Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dziś okazję pójść z Panem Billem na krótki spacer i muszę powiedzieć, że była to sama przyjemność :) chłopak super chodzi na smyczy i jest bardzo grzeczny. Miałam tylko trochę problem z wsadzeniem go do boksu. W końcu musiałam sama go tam wsadzić, bo chłopak nie wyrażał chęci wskoczenia samemu, a lekki to on nie jest :eviltong:

Posted

ojoj jakie piękne banerki!!!! i któryż ach któryż to ja wybrać mam? :) :) dziękuję ciociu choba!!!
a Pan Bill no ... lekki nie jest ;) a spróbowałabyś się wybić tak wysoko na takich krótkich łapkach :eviltong:

Posted

Romina_74 napisał(a):

a Pan Bill no ... lekki nie jest ;) a spróbowałabyś się wybić tak wysoko na takich krótkich łapkach :eviltong:

Dokładnie, biedak nigdy nie dałby rady sam wskoczyć.

Posted

Romina_74 napisał(a):

Karbon też ma krótkie nóżki a skoczek z niego taki, że cho cho :eviltong: ale teraz już będę wiedziała, że trzeba zakasać rękawy i chłopaka trochę ponosić ;) zresztą już w sobotę będę miała okazję :D

Posted

Patrycja* napisał(a):
Karbon też ma krótkie nóżki a skoczek z niego taki, że cho cho :eviltong: ale teraz już będę wiedziała, że trzeba zakasać rękawy i chłopaka trochę ponosić ;) zresztą już w sobotę będę miała okazję :D

Karbon ma krótkie łapki w stosunku do swojej budowy, ale wysokość łap Karbona w stosunku do wysokości łap Pana Billa to jakby długonoga sarenka ;)
A tak w sobotę masz dyżur z Mości Panem ;) Może zabierz go i odprowadź od strony wybiegu - będzie zdecydowanie łatwiej :)

Posted

[quote name='JeyJey']Jestem u Pana Billa. :D Łapki to może krzywe ma ale to nie przeszkadza mu w uzyskaniu "prędkości światła"... :D

to prawda najprawdziwsza :razz: he he - chyba widziałaś mój pęd korytarzem za Panem Billem ... ;)
Krzywe łapki mam - komuś je na pewno dam!!!
Czy Pan Bill miał dzisiaj spacerek?

Dziękuję za tę fotkę - jest piękniusia ;) Taki właśnie jest PAN BILL ;)

Posted

Miał, miał :) byliśmy w towarzystwie Eliota, Toresa i Luki. Pan Bill na początku trochę marudził i powarkiwał na towarzystwo ale szybko zaakceptował kompanów i ruszyliśmy na spacer :) i niech Was nie zwiodą te krótkie nóżki, bo mimo tego Pan Bill cały czas musiał być na przedzie i pędził ile sił w łapkach. Jak się zapomniał, coś tam sobie wąchał to jak spostrzegł, że jest w tyle zaraz musiał nadrobić zaległości :D tylko się oglądał co jakiś czas i zerkał na nas czy idziemy za nim, bo reszta towarzystwa taka szybka nie była ;)
Na koniec do boksu dostał kurza łapkę i zadowolony pobiegł na wybieg ;) a łasuch z niego niesłychany, jak widzi parówkę to skacze i za wszelka cenę chce wysępić parówkę :eviltong: uroczy z niego psiak :loveu:

Posted

Patrycja* napisał(a):
tylko się oglądał co jakiś czas i zerkał na nas czy idziemy za nim, bo reszta towarzystwa taka szybka nie była ;)

Bo oprócz tego, że PAN to jest to również SZYBKI BILL :evil_lol:
Bardzo dziękuję za spacerek Billowy :) Bardzo Cię już dzisiaj proszę o czwartek, bo na 100% mnie nie będzie z powodów i tu rebus: :crazyeye:wistych ;)

Posted

Romina_74 napisał(a):
Bardzo dziękuję za spacerek Billowy :) Bardzo Cię już dzisiaj proszę o czwartek, bo na 100% mnie nie będzie z powodów i tu rebus: :crazyeye:wistych ;)

Nie musisz prosić, z góry założyłam, że wyjdę z nim jeszcze w czwartek i w każdy następny dzień jeśli będzie trzeba ;)

Posted

Tym razem Pan Bill musiał poczekać, aż Maniek się wyspaceruje. Jak już się doczekał to biegusiem wyszliśmy na dwór. Chłopak ma sporo energii ;) A na dworze Bill napotkał szalejąca Flawię, do której prędko się przyłączył :D w rezultacie miałyśmy z Agą prawie powyrywane ręce :eviltong: jak się towarzystwo trochą uspokoiło nastąpił spacerek również z Flawią :) oj jak mnie Pan Bill wytargał dziś na smyczy. Ciągle parł przed siebie jakby mu się gdzieś spieszyło. A jak już musieliśmy zapakować się do boksu to chłopak trochę protestował. Wyrywał się i chciał uciekać :( ale dostał na pocieszenie kurza łapkę, która troszkę poprawiła mu humorek.

Posted

Patrycja* napisał(a):
Tym razem Pan Bill musiał poczekać, aż Maniek się wyspaceruje. Jak już się doczekał to biegusiem wyszliśmy na dwór. Chłopak ma sporo energii ;) A na dworze Bill napotkał szalejąca Flawię, do której prędko się przyłączył :D w rezultacie miałyśmy z Agą prawie powyrywane ręce :eviltong: jak się towarzystwo trochą uspokoiło nastąpił spacerek również z Flawią :) oj jak mnie Pan Bill wytargał dziś na smyczy. Ciągle parł przed siebie jakby mu się gdzieś spieszyło. A jak już musieliśmy zapakować się do boksu to chłopak trochę protestował. Wyrywał się i chciał uciekać :( ale dostał na pocieszenie kurza łapkę, która troszkę poprawiła mu humorek.

Ale Pan Bill ma się z Tobą dobrze :) Kurze łapki, fiu fiu :) Zburcmanisz mi psa cholerka jasna ;) Dziękuję Ci za spacerek :)

Posted

Romina_74 napisał(a):
Ale Pan Bill ma się z Tobą dobrze :) Kurze łapki, fiu fiu :) Zburcmanisz mi psa cholerka jasna ;) Dziękuję Ci za spacerek :)

Maniek dostaje to Pan Bill przecież gorszy nie jest :D

Posted

Pan Bill znowu był ze mną na spacerku jak również w towarzystwie Agi i Flawki :) jak pakowałam Mańka do boksu to tak strasznie na mnie "krzyczał" żeby w końcu go wziąć :eviltong: na widok śniegu Bill zareagował wylizywaniem go :eviltong: ogólnie to bezproblemowy z niego psiak. Jak przechodziliśmy koło posesji gdzie dwa małe psiaki strasznie na niego krzyczały to tylko raz na nie szczeknął i zignorował. Zresztą co taki Pan jak on ma zwracać uwagę na takie knypki :D a poniżej zdjęcia ze spacerku. Swoją drogą zrobić Billowi zdjęcie wcale nie jest łatwą sprawą, bo się chłopak ciągle wierci.

Tak biegnę po smakołyka :D