Jump to content
Dogomania

Łagodny, piekny doberman, znowu w schronie!/ Szczecin| MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na allegro kilka osob obserwuje aukcje i są zapytania ale nic konkretnego...sądze, że jednak jest sens napisaniu dlaczego PONOWNIE trafil do Schroniska, ma tam trafić po raz kolejny ??? Może kobieta wymyśliła 'problem' zeby usprawiedliwić się przed innymi i sobą ale tego nie wiemy...

Posted

justine. napisał(a):
dobkow to u nas juz 4!! brat blizniak rywala jest na kwarantannie, a brazowy dobek w ostatnim boksie na samym koncu

:crazyeye:

.....no tak ......wakacje.....eh.....

Jutro zabiore aparat.

Posted

no wlasnie-wakacje....juz się boję co będzie dalej...ile psow przybędzie.:-( :-( :-(
róbcie zdjęcia koniecznie tym dobciomi jak najwięcej informacji wyciągnijcie w schronie...

Posted

Cieszę się bardzo,że Rywal znalazł Dom, a także z tego że Dobki z kwarantanny odnalazły swoich właścicieli,a raczej,że właściciele odnaleźli swoje pieski:lol::multi:

Posted

justine. napisał(a):
ja widzialam dzisiaj jednego, takiego z normalnymi oklapnietymi uszami :) nie mam zdjec :(

to ten dobek co był w boksie razem z Rywalem?

Posted

[quote name='justine.']tak to ten, wczoraj jacys ludzie go ogladali, on sztuczki przed nimi piekne robil ale zostal :(
Ojej On tak bardzo chciał im się przypodobać,pokazać co to On dla nich nie zrobi,zapewnie wiernie by im służył i nie odstępował na krok.
Takie już są zwierzaki-nigdy nie zdradzają!!Za to ludzie-baaaardzo często!!

• 4 weeks later...
Posted

A w szczecińskim schronie,znowu jest doberman,taki wystraszony i mocno wychudzony,na zdjęciu tego za bardzo nie widać,bo stał z daleka,przy wejściu,a że tam pracownik się kręcił,bo jakiegoś psa złapać chcieli,to był w panice i wybiegał na zewnątrz i z powrotem.

Posted

tak tez go widzialysmy z Doris, w sobote z kwarantanny wyszedl i od razu na boksy do leczenia bo chudy strasznie i nie chce jesc...tylko w tym watku nikt do niego nie zajrzy

Posted

Tu napisałam tylko tak,a dałam Go też na forum dobkowe,tylko tam teraz intensywnie dyskutują,bo mają problem z pewnym dobkiem,co go ludziom oddali,a Ci chcą oddać:shake: