Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suczka zrzeczona przez właściciela z powodu wyjazdu, ma 7 miesięcy i szuka domku. Grzeczna, choć bardzo żywiołowa, wymaga dużo ruchu, za 4 miesiące musi wrócić do schroniska w Krakowie na sterylizację i to jest absolutny warunek adopcji. Kontakt do osoby u której przebywa na tymczasie: 507 067 087.

Posted

Heyyy!
Jestem tu nowa, ale zaraz zobaczyłam wątek o "bibusiu" :placz:
Sama mam suczke 4l. beagla i jest zdumiewająco podobna do tej na zdjeciu :crazyeye:
Z jakiej hodowli jest "mała"?

Może porozmawiam z rodzicami, czy nie zaopiekowalibyśmy sie tym dzidziusiem, bo co dwa beagle to nie jeden :lol: Sfora musi być :evil_lol:

Posted

ANETTTA napisał(a):
mam nadzieje że mysl o zaopiekowaniu sienia nie bedzie polegac na rozmnażaniu ..............sorki nie obraż sie

Ale przecież napisala, ze ma suczkę...
a suczka z suczką to chyba nie tak;)
a poza tym warunkiem adopcji jest przecież sterylizacja....

Posted

Heh...niestety znam problem tych "hodowli bez rodowodu" , bo moja suczka pochodzi z jednej z nich :-( Właściciel po roku stwierdził, że jest za mała na suke "do rodzenia szczeniaków" i nie opłaca mu sie jej dopuszczać...:pissed: Tak przez jego znajomych i znajomych moich rodziców Psinka znalazła sie w moim domku :loveu:
Jest cudownymmmm psiakiem, nie ma na prawde żadnych wad :cool3: idealnie pasujemy do siebie :p

Nie chcemy naszej suczki nigdy dopuszczać, bo i tak już dość jest niechcianych psów, widać nawet po tym dziale... :(

Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym dzieciaczku...mam dzwonić pod tamten nr, czy czekac na odpowiedz na forum? jak myslicie?

A tu maje kofffanie :loveu: