Ksera Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kolejny wyjazd po bezdomnego psa i takie cudeńko :crazyeye: . Maleńka, kieszonkowa sunia, której życie nie rozpieszczało, jej pan już nigdy po nią nie wróci a czy ją dobrze traktował to sama nie wiem... sunia ma tylko kilka, dosłownie kilka zębów z tyłu i jednego kła, ma też zniekształconą szczękę. Kropka, bo tak ma na imię została oceniona na ok. 7 lat i pilnie szuka wygodnej kanapy. Zdjęcia późniaj Quote
auraa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 siedzi koło mnie mój ratlerkowaty a mnie włosy staja dęba na głowie po przeczytaniu tego co napisałaś. Takie maleństwo trzeba bardzo chronić. Nie chcę wiedzieć co przydarzyło sie tej suni. :angryy:Trzymam kciuki żeby wszystko sie dla niej dobrze skończyło. Quote
malagos Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ....Ksera, czy to taka panna jak mam w awatarku? :shake: Quote
malagos Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ratlerczyk sie przypomina! Ksera, a moze juz maleństwo złapało kogoś za serce? :cool3: Quote
Ksera Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Sunia jest w dopmku tymczasowym, ale bardzo potrzebuje swojego, kontakt do mnie 692 457 669 Quote
Tola Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kolejne malenstwo:shake: Biedna sunieczka. Nie miała chyba łetwego życia:shake: Quote
florida_blue Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 lepisze zdjecia BŁAGAM!!!!!!!! jaka ona jest duza ??? Jak ratlerek typowy czy troche wieksza ? Jaki ma rodzaj siersci? czy zupełnie gladziutka czy ma też podszerstek? Poprosze jakieś foty z profilu też. Quote
Ksera Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Na razie tylko takie fotki mam i kontakt z domkiem zastępczym tylko telefoniczny. Sunia waży ok. 3 kg i jest maleńka, tylko zatuczona, typowy ratlerek. Quote
florida_blue Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 prosze cie, daj mi znac jak tylko zdobedziesz inne- lepszej jakosci... Quote
malagos Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70517 tu ktoś szuka ratlerka... Ale pewnie młodego, ślicznego, a Kropa ma 7 lat i krzywy pyszczek...Czy miała złamaną szczękę? Quote
Tola Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Podnoszę biedactwo:-( Kropcia tez chciałaby byc szczęsliwa... Quote
malagos Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Czy Kropka w domu? :cool1: Chyba tak, bo tu ucichło... Quote
Ksera Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Kropka nadal czeka, ja nie mam dostępu do netu, komputer w domu padł i tylko sporadycznie zaglądam. Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Maleństwo na 64 stronie-wyjątkowa sunia-maleńka:placz: :placz: :placz: a możesz zrobić wyraźniejsze foty Xera i wysłać je na maila to wstawimy je za Ciebie tutaj- no i może ktoś do tego zrobi banerek? czy maleństwo jest na portalach adopcyjnych? Kruszka ma jakieś dolegliwości z ząbkami-napisz coś jak możesz-na moje oko jest źle z zębami-może wybite... Quote
oktawia6 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 no i koniecznie zdjęcia!!! do góry maleństwo:roll: Quote
malagos Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 dobre pytanie... dużo jest takich niedokończonych watków :shake: Quote
Recommended Posts