Natussiaa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 FILA POJECHAŁA DO NOWEGO DOMU - DO NIEMIEC banerek dla Filusi: Piosenka od Filuni: YouTube - Katie Melua-spider's web [FONT="]F[/FONT][FONT="]ILA [/FONT][FONT="]ma około 12 lat ,do schroniska trafiła 3 lata temu…[/FONT] [FONT="]Razem ze swoim dzieckiem-Filipkiem który szybko znalazł domek Filunia pozostała w schronisku sama..[/FONT] [FONT="]Zabrano jej dziecko, jej Filipka…[/FONT] [FONT="]Pozostawiono ją samą..[/FONT] [FONT="]Filunia nie wie ,że jest mu teraz dobrze, lepiej, że ma własny domek..[/FONT] [FONT="]Filipek był jedyną bliską osobą dla Filuni..[/FONT] [FONT="]Pozostawiono ją samą..[/FONT] [FONT="]Z pewnością za nim tęskni…[/FONT] [FONT="]Jednak jest nadal łagodna do ludzi..[/FONT] [FONT="]Gdy ktoś podejdzie zainteresuje się lecz po chwili woli się wycofac..[/FONT] [FONT="]Widac w jej oczach wielki smutek i rezygnację..[/FONT] [FONT="]Z pewnością wiele przeszła za nim trafiła do schroniska..[/FONT] [FONT="]Filunia nie wierzy w cuda..[/FONT] [FONT="]Filunia wierzy w Anioły..[/FONT] [FONT="]Wierzy ,że jest jeszcze ktoś kto ją przygarnie..[/FONT] [FONT="]Ktoś kto da jej bezpieczeństwo i ochrone..[/FONT] [FONT="]Ktoś kto będzie ją kochał mimo tego,że jest już starszym pieskiem..[/FONT] [FONT="]Mimo tego, że jest zwykłym kundelkiem..[/FONT] [FONT="]Lecz z niezwykłym sercem..[/FONT] [FONT="]Czy Filunia znajdzie wreszcie człowieka, który da jej bezpieczeństwo, ochrone? [/FONT] [FONT="]Człowieka ,który nie będzie zwracał uwagi na to ,że jest już starszym pieskiem? [/FONT] [FONT="]Na to ,że nie jest rodowodowym psem? Lecz bardzo wiernym.. [/FONT][FONT="]Daj szanse Filuni na lepsze życie,nie pozwól jej odejść w samotności…[/FONT] Jesli ktos zechce zaadoptowac File Fundacja Medor bedzie finansowac potem leczenie Fili ,dawac karme oraz otrzyma od Fundacji smycz ,obroze i miske __________________ A tutaj jej synek Filipek,który znalazł już domek.. Nie dziwię się ,że Filunia go pokochała...:( A kto pokocha ją...?:( Medor - Przyjaciele Bezdomnych Zwierzat - Encyklopedia Fundacja "Medor" Przyjaciele Bezdomnych Zwierząt ul.Urocza 9 95-100 Zgierz tel. 715-49-33 kom. 506-761-221 e-mail: schronisko.medor@op.pl Quote
Natussiaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 O cioteczka się odezwała :evil_lol: To będzie nasz wspólny wątek ok?;)(Bo ty o niej więcej wiesz....) Quote
iwop Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nastusia ja nic o niej nie wiem :shake: Wypatrzyłam ją na stronie schronu... Quote
Natussiaa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Ja też nie...:oops: Ale tyle informacji powinno wystarczyć no nie ?:roll: Quote
iwop Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Synek fFili znalazł juz domek ale czy ona ma zostac na całe zycie w schronie?:placz: Quote
iwop Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nikt do bidulki nie zagląda:shake: Nawet dogo z jej okolic :placz: Quote
iwop Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Nikt nie zagląda do biednej suni... Miała takie cięzkie zycie a nawet na dogo nikt jej nie zauważa:placz: Quote
Natussiaa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 :puppydog::sad::lookarou:dlaczego nikt nie chce suni...:bigcry::cry::placz: Dobranoc Fila obyś była teraz szczęśliwa w schronie.... i niczego Ci tam nie brakowało....:sleep2::sleeping: Quote
iwop Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 nastussia wygląda na to, ze my dwie tylko zaglądamy do Fili..:oops: Quote
BasiaD Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Wcale nie tylko Wy dwie! Filutko hopaj do góry po domek! TY już dawno zasłużałaś na domek najlepszy na świecie! Cioteczki, Fila bardzo chce do domku! Quote
iwop Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Czy ktos może zajrzec do schronu i zobaczyc jak zdrowie Fili? Quote
ruda76 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 iwop napisał(a):Czy ktos może zajrzec do schronu i zobaczyc jak zdrowie Fili? dzis zabrałam jej synka wiec samopoczucie pewnie bedzie nienajlepsze. Ogolnie sunia bardzo zywa ,wesoła, szczekliwa Quote
ruda76 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 iwop napisał(a):a jak jej zapalenie płuc..? jak ja widziałm to była normalna, żywa , pełna energii , zaraz wybiegła z kojca na spacerek na teren. ( to był sposob aby nie widział jak zabieramy jej dziecko- Filipka) Quote
Recommended Posts