Alusia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Powiedzcie mi czy samojedy nadają się do agilitów???;) Quote
dog_master Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Temat mozna edytowac ;) Przeczytaj to... http://www.silvia.trkman.net/aiken.htm A agility sie nie odmienia ;) Quote
Wanilka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hmmm....Sama się nad tym zastanawiam.Myślę ,że w zawodach to szans żadnych nie ma bo to straszny powolniak:-)ale jeśli to potraktujemy jako zabawę i sposób na wyładowanie nadmiaru energii -to tak:-)Mam zamiar spróbować i poganiać troche białasa.Uparciuch z niego ,więc nie wiadomo czy bedzie chciał współpracować,ale pewnie dobre żarełko go przekona.Może i moja pomeranianka zejdzie wreszcie z kolan i tez trochę pobiega:-) Quote
PATIszon Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Wanilka napisał(a):Może i moja pomeranianka zejdzie wreszcie z kolan i tez trochę pobiega:-) O a z niej juz mialabyc pocieche! Jak zejdzie z kolan:cool3: Tylko nie zaczynaj z Samojedem w taki upal, bo go calkiem zniechecisz. Biegaj sobie tak kolo 20.00 albo z rana samego (6-7.00:cool3: ) Quote
anetta Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A najlepiej gdy bedzie zima :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts