Ewelina & Hera Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Zna ktos informacje o wystawie? Na stronie zwiazku nie ma :razz: Quote
Elitesse Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 sa !! i oplaty i sedziowie i cala reszta informacj i to od dosc dawna !! http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/w-pl.html my sie raczej pojawimy :) Quote
massima Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Czy ktoś wybiera się na wystawę do Zielonej Góry ???Czy ktoś miałby miejsce w aucie na zabranie mnie z Głogowa z dobermanką ???Bądź też miałby miejsce na podwiezienie z PKP w Zielonej na teren wystawy ??? Quote
maga18 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ja jadę - bede jechala z Legnicy z dwoma psami i 1 osoba, wiec teoretycznie mam caly tył wolny... jak Twoj dobek nie jest agresywny to mozemy razem sie zabrac :) Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ja też zgłosilam małego i jedziemy do Zielonej Góry :) Quote
haker11 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ja też mam nadzieję żę będę ale kierowca cos marudzi!:evil_lol: Quote
massima Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 maga18 napisał(a):ja jadę - bede jechala z Legnicy z dwoma psami i 1 osoba, wiec teoretycznie mam caly tył wolny... jak Twoj dobek nie jest agresywny to mozemy razem sie zabrac :) Ooo Maga super. Nie Athenka nie jest agresywna Quote
haker11 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [LEFT]A czy ktoś zgłaszła psiaka meilem? ja zgłosiłam mojego zaplutka ale nie dostałam żadnej odpowiedzi!:-( [/LEFT] Quote
asia_i_bora Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 no ja tak samo! więc wysłałam 2 raz i też nic :( Quote
maga18 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ja tak samo - wyslalam meilem dowod wplaty, rodowody i championaty i cisza.... a teraz sie chce dodzwonic - od 15 niby pracują - i non stop pojawia mi sie na tel ze zajęte... nawet sygnału nie ma :angryy: ok wiem juz! jutro po 15 mozna dzwonic do ZK o/ZG i wtedy beda mowic czy sa przyjete czy nie... ale zgloszenia internetowe są regularnie dopisywane, system przyjmowania przez internet sprawnie działa, więc glowa do góry i do zobaczenia na show :) Quote
Elitesse Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ciekawe czy juz zakonczyli przyjmowanie zglsozen ? :roll: mysle ze w przyszlym tyg pojawi sie katalog bo ZG zawsze byla w tym szybka :) Quote
sylwiaskalska Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ja tak miałam w tamtym roku wysłałam mailem zgłoszenie nie dostałam potwierdzenia ale zgłoszenie pocztą normalnie doszło :) No też mam nadzieje że będzie niedługo katalog :) Quote
Natalia:) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 maga18 napisał(a):ok wiem juz! jutro po 15 mozna dzwonic do ZK o/ZG i wtedy beda mowic czy sa przyjete czy nie... ale zgloszenia internetowe są regularnie dopisywane, system przyjmowania przez internet sprawnie działa, więc glowa do góry i do zobaczenia na show :) Ja dzwoniłam w tamtym tygodniu i dostałam numer do p. Krzysia, który odbiera pocztę. Musiałam dzwonić o 21. :lol: Elitesse napisał(a):ciekawe czy juz zakonczyli przyjmowanie zglsozen ? :roll: mysle ze w przyszlym tyg pojawi sie katalog bo ZG zawsze byla w tym szybka :) Miejmy nadziwje. Nie mogę się doczekać ;) Quote
malaSilky Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 My z Silky wyslalysmy juz zgloszenie na nasza pierwsza wystawke:loveu: :lol: Quote
Elitesse Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 na stronie oddzialu pojawila sie lista zgloszonych psow :multi: teraz tylko czekac do wystawy i liczyc na ladna pogode :) bo wystawiania w deszczu akurat na tej wystawie sobie nie wyobrazam :shake: Quote
TANANA Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Elitesse napisał(a):na stronie oddzialu pojawila sie lista zgloszonych psow :multi: chyba jestem ślepa :) gdzie ta lista? Quote
maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 tutaj http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/2007/Raport_k.rtf Quote
sylwiaskalska Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja mam razem ze mna dwa pieski i to wszystko. Szkoda ze ta rasa jak tak mało popularna no ale we Wrocławiu ma ich być więcej . Do zobaczyska i oby deszcz nie padał Quote
Smile of Red Witch Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja tez bede na tejze wystawce, bede z hodowczynia mojej Akiry, ktora ja pokaze ostatni raz, chyba ze trafi sie porownanie ( Akiry siostra idzie w posredniej ), to niestety bede musiala wyjsc z Aki na ring :) Po tej wystawce mloda wraca ze mna do mojego domku po 6 miesiecznych wakacjach u "babci" a pozniej leci ze mna do Irlandii :) Quote
Elitesse Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 wlasnie wyjelam ze skrzynki potwierdzenie :multi: dolaczyli mapke dojazdu teraz tylko czekam na plan sedziowania na stronce oddzialu Quote
jolka11 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Elitesse napisał(a):wlasnie wyjelam ze skrzynki potwierdzenie :multi: dolaczyli mapke dojazdu teraz tylko czekam na plan sedziowania na stronce oddzialu Plan sedziowania juz jest na stronce :lol: Przepraszam -pomyliłam wystawy :oops: Quote
Recommended Posts