Ksera Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Suczka zrzeczona przez właściciela z powodu wyjazdu, ma 7 miesięcy i szuka domku. Grzeczna, choć bardzo żywiołowa, wymaga dużo ruchu, za 4 miesiące musi wrócić do schroniska w Krakowie na sterylizację i to jest absolutny warunek adopcji. Kontakt do osoby u której przebywa na tymczasie: 507 067 087. Quote
ANETTTA Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 szkoda ze nikt z rodziny nie moze sie zajac psem tylko sie tak go oddaje jak rzecz zeby nie napisac porzuca Quote
*Gwiazdeczka* Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jak beagle-ica zachowuje się w stosunku do kotów? Quote
Ksera Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Boi się ich, teraz mieszka z trzema kotami. Quote
H2O Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Heyyy! Jestem tu nowa, ale zaraz zobaczyłam wątek o "bibusiu" :placz: Sama mam suczke 4l. beagla i jest zdumiewająco podobna do tej na zdjeciu :crazyeye: Z jakiej hodowli jest "mała"? Może porozmawiam z rodzicami, czy nie zaopiekowalibyśmy sie tym dzidziusiem, bo co dwa beagle to nie jeden :lol: Sfora musi być :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 mam nadzieje że mysl o zaopiekowaniu sienia nie bedzie polegac na rozmnażaniu ..............sorki nie obraż sie Quote
Wiwi Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ANETTTA napisał(a):mam nadzieje że mysl o zaopiekowaniu sienia nie bedzie polegac na rozmnażaniu ..............sorki nie obraż sie Ale przecież napisala, ze ma suczkę... a suczka z suczką to chyba nie tak;) a poza tym warunkiem adopcji jest przecież sterylizacja.... Quote
H2O Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Heh...niestety znam problem tych "hodowli bez rodowodu" , bo moja suczka pochodzi z jednej z nich :-( Właściciel po roku stwierdził, że jest za mała na suke "do rodzenia szczeniaków" i nie opłaca mu sie jej dopuszczać...:pissed: Tak przez jego znajomych i znajomych moich rodziców Psinka znalazła sie w moim domku :loveu: Jest cudownymmmm psiakiem, nie ma na prawde żadnych wad :cool3: idealnie pasujemy do siebie :p Nie chcemy naszej suczki nigdy dopuszczać, bo i tak już dość jest niechcianych psów, widać nawet po tym dziale... :( Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym dzieciaczku...mam dzwonić pod tamten nr, czy czekac na odpowiedz na forum? jak myslicie? A tu maje kofffanie :loveu: Quote
Ksera Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Prawdopodobnie sunia będzie miała domek już w poniedziałek :loveu: Quote
halbina Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nie dziwię się, że szybko są chętni... a w poniedziałek, to znaczy będziemy mogły świętować obie... :lol: Quote
ANETTTA Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 sorki ........nie doczytałam ze to suczka i suczka ....sorrki Quote
H2O Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Superrrr :lol: Czekamy na nowe wiadomości o psiaczkuu:cool3: Quote
Ksera Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Tak, sunia już ma domek i to świetny u znajomej :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts