Elitesse Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 bety napisał(a):maga18 i Elitesse - moje gratulacje!!! Czy na tej wystawie były jakieś AKITY AMERYKAŃSKIE? Z góry dziękuje. Pzdr byly :) PSY kl.posrednia Szabadszeki Box Brook kl.otwarta Urasaghegyi Black Devil SUKI kl.mlodziezy Szabadszeli Box Roxy przy okazji BASENJI SUKA kl.szczeniat Antelope Lollipop Ava Australian Quote
simbik Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 maga18 napisał(a):Dziekuje Elitesse i Przemkowi za transport, towarzystwo i wogle za wszystko! Bylo super! Dzieki raz jeszcze, bez was nie bylo by mnie tam :) :przytul: Moje grzywki: Veni Otello Sub-O-Divo - CAC rozpoczął Ch.Wegier Fraszka z Gangu Łysych - res.CAC i na deser III BIS PAR HODOWLANYCH Elitesse napisał(a):nam tez bylo milo !! ciesze sie ze zdazylismy na twoj pociag :diabloti: wystawa wg mnie super !! kocham wegry :loveu: Zadra V1 kl.championow i CAC - rozpoczela Championat Wegier Wata V1 kl.championow, CAC i Zwyc. Rasy :multi: teraz juz tylko 1 wygrana dzieli go od Championatu :smile: Dziewczyny [SIZE="6"]Wieeelkie Gratulacje :laola: Ja mam nadzieję, że w sierpniu też mi Węgry miłą niespodziankę sprawią :roll: . Szczególnie po przeżyciach które mieliśmy jadąc do Szobathely. Maga to co jedziemy do Kiszniowa :lol: ? Ja plan Chojnicki wykonałam, nawet w większym stopniu niż myślałam :roll: . Quote
dorotal Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Gratulacje :lol::lol::lol::lol: Poprosze o stawke buldoga francuskiego psy klasa otwarta i championy Quote
Elitesse Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dorotal napisał(a):Gratulacje :lol::lol::lol::lol: Poprosze o stawke buldoga francuskiego psy klasa otwarta i championy kl.posrednia Quantas van Glandorf kl.otwarta Bullinium's Don Valdemar sopianae Imperator Metric Tass Szepe Figaro kl.championow Noris non Glandorf byl tez 1 king zgloszony pies w kl.championow Beduin ze Zamku Lesna Quote
zula Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 maga18, Elitesse - gratulacje! Mogę się uśmiechnąć o stawkę i sędziego cocker spanieli angielskich (VIII grupa). Quote
Elitesse Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 zula napisał(a):maga18, Elitesse - gratulacje! Mogę się uśmiechnąć o stawkę i sędziego cocker spanieli angielskich (VIII grupa). Korozs Andras H PSY kl.baby Rabca Reti make Up Black Diamond kl.mlodziezy Schilling Ramund's Liver Brendon Silvery Snowball Express kl.championow Classic way of Black Mirage Rizi bizi Zobel Calibra SUKi kl.baby Fuzberki Kyra Neelah kl.mlodziezy Giuditta Hadrianus koral Schilling Ramund's Aliz kl.posrednia Rabca Reti make Up Amoretto Nessy kl.otwarta Holdvari panda Hungaryan Beauty a Little Amy Rizi bizi Gold Cassandra Quote
Musiałek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 GRATULUJEMY !!! a czy owczarki australijskie były ?? - kto sedziował ?? z góry dziekuję Quote
Elitesse Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Musiałek napisał(a):GRATULUJEMY !!! a czy owczarki australijskie były ?? - kto sedziował ?? z góry dziekuję cos tam bylo :eviltong: kocham wegierskie nazyw ras :diabloti: sedziowal Korozs - Papp Judit H PSY kl.mlodziezy Silver Dream Aussie's GO West SUKi kl.baby Prosto Chudo Keepsake Acro kl.mlodziezy Electra Blue Gude Prosto chudo kl.otwarta Beauty Mlada ziva Quote
.ania Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Czy mogłabym prosić o pudle duże, po węgiersku to chyba USZKAROK, ewentulnie może być standard poodle/ caniche. Ania. Quote
Brzdąc Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Maga i Elitesse.....GRATULACJE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Elitesse bardzo miło było Cie poznać,trzymam kciuki za kolejne zagranicze i nietylko podboje...;) My pochwalimy się "skromnie" bo "tylko" Zulus Chaka Brzdąc -CAC (skończył Ch.Węgier :multi: ) Espada III Ogród Karoliny -CAC (to juz 3 CAC) Sznureczek Brzdąc -CAC,BOB :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maga18 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 są juz wyniki z finałów: http://www.kennelclub.hu/dogshow/2007/gyor/index.html a to my - na III lokacie :grins: Quote
Błyskotka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Jeszcze raz proszę o stawkę Chow Chow :modla:. Po węgiersku to csau csau. Prosiłabym również o informacje skąd jest pies Koperrood Here is the Tiger :modla:. Quote
Brzdąc Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Błyskotka napisał(a):Jeszcze raz proszę o stawkę Chow Chow :modla:. Po węgiersku to csau csau. Prosiłabym również o informacje skąd jest pies Koperrood Here is the Tiger :modla:. Tiger mieszka w Budapeszcie :razz: a tu prosze staweczka : psy: kl.mł.Tiger Otwarta- Apollo of red Dragon suki: młodzież-Black-schnau Quixotic Letahazi-Cis-cso Elza pośrednia- Fearless Heart Imperial Golden Lady Otwarta- Alka-Tras Zhanetta Cream i to wszystko :razz: Quote
Agappe Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [SIZE="3"]bardzo prosze o stawke i sędziego AKIT (AKITA-INU) Quote
maga18 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Akity sedzia: Zeidl József (H) SUKI mlodziez AMATERASU INU YOKO ZUNA REKISHI championy TARTAGAL`S HATSUGA GO HCH.JEUCH.HJCH Quote
Agappe Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 maga18 napisał(a):Akity sedzia: Zeidl József (H) SUKI mlodziez AMATERASU INU YOKO ZUNA REKISHI championy TARTAGAL`S HATSUGA GO HCH.JEUCH.HJCH dziękuję bardzo :)) Quote
Recommended Posts