Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romina_74']Piękny Ricardo ;) Taki jakby sznaucer :) A czy on nie miał być czasem "przy okazji" wykastrowany? Bo się mi zdaje, że tam się jednakowoż coś "majta" ...[/QUOTE]

jest wykastrowany, nawet na rachunku jest to zaznaczone. Po prostu został "wypatroszony" jedynie środek :D
też się zdziwiłam bo zawsze było wycięte wszystko, tym razem co nieco zostało

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam dobrą wiadomość, na konto podane na pierwszej stronie wpłynie niebawem 120zł od Skarpety im. Talcott, do której złożyłam wniosek o wsparcie finansowe operacji Rysia

dziś dostałam zgodę:)
jak wpłyną pieniążki to uprzejmie proszę potwierdzić na wątku

Posted

[quote name='klaudiaaa']jest wykastrowany, nawet na rachunku jest to zaznaczone. Po prostu został "wypatroszony" jedynie środek :D
też się zdziwiłam bo zawsze było wycięte wszystko, tym razem co nieco zostało[/QUOTE]

"Nasi weterynarze" nigdy nie patroszę wszystkiego, bo to za bardzo rozległa rana, a worek mosznowy sam się wchłania po pewnym czasie, może dlatego Ci się wydaje, że nic nie zostawało ;)
Kilka tygodni i już nic nie będzie dyndać:cool3:

Posted

[quote name='teresaa118']Wyslalam jenorazowke na Rysia na leczenie. Moj piesio mial taka sama operacje ale z obydwu stron, nie pytajcie, ile wydalismy na obydwie operacje. Jak sie Rysio czuje?[/QUOTE] Ciocie, Andrzej Piotr S. to ja skryta za kontem syn. I znowu zapomnialam mojego nicka wpisac.

Posted

[quote name='ewakrakow']klaudiaaa dotarła już wplata od skarpety Talcott?
czy jeszcze nie?[/QUOTE]

Doszła, doszła. Jest to w pierwszym poście uwidocznione.
Dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='teresaa118']Ciocie, Andrzej Piotr S. to ja skryta za kontem syn. I znowu zapomnialam mojego nicka wpisac.[/QUOTE]

Jak nie ma wpisanego loginu to wpisuję imiona. Nie przejmuj się cioteczko, sporo osób o tym zapomina :)
Już zmieniam i dziękujemy ślicznie:loveu:

Posted (edited)

[quote name='Marycha35']A jak pupina Rysiaczka??:)[/QUOTE]

A dziękujemy, bardzo dobrze. Rysiu nie ma już szwów, opuchlizna znika, z jednej strony nie ma w ogóle z drugiej jeszcze jest minimalna. Ale doopeczka od razu inna! Widać, że go już nie boli. Nie siada co chwilkę, jak wcześniej, po to aby zerknąć tam, czy polizać-tak go to bolało.

Potrzebujemy fajnego tekstu do ogłoszeń dla Rysia. Potrafi ktoś pisać fajne, dobre i skuteczne teksty?

Edited by klaudiaaa
Posted

Z mojego bazarku poszło na konto Fundacji 100zł dla Rycha -
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249727-Na-cztery-cele-dodane-nowe-fanty-czego-tu-nie-ma-%29-do-20-01-godz-22-00[/url]

Proszę o potwierdzenie, jak dojdzie :)