Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

konta nie znam bo na wegrzech zawsze place na miejscu, platy maja standardowe - gdzies na stronach meoe jest wykaz na miedzynarodowki i krajowki

a na odpowiedz na meila czekam juz 2 tyg :evil_lol:

Posted

Dziękuje serdecznie za informacje. Dostalam wreszcie od nich odpowiedź. Napisali że opłata za pierwszego psa to 30Euro, za drugiego 25Euro i opłacić na miejscu u nich.

• 1 month later...
Posted

My też jedziemy :-)
dostałam potwierdzenie mailem a i telefonu (w sprawie potwierdzenia) od pana z sekretariatu sie doczekałam.
jednak na listowne potwierdzenie nie czekam -jak zwykle przyjdzie po powrocie z wystawy:mad: jednak zapowiada się ciekawa wystawa..
Czy macie już jakies hotle lub pensjonaty na oku?
z jakimi rasami jedziecie?
ciesze sie,że bedzie nas wiecej :loveu:

Posted

Brzdąc napisał(a):
:multi:

My też :multi:
Elitesse masz juz na oku jakis nocleg?

my jedziemy z marszu - bez noclegu, TZ w trakcie wystawy przespi sie w aucie i powinnismy dac rade

Posted

My tez bedziemy chyba tylko na krótko...
adresu nie znam-tylko ten z potwierdzenia,ale jak tam trafic :shake: damy sobie rade.
a czy tam wystawa wogóle dojdzie do skutku?obecnie na Wegrzech jest nieciekawa sytuacja z pożarami...:placz:

Posted

Dziekuje Elitesse i Przemkowi za transport, towarzystwo i wogle za wszystko! Bylo super! Dzieki raz jeszcze, bez was nie bylo by mnie tam :) :przytul:

Moje grzywki:
Veni Otello Sub-O-Divo - CAC rozpoczął Ch.Wegier
Fraszka z Gangu Łysych - res.CAC

i na deser III BIS PAR HODOWLANYCH

Posted

nam tez bylo milo !! ciesze sie ze zdazylismy na twoj pociag :diabloti:
wystawa wg mnie super !! kocham wegry :loveu:

Zadra V1 kl.championow i CAC - rozpoczela Championat Wegier
Wata V1 kl.championow, CAC i Zwyc. Rasy :multi: teraz juz tylko 1 wygrana dzieli go od Championatu :smile: