olka9628 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 jestem, chyba nie ma osoby, która nie zwróciła na niego uwagi :) Quote
maciaszek Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Łapki ma cudne. Lubię takie krzywulce :). Quote
Patrycja* Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Proszę bardzo firmówka dla przystojniaka ;) Quote
choba Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 W ramach chwilowej przerwy od nauki powstały banerki dla Pana Billa :) Quote
Patrycja* Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Miałam dziś okazję pójść z Panem Billem na krótki spacer i muszę powiedzieć, że była to sama przyjemność :) chłopak super chodzi na smyczy i jest bardzo grzeczny. Miałam tylko trochę problem z wsadzeniem go do boksu. W końcu musiałam sama go tam wsadzić, bo chłopak nie wyrażał chęci wskoczenia samemu, a lekki to on nie jest :eviltong: Quote
Romina_74 Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 ojoj jakie piękne banerki!!!! i któryż ach któryż to ja wybrać mam? :) :) dziękuję ciociu choba!!! a Pan Bill no ... lekki nie jest ;) a spróbowałabyś się wybić tak wysoko na takich krótkich łapkach :eviltong: Quote
MagdaB Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Romina_74 napisał(a): a Pan Bill no ... lekki nie jest ;) a spróbowałabyś się wybić tak wysoko na takich krótkich łapkach :eviltong: Dokładnie, biedak nigdy nie dałby rady sam wskoczyć. Quote
Patrycja* Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Romina_74 napisał(a): a Pan Bill no ... lekki nie jest ;) a spróbowałabyś się wybić tak wysoko na takich krótkich łapkach :eviltong: Karbon też ma krótkie nóżki a skoczek z niego taki, że cho cho :eviltong: ale teraz już będę wiedziała, że trzeba zakasać rękawy i chłopaka trochę ponosić ;) zresztą już w sobotę będę miała okazję :D Quote
Romina_74 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Patrycja* napisał(a):Karbon też ma krótkie nóżki a skoczek z niego taki, że cho cho :eviltong: ale teraz już będę wiedziała, że trzeba zakasać rękawy i chłopaka trochę ponosić ;) zresztą już w sobotę będę miała okazję :D Karbon ma krótkie łapki w stosunku do swojej budowy, ale wysokość łap Karbona w stosunku do wysokości łap Pana Billa to jakby długonoga sarenka ;) A tak w sobotę masz dyżur z Mości Panem ;) Może zabierz go i odprowadź od strony wybiegu - będzie zdecydowanie łatwiej :) Quote
Patrycja* Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Spokojna głowa poradzę sobie ;) jak go trochę ponoszę też się nic nie stanie :) Quote
JeyJey Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Jestem u Pana Billa. :D Łapki to może krzywe ma ale to nie przeszkadza mu w uzyskaniu "prędkości światła"... :D Quote
Romina_74 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='JeyJey']Jestem u Pana Billa. :D Łapki to może krzywe ma ale to nie przeszkadza mu w uzyskaniu "prędkości światła"... :D to prawda najprawdziwsza :razz: he he - chyba widziałaś mój pęd korytarzem za Panem Billem ... ;) Krzywe łapki mam - komuś je na pewno dam!!! Czy Pan Bill miał dzisiaj spacerek? Dziękuję za tę fotkę - jest piękniusia ;) Taki właśnie jest PAN BILL ;) Quote
Patrycja* Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Miał, miał :) byliśmy w towarzystwie Eliota, Toresa i Luki. Pan Bill na początku trochę marudził i powarkiwał na towarzystwo ale szybko zaakceptował kompanów i ruszyliśmy na spacer :) i niech Was nie zwiodą te krótkie nóżki, bo mimo tego Pan Bill cały czas musiał być na przedzie i pędził ile sił w łapkach. Jak się zapomniał, coś tam sobie wąchał to jak spostrzegł, że jest w tyle zaraz musiał nadrobić zaległości :D tylko się oglądał co jakiś czas i zerkał na nas czy idziemy za nim, bo reszta towarzystwa taka szybka nie była ;) Na koniec do boksu dostał kurza łapkę i zadowolony pobiegł na wybieg ;) a łasuch z niego niesłychany, jak widzi parówkę to skacze i za wszelka cenę chce wysępić parówkę :eviltong: uroczy z niego psiak :loveu: Quote
Romina_74 Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Patrycja* napisał(a): tylko się oglądał co jakiś czas i zerkał na nas czy idziemy za nim, bo reszta towarzystwa taka szybka nie była ;) Bo oprócz tego, że PAN to jest to również SZYBKI BILL :evil_lol: Bardzo dziękuję za spacerek Billowy :) Bardzo Cię już dzisiaj proszę o czwartek, bo na 100% mnie nie będzie z powodów i tu rebus: :crazyeye:wistych ;) Quote
Patrycja* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Romina_74 napisał(a): Bardzo dziękuję za spacerek Billowy :) Bardzo Cię już dzisiaj proszę o czwartek, bo na 100% mnie nie będzie z powodów i tu rebus: :crazyeye:wistych ;) Nie musisz prosić, z góry założyłam, że wyjdę z nim jeszcze w czwartek i w każdy następny dzień jeśli będzie trzeba ;) Quote
Patrycja* Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Tym razem Pan Bill musiał poczekać, aż Maniek się wyspaceruje. Jak już się doczekał to biegusiem wyszliśmy na dwór. Chłopak ma sporo energii ;) A na dworze Bill napotkał szalejąca Flawię, do której prędko się przyłączył :D w rezultacie miałyśmy z Agą prawie powyrywane ręce :eviltong: jak się towarzystwo trochą uspokoiło nastąpił spacerek również z Flawią :) oj jak mnie Pan Bill wytargał dziś na smyczy. Ciągle parł przed siebie jakby mu się gdzieś spieszyło. A jak już musieliśmy zapakować się do boksu to chłopak trochę protestował. Wyrywał się i chciał uciekać :( ale dostał na pocieszenie kurza łapkę, która troszkę poprawiła mu humorek. Quote
Romina_74 Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Patrycja* napisał(a):Tym razem Pan Bill musiał poczekać, aż Maniek się wyspaceruje. Jak już się doczekał to biegusiem wyszliśmy na dwór. Chłopak ma sporo energii ;) A na dworze Bill napotkał szalejąca Flawię, do której prędko się przyłączył :D w rezultacie miałyśmy z Agą prawie powyrywane ręce :eviltong: jak się towarzystwo trochą uspokoiło nastąpił spacerek również z Flawią :) oj jak mnie Pan Bill wytargał dziś na smyczy. Ciągle parł przed siebie jakby mu się gdzieś spieszyło. A jak już musieliśmy zapakować się do boksu to chłopak trochę protestował. Wyrywał się i chciał uciekać :( ale dostał na pocieszenie kurza łapkę, która troszkę poprawiła mu humorek. Ale Pan Bill ma się z Tobą dobrze :) Kurze łapki, fiu fiu :) Zburcmanisz mi psa cholerka jasna ;) Dziękuję Ci za spacerek :) Quote
Patrycja* Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Romina_74 napisał(a):Ale Pan Bill ma się z Tobą dobrze :) Kurze łapki, fiu fiu :) Zburcmanisz mi psa cholerka jasna ;) Dziękuję Ci za spacerek :) Maniek dostaje to Pan Bill przecież gorszy nie jest :D Quote
Patrycja* Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Pan Bill znowu był ze mną na spacerku jak również w towarzystwie Agi i Flawki :) jak pakowałam Mańka do boksu to tak strasznie na mnie "krzyczał" żeby w końcu go wziąć :eviltong: na widok śniegu Bill zareagował wylizywaniem go :eviltong: ogólnie to bezproblemowy z niego psiak. Jak przechodziliśmy koło posesji gdzie dwa małe psiaki strasznie na niego krzyczały to tylko raz na nie szczeknął i zignorował. Zresztą co taki Pan jak on ma zwracać uwagę na takie knypki :D a poniżej zdjęcia ze spacerku. Swoją drogą zrobić Billowi zdjęcie wcale nie jest łatwą sprawą, bo się chłopak ciągle wierci. Tak biegnę po smakołyka :D Quote
Romina_74 Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 BARDZO dziękuję za Pano-Billowy spacerek :) PIĘĘĘĘKNIE biegnie po smakołyk - o mało łapek nie poplącze jeszcze bardziej! O ile to w ogóle możliwe ;) Quote
jotpeg Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 świetny :klacz: piesek BILL :loveu: choba, ja z małą prywatą: :modla: nie zrobiłabyś nowego banerku dla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246015-Sonia-ktora-2-lata-czeka-na-dom-juz-w-hoteliku-Bez-deklaracji-Potrzebne-wsparcie/page14 coś wyrazistego by się przydało... Quote
choba Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='jotpeg']choba, ja z małą prywatą: :modla: nie zrobiłabyś nowego banerku dla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246015-Sonia-ktora-2-lata-czeka-na-dom-juz-w-hoteliku-Bez-deklaracji-Potrzebne-wsparcie/page14 coś wyrazistego by się przydało... Postaram się coś zrobić :) Quote
Recommended Posts