Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

A oto mój kolejny tymczas, który jest podopiecznym FDZ Animalia:

[FONT=Verdana]Kolejny podopieczny fundacji to Boguś! Był "pracownikiem" firmy, dzielnie jej pilnował ze swojej budy. Firma jednak zmieniła lokalizację, a Boguś został. Codziennie wychodził przez płot na ulicę gdzie dokarmiali go sąsiedzi i tak 1,5 roku...... Boguś to towarzyski psiak, ma około 5/6 lat, toleruje psy i koty, uczy się chodzić na smyczy. Jest grzeczny i cichy w domu, delikatnie szturcha noskiem w celu wyłudzenia kolejnych pieszczot, ładnie reaguje na obcych. Utrzymuje czystość. Jeśli ktoś szuka wiernego przyjaciela, to Boguś będzie idealnym kandydatem. Psiak przebywa w domu tymczasowym. Osoby, które chcą adoptować psiaka prosimy o[/FONT]
[FONT=Verdana]kontakt: snuszkak@gmail.com, tel. 509 565 343

Dogo mam wrażenie jakoś podupadło, na wątkach cisza, pusto. Cóż założyłam jednak ten wątek z nadzieją, że może jednak. Myślę, że mimo wszystko lepiej rozgłaszać gdzie się da z nadzieją, że gdzieś tam czeka wymarzony dom dla Bogusia.

A oto chłopak:

[FONT=Verdana]

[/FONT]
[/FONT]

Edited by snuszkak
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

planuję w przyszłym tygodniu oddać gościa na odjajczenie, postaram się zrobić bazarek w weekend żeby chociaż coś dołożyć do tego procederu

a oto dzisiejszy Boguś:

Boguś dostał w prezencie od Anety pakiecik ogłoszeń, niestety na tą chwilę zainteresowania jeszcze brak

Posted (edited)

z pewnością jest mnie niezależny niż Ciapek :) jakby ktoś z Waszych znajomych zachwycał się Ciapkiem i pytał skąd go macie to odeślijcie ich do mnie po Bogusia :)

Edited by snuszkak
Posted

też mam taką nadzieję!

a ja robiłam ostatnio ogłoszenia na tablicy naszych psiaków mimo, że mają tam robione niby i zgłosiła się do mnie osoba zainteresowana Orionem, znalazła już go rok temu i znowu jej się przewinął, dałam namiary na Ciebie, mam nadzieję że się odezwie bo coś Ori szczęścia nie ma :(

Posted

Orion to już wogóle nie ma szczęścia.... :shake:
a Wolwo dopiero po 10 miesiącach ogłaszania znalazł dom, wcześniej były chyba ze trzy zapytania i to takie, że nie warto gadać...

Posted

biorąc pod uwagę ostatnie koty to cóż raczej wątpie w swoją rękę :( psy zawsze jakoś ok, więc mam nadzieję że jest to tylko kwestia gatunku a nie okresu

Posted

Boguś nadal udaje poszkodowanego, u mnie nie ale jak idzie do rodziców to ściemnia na maxa, a oni niestety się litują

to mądry cwaniak, potrafi zawalczyć o co chce, u mnie zje suchą karmę, u rodziców nie ruszy, czeka na dobroci.....

Posted

widziałam Bogusia na stronie fundacji, teraz patrze ze ma swój wątek:) Sliczny z niego psiak, moge pomóc w oglaszaniu, chociaz widze ze już cioteczki go ogłaszają więc nie wiem czy potrzeba...