Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejny wyjazd po bezdomnego psa i takie cudeńko :crazyeye: . Maleńka, kieszonkowa sunia, której życie nie rozpieszczało, jej pan już nigdy po nią nie wróci a czy ją dobrze traktował to sama nie wiem... sunia ma tylko kilka, dosłownie kilka zębów z tyłu i jednego kła, ma też zniekształconą szczękę. Kropka, bo tak ma na imię została oceniona na ok. 7 lat i pilnie szuka wygodnej kanapy. Zdjęcia późniaj

Posted

siedzi koło mnie mój ratlerkowaty a mnie włosy staja dęba na głowie po przeczytaniu tego co napisałaś. Takie maleństwo trzeba bardzo chronić. Nie chcę wiedzieć co przydarzyło sie tej suni. :angryy:Trzymam kciuki żeby wszystko sie dla niej dobrze skończyło.

Posted

lepisze zdjecia BŁAGAM!!!!!!!! jaka ona jest duza ??? Jak ratlerek typowy czy troche wieksza ? Jaki ma rodzaj siersci? czy zupełnie gladziutka czy ma też podszerstek?
Poprosze jakieś foty z profilu też.

Posted

Na razie tylko takie fotki mam i kontakt z domkiem zastępczym tylko telefoniczny. Sunia waży ok. 3 kg i jest maleńka, tylko zatuczona, typowy ratlerek.

• 3 weeks later...
Posted

Maleństwo na 64 stronie-wyjątkowa sunia-maleńka:placz: :placz: :placz:
a możesz zrobić wyraźniejsze foty Xera i wysłać je na maila to wstawimy je za Ciebie tutaj-
no i może ktoś do tego zrobi banerek?
czy maleństwo jest na portalach adopcyjnych?
Kruszka ma jakieś dolegliwości z ząbkami-napisz coś jak możesz-na moje oko jest źle z zębami-może wybite...

• 3 months later...