Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie czy jeden pies może i brać udział w wystawie i junior handlingu,ale przezentowany by był przez 2 inne osoby.Przy ocenie przez koleżankę,a na junior handlingu przeze mnie.Czy jest taka możliwość?

Guest Reyes
Posted

Ewelin@ napisał(a):
Mam pytanie czy jeden pies może i brać udział w wystawie i junior handlingu,ale przezentowany by był przez 2 inne osoby.Przy ocenie przez koleżankę,a na junior handlingu przeze mnie.Czy jest taka możliwość?

Jasne :) (10 znaków)

• 2 weeks later...
Posted

Ja z przykroscia przyznaję ze akurat to powinno byc zmieniona , jak mam yorki to nawet nie zgłaszam sie na MP nie było ani razu abym zdarzyła :(
Ale myśle ze z Wyzełkami dasz rade :)

Guest Reyes
Posted

Dog Handler napisał(a):
Ja z przykroscia przyznaję ze akurat to powinno byc zmieniona , jak mam yorki to nawet nie zgłaszam sie na MP nie było ani razu abym zdarzyła :(
Ale myśle ze z Wyzełkami dasz rade :)

Teraz zmienili troszke i na więkrzości wystaw eliminacje trfają 1-1,5 h i łatwiej wylawirować - w tym roku mi się jak narazie za każdym razem udawało.

• 2 weeks later...
Posted

ja niestety na swoim przykładzie wiem że wcale nie jest tak różowo :diabloti: :diabloti: :diabloti: ponieważ charty i tak są oceniane stosunkowo póżno niestety:-( :-( :-( to na dodatek moje prawie zawsze na samym końcu i juz nie raz miałam taka sytuacja że byłam zgłoszona na MP a pies na wystawę i miałam problem ponieważ MP grupa starsza się już zaczynała a mój pies już był na ringu lub dopiero na niego wchodził a kiedy ja przyszłam na MP spóżniona to sędzina że jak to że ja nie znam zasad i itp a potem z wielką łaska zgodziła sie psa ocenić tylko że mi to niewiele dawało poniewaz ona i tak juz wybrała osoby do finału i gdzie tu sprawiedliwość :placz: :placz: :placz: :placz: