Daria_13 Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Dzisiaj podczas zabawy z moim 11-letnim kundelkiem zauważyłam na ogonie dziwną narośl, która wygląda jak wbity psi pazur. Powąchałam to i ma nieprzyjemny zapach. Co to może być? w poniedziałek wybiorę się do weterynarza,ale teraz chciałabym się chociaż zorientować i trochę uspokoić. Quote
badmasi Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Może to być pazur - zdarza się taka anomalia na psich ogonach. Ten "pazur" się usuwa chirurgicznie. Równie dobrze może to być jakaś narośl. Quote
Daria_13 Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 Pazur na psim ogonie? nigdy o czymś takim nie słyszałam, masz może o tym więcej informacji? jak się to profesjonalnie zwie? Quote
badmasi Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Znam ze słyszenia dwa przypadki - psy moich koleżanek . Weterynarze twierdzili, że to się zdarza. Pojawiają się zazwyczaj u starszych psów. Te pazury bardzo słabo się trzymają dlatego są łatwe do usunięcia. Jak znajdę jakieś info to podlinkuję. Quote
Recommended Posts