Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany jaki dramat. Z Tarnowa jest Agnieszka Małek, ale ona pracuje i ma małe dziecko. Nie wiem czy będzie miała czas. Można zapytać basiagk lub San_(jagodowa: ). Też są chyba z Tarnowa.

Posted

Matko!!!!!:placz::placz::placz:

Tak mi przykro! Mam nadzieje, że ktoś Kundzi i jej rodzinie pomoże w tym chorym kraju.
Co będzie z Pussi? Czy ona będzie szukać nowego domu?

Posted

Kundzia zaczyna powoli doprowadzać mieszkanie do stanu używalności. Zaczęły napływać pieniążki od internautów i dzięki temu można było rozpocząć prace remontowe. Rozmawiałam z nią Pusia była w szoku co jest zrozumiałe ale zaczęła jeśc, wychodzi na spacery.

Posted

Znam Kundzie z innego forum i jestem pewna ,że Puśka z pewnoscią nie zmieni właścicieli i jeśli to możliwe będzie jeszcze bardziej kochana niż do tej pory . Cieszę sie ,że po trochu zaczyna u Kundzi iśc ku lepszemu i ,że jak Barbara napisała u Puśki też. A tak na marginesie to właśnie naszej Basi zawdzięczamy akcje pomocy dla Kundzi .Basiu jesteś wielka i to nie tylko wzrostem hihihi. ammi 1952 czyli mama DusHi

Posted

Cieszę się, ze pogorzelcy powoli stawiają znów swoje kroki we własnym domku. Wiele pracy przed nimi, ale na szczęście wszyscy żyją, a to jest najważniejsze. Zycia nikt nie przywróci, a niewiele brakowało.

Co z Pussi łapkami i w jakim stanie są jej płuca, czy była u lekarza.?Tez nawdychała się toksyn. Dziewczyny proszę powiedzcie coś więcej.

Posted

jestem z Kundzią w kontakcie, psinka ma dobry apetyt chodzi na spacery. Pogorzelcy na czas remontu mieszkają w wynajętym mieszkaniu, muszą zaczynać wszystko od nowa. Dzięki pomocy życzliwych ludzi wyjdą z tego potwornego doła.

• 2 weeks later...
Posted

Pussi czuje się świetnie,psoci po staremu,ma bardzo dobry apetyt,nic jej nie dolega,była na wizycie u weterynarza jest wszystko w porządku i jest pod obserwacją wszystkich domowników.Jest psem dobrze ułożonym,na spacery może chodzić bez smyczy,nikogo nie zaczepia,idzie bardzo spokojnie przy nodze.Za to na mieszkaniu jest bardzo bojowa.Uratowała nam życie i za nic nie chce opuścić swojego domu.Pierwszy tydzień po pożarze,gdy dom wietrzył się i my mieszkaliśmy z nią u mojej siostry ,żle znosiła.Była marudna i smutna,tym bardziej,że był tam drugi pies.Teraz siedzi i pilnuje domu,za nic nie chciała być z nami na wynajętym mieszkaniu.Ma ciepłe posłanie i włączony grzejnik i pilnuje.W dzień jest z nami podczas prac porządkowych i remontowych.

• 1 year later...
Posted

Witam,dawno nas tu nie było,Pusia miewa się dobrze,psoci,lubi się kąpać szczególnie w kałużach na spacerze,prawie cały dzień jak jest pogoda spędza na ogrodzie,strasząc młodych listonoszy i roznosicieli reklam,dobrze już znosi jazdę samochodem i podrzucamy parę fotek

Posted

Ona jest taka kudłata,ostatnio ją trochę ostrzygliśmy.do jedzenia otrzymuje karmę niskokaloryczna.pierwsze zdjęcie po ostrzyżeniu a drugie w nocy gdy przyszła do kuchni

Posted

Jest na niskokalorycznej karmie, ale ma jeszcze dyżury w kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to jeszcze pewnie przy lodówce!
Dobra jest!

Bardzo się ciesze, że jest z wami szczęśliwa, i że się w końcu wszystko dobrze poukładało.

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Witam,wpadłam napisać co u Pusi. Zmienia się na lepsze, nie gryzie da sobie odebrać jedzenie,na spacerach jest grzeczna, nauczyła się śpiewać a także wołać gdy potrzebuje pomocy. Troszkę dokucza jest przednia prawa łapka czasem kuleje ale i tak jest wesoła i psotna. Gdy ubieraliśmy choinkę kradła bańki. A i znalazła sobie zabawkę z która lubi przebywać wklejam link do jej zdjęć są tam stare i nowe
http://picasaweb.google.pl/adzka89/Pusia?feat=directlink

• 4 months later...
Posted

Z Pusią wszystko o.key,Wspaniały pies,choć wszystkich kocha,każdy ma inne zadanie,na spacer chodzi tylko z mężem i córką,jedną czy drugą lub z obydwoma.Ze mną już jak musi,ale i tak co chwilę staję,chyba wię,że mam ciężko z chodzeniem.
A tak odpoczywa po spacerze z mężem