ciapuś Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kto ją pokocha? " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Reno2001 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Nie tylko jest piekna, ale też przesłodziasta :p . Dziś, gdy byłam w schronisku nie mogłam odejść od jej boksu: skakała na kraty i patrzyła tym swoim rozbrajającym spojrzeniem, mówiąc:"zabierz mnie stąd". Do tego cały czas podstawiała się do głaskania i lizała mnie po rekach. Miałam ochotę tylko na jedno-zabrać ją stamtąd :-( . Niestety na razie nie ma na to szans :shake: ... Quote
luka1 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Na sobotę, na niedzielę i na całe życie - psina ideala, przekonaj się o tym. Quote
Reno2001 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Taka milasta sunieczka musi znaleźć domek!! Quote
Ayia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 On jest twoim przyjacielem twoim partnerem, twoim obrońcą, twoim psem. Ty jesteś jego życiem, jego miłością, jego panem. On będzie twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia jego serca. Ty jesteś mu winien zasłużyć na takie oddanie.. Autor nieznany Quote
luka1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='luka1'] Na sobotę, na niedzielę i na całe życie - psina ideala, przekonaj się o tym. Miastowa taka, salonowa, daj jej sznsę. Quote
Reno2001 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Odwiedziłam wczoraj Rosettkę. Ona tak bardzo sie cieszy gdy podchodzi się do jej boksu. Stara sie zwrócić uwage na siebie za wszelka cenę, skacze na kraty, budę byle tylko byc bliżej człowieka. Nadstwia sie wtedy do głaskania. Ona bardzo potrzebuje domu! " class="ipsImage" alt=""> Quote
Seaside Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jak to kochane psisko nie znajdzie szybko domu, to mi kaktus na ręce wyrośnie :razz: Reno jak tam stan allegro?? Quote
Reno2001 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Allegro dzis będę tworzyła od nowa bo stare się skończyło a potem sie skasowało :angryy: . Dzis byłam u Rosettki. Ona jest taka radosna, taka delikatna. I tak bardzo chce byc blisko człowieka. Niestety siedzi w boksie z dwoma innymi burkami,które ujadaja straszliwie odstraszając tym samym odwiedzających. I jak moja mała ma sie pokazać? Ona tak prosi by ją stamtąd zabrać. Zabierałam dzis do Wa-wy jej koleżankę z boksu. A Rosetta tak błagalnie patrzyła mówiąc:"Ja też chcę jechać". Eee, ryczeć mi się chce... Quote
luka1 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Czy tylko w filmach tragedie mają szczęśliwe zakończenia? Quote
luka1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Psinka się przypomina:help1: i mówi że bardzo chce iść do domku. Quote
Reno2001 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Kolejny weekend minął a ty nadal w schronisku :shake: czekasz i czekasz... Quote
Niewiasta_21 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czy człowiek dla Rosetki juz ją odnalazł?? Quote
Recommended Posts