Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dygotka napisał(a):
O dziękuję :)
W końcu to głowa robi zdjęcia :razz:

Dokładnie, no ale przy słabym sprzęcie też cud nie zrobisz, pomysł może być świetny, ale wykonanie nie będzie już takie 'jak trzeba'.

Posted

Dygotka napisał(a):
no niestety :(
Dla tego zbieram na lustrzankę :razz:

Eeee no Twój sprzęt i tak jest super, naprawdę dużo można z niego wyciągnąć :) i udaje Ci się!!!!!!!

Ja też zbieram, mam całe 285zł. o. Tylko pies na tym cierpi - mniej zabawek (teraz robię je sama :evil_lol:)

Posted

Sony H7 - tragiczny nie polecam ! :razz:

Camb> To Megii się cieszy - bo sama wież co twój pies lubi ^^
Moje wolą zabaweczki tworzone prze zemnie :) Nesca np. non stop chodzi ze powiązanymi chusteczkami w pysku :P W domu mówimy na to ścierwuszko = a Nesi'quick jak by mogła to by sie z nimi hajtnęła :evil_lol: (w końcu jej pierwsza zabawka)

Brudne to jak nie wiem co ;P A spróbuj jej to wyprać - to chodzi obrażona ale i tak po kilku godzinach wygląda tak samo jak poprzednio :eviltong: Fajnie sobie to składa i lata o 3 w nocy piszcząc aby sie z nią ktoś bawił < ale to już inna historia :mad:

O dziwo Dygotka nie ma ulubionej zabawki , jak chce sie bawić to Nesce maltretuje :shake: albo mnie .. :cool3:

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Dawno nas nie było :shake:
Obiecujemy poprawę - częściej odwiedzać owe forum :razz:
Jak by nas ktoś chciał złapać to raczej szukać na charcim forum , albo na gg> 6044159 .

= U nas nic się nie zmieniło po za porą roku .

Psiska zdrowe po za przygodami z tabletkami i kleszczami.szkoda gadać.
- Dygocia zgubiła troszkę kg :evil_lol:

No i na dowód tego kilka gorących fot :multi:
Rozleniwione psy ogrodowe

widać ,że chińskie na pierwszy rzut oka w oka ^

skwierczę

No i weekendowe :lol:

moja "championka" na stanowisku

Posted

Dada > Dziękuję za komplement ;)

Oglądając ostatnio folder z zdjęciami moich brzydactw :loveu: Doszłam do wniosku ,że w ciągu ubiegających lat - panny strasznie się zmieniły , przechodziły rożne metamorfozy . Szczególnie Pi'Nesca. Postanowiła wam pokazać zmiany w jej wyglądzie z ostatnich 3 lat :cool3:

Posted

Nie widziałaś bo wyjachane my na wieś byłyśmy :razz:

- A no zbieram - taki plan bynajmniej (ale czy uzbieram to też nie wiadomo) Moje zbieranie kasy kończy się tym ,że moje pieski mają wszystko co tylko pańci się zachce mieć dla piesków. :loveu:
Moje oszczędności giną w zawrotnym tempie = a tu nowa obróżka , cz też smyczka , a może frisbee , Oo.. Nowe smaczki na rynku , albo psi fryzjer :evil_lol:
W każdym razie nie mam określonego typu lusterka jeszcze .

małe na dzisiejszym spacerku .

Nesca po dzisiejszej wizycie u Pani Izy w "Rita Salon" :cool3:

To .

Na razie tyle , liczą się chwile. :cool1:

Posted

Fajnie .... ja tez zbieram na lustrzankę :placz: i mam ten sam problem co prawie nazbieram to wydam .... hihi .... ale za rzadko fotki wstawiacie za rzadko :mad:

Posted

No cóż poradzić jak nas komentować nie chcą ! :mad:

wskoczyć(!?)

wskoczę!

wskoczyłam. :multi:

prawie.

Latam.

> jak by nie patrzeć . wcale 'prawie' nie robi wielkiej różnicy.

a ja pomykam niczym (w)Gróbelek....

Posted

Ślicznotki :loveu: Mi zafunduje lustro tatuś ale najpierw czekamy aż się czworonożne maluszki urodzą - bo pies to podstawa :diabloti: