znalazłam tą galerię, widzę, że panienki nic się nie zmieniły, a najnowsze zdjęcia cudowne, zwłaszcza to ostatnie, super pomysł :loveu:
O ile dobrze wyczytałam, zamieszkało się w Gdyni, ta? W jakiej? :cool3:

Posted

OooO... Kogo ja widzę. Witaj Joy'ku ;)
Tak w Gdyni Chyloni prawie w lesie :P
hmm... No dziewczyny się nie zmieniają :cool1: a by się tak Dygotce przydało schudnąć (jak zwykle) a Nesce zmądrzeć ale to już pomińmy. :mad:

Dzisiejsze Zochy samochy _