Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Czy ktoś wybiera się na wystawę do Zielonej Góry ???Czy ktoś miałby miejsce w aucie na zabranie mnie z Głogowa z dobermanką ???Bądź też miałby miejsce na podwiezienie z PKP w Zielonej na teren wystawy ???

Posted

ja jadę - bede jechala z Legnicy z dwoma psami i 1 osoba, wiec teoretycznie mam caly tył wolny... jak Twoj dobek nie jest agresywny to mozemy razem sie zabrac :)

Posted

maga18 napisał(a):
ja jadę - bede jechala z Legnicy z dwoma psami i 1 osoba, wiec teoretycznie mam caly tył wolny... jak Twoj dobek nie jest agresywny to mozemy razem sie zabrac :)

Ooo Maga super. Nie Athenka nie jest agresywna

Posted

ja tak samo - wyslalam meilem dowod wplaty, rodowody i championaty i cisza.... a teraz sie chce dodzwonic - od 15 niby pracują - i non stop pojawia mi sie na tel ze zajęte... nawet sygnału nie ma :angryy:

ok wiem juz! jutro po 15 mozna dzwonic do ZK o/ZG i wtedy beda mowic czy sa przyjete czy nie... ale zgloszenia internetowe są regularnie dopisywane, system przyjmowania przez internet sprawnie działa, więc glowa do góry i do zobaczenia na show :)

Posted

maga18 napisał(a):
ok wiem juz! jutro po 15 mozna dzwonic do ZK o/ZG i wtedy beda mowic czy sa przyjete czy nie... ale zgloszenia internetowe są regularnie dopisywane, system przyjmowania przez internet sprawnie działa, więc glowa do góry i do zobaczenia na show :)

Ja dzwoniłam w tamtym tygodniu i dostałam numer do p. Krzysia, który odbiera pocztę. Musiałam dzwonić o 21. :lol:

Elitesse napisał(a):
ciekawe czy juz zakonczyli przyjmowanie zglsozen ? :roll:
mysle ze w przyszlym tyg pojawi sie katalog bo ZG zawsze byla w tym szybka :)

Miejmy nadziwje. Nie mogę się doczekać ;)

Posted

na stronie oddzialu pojawila sie lista zgloszonych psow :multi:

teraz tylko czekac do wystawy i liczyc na ladna pogode :) bo wystawiania w deszczu akurat na tej wystawie sobie nie wyobrazam :shake:

Posted

Ja tez bede na tejze wystawce, bede z hodowczynia mojej Akiry, ktora ja pokaze ostatni raz, chyba ze trafi sie porownanie ( Akiry siostra idzie w posredniej ), to niestety bede musiala wyjsc z Aki na ring :)
Po tej wystawce mloda wraca ze mna do mojego domku po 6 miesiecznych wakacjach u "babci" a pozniej leci ze mna do Irlandii :)

Posted

Elitesse napisał(a):
wlasnie wyjelam ze skrzynki potwierdzenie :multi:
dolaczyli mapke dojazdu
teraz tylko czekam na plan sedziowania na stronce oddzialu

Plan sedziowania juz jest na stronce :lol:

Przepraszam -pomyliłam wystawy :oops: