Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guldi,zgłaszaj się! Ja dopiero wczoraj wysłałam zgłoszenie ( odpowiedzi na razie brak :diabloti: ) a podobno można nawet dopiero w dniu zawodów się zgłosić.

Posted

tia, tylko trzeba jeszcze jakoś dojechać...
a ja już zdąrzyłam inne plany na ten dzień zrobić...
no i poćwiczyć by jeszcze przed tem jakoś trzeba nie...? ;)

Posted

Ja też się czaję na te zawody. Praktycznie nie czuję się jeszcze na siłach, ale trenuję sama i chciałam zobaczyć jakie błedy robię. Czy orientujecie się czy na miejscu bedzie można kupić ksiązeczki startowe? Zamówiłam w związku, ale mi odpisali że nie dostali jeszcze z Warszawy i moga mi dać zastępczą.:roll: Do Poznania mam 100 km i nie mam ochoty raz jechac po zastępczą a później po normalną.

To są zawody dwudniowe, prawda? Więc 16 i 17-ty. Moge przyjechac tylko w niedzielę.

Posted

Agata Hanel napisał(a):
Ja też się czaję na te zawody. Praktycznie nie czuję się jeszcze na siłach, ale trenuję sama i chciałam zobaczyć jakie błedy robię. Czy orientujecie się czy na miejscu bedzie można kupić ksiązeczki startowe? Zamówiłam w związku, ale mi odpisali że nie dostali jeszcze z Warszawy i moga mi dać zastępczą.:roll: Do Poznania mam 100 km i nie mam ochoty raz jechac po zastępczą a później po normalną.

To są zawody dwudniowe, prawda? Więc 16 i 17-ty. Moge przyjechac tylko w niedzielę.

Z tego co wiem to ksiazeczki startowe maja raczej na zawodach.Ostatnio jak bylam to mieli na zawodach ale mieli malo pozdro

Posted

W sprawie książeczki zawsze można się dogadać z kimś, kto ma możliwość żeby przywieźć od siebie z oddziału, niby zwykle mają, ale lepiej mieć spokojną głowę. Jakbym jechałą to bym wzięła z Warszawy, niestety wątpię, że mi się uda dojechać :-(
A może ktoś z Warszawy się wybiera?

Posted

Wyników nie znam.szczeże mówiąc jest mi cieżko powiedzieć kto wygrał.aaa jakiś facet z belgijką chyba, potem była dziewczyna z takich czarnym, przypominajacym mi duzego szpica, Kilianem.

my mieliśmy 61 punktów w zerówce.
zawody bardzo sympatyczne, każdy dostał dyplom i medal a zwyciescy po pucharku, w tym najmłodszy uczestnik(może z 7-8 lat) z border colli także dostał puchar(a był chyba w pierwszej 4-ce)

Posted

kalipso napisał(a):
Wyników nie znam.szczeże mówiąc jest mi cieżko powiedzieć kto wygrał.aaa jakiś facet z belgijką chyba, potem była dziewczyna z takich czarnym, przypominajacym mi duzego szpica, Kilianem.

my mieliśmy 61 punktów w zerówce.
zawody bardzo sympatyczne, każdy dostał dyplom i medal a zwyciescy po pucharku, w tym najmłodszy uczestnik(może z 7-8 lat) z border colli także dostał puchar(a był chyba w pierwszej 4-ce)

a masz moze jakies zdjecia z zawodów????????

Posted

kalipso napisał(a):
potem była dziewczyna z takich czarnym, przypominajacym mi duzego szpica, Kilianem.

to nasi przyjaciele Magda z Kajem ( Kaj Donum Cordis) ob groenendael :multi:

pozdrawiam

Posted

w tym najmłodszy uczestnik(może z 7-8 lat) z border colli także dostał puchar(a był chyba w pierwszej 4-ce)

Był trzeci. To był Michał z Benkiem z klubu Agility de Luks. Od nas jeszcze startowała 5 miesieczna bc.
0 liczyła chyba z 13 zawodników. Kolejne klasy I chyba 1 pies i II napewno tylko jeden pies i w 3 trzy psy. Wygrał ON z Łodzi, 2 Nikita malinois z Agility de Luks i 3 Birma malinois z Wrocławia