kalyna Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Jakie piękne fotki :loveu: Jak psy padły to wycieczka chyba bardzo udana :) Quote
maxishine. Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Hej, nadrobię jak znajdę więcej czasu :) Quote
junoo Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Co tam u Was? Czekam na świeżą porcję fotek :D Quote
Baski_Kropka Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Joł joł! U nas się tyle działo, że nie miałam czasu na dogomaniowanie ;) Dex raper, uśmiałam się przy tej jego poważnej zadartej mordzie ;) My w ten weekend byliśmy w górach. Szliśmy z Ujsoł przez Mońcuł, Kotarz i Hale Rycerzową aż do schroniska w Przegibku :) Spowrotem szlismy nieco inną trasą. Było nas czworo + 3 psy. Dex i dwie borderki :) Będą zdjęcia to wrzucę :D Wyjechaliśmy z godzinnym opóźnieniem całą ekipą. Pogoda nas rozpieściła. Cudowne słońce i widoki. Gdzieniegdzie leżał już śnieg a w zagajniczkach od północnej strony można było podziwiać oblodzone drzewa i krzewy.... ahhh szkoda było nam wracać! W schronisku bardzo miło nas przyjęto. Zjedliśmy pyszny żurek, napiliśmy się grzanego winka... czego chcieć więcej!? :) Quote
angineuuka Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 W końcu mam twoja galerie, uciekła mi :c Quote
marta1624 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Noo, wreszcie wróciłaś! Dex super, czekam na fotki :) Takie wycieczki są najlepsze :loveu: Quote
Naklejka Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Na dogo czasu nie ma, a na fejsbukach to cały czas siedzi :P Arniczy pewnie za Dexiem tęskni, przyjeżdżam za jakieś dwa, trzy tygodnie w czwartek :jumpie: Quote
junoo Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ale super :D Góry z psami to super sprawa! Po Tatrach nie można, a w Beskidach? Jak to wygląda? Na Babią Górę z tego co wiem też nie można... Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ależ się wycieczkujecie :D Czekam na fotki! Quote
Baski_Kropka Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Na dogo czasu nie ma, a na fejsbukach to cały czas siedzi :P Arniczy pewnie za Dexiem tęskni, przyjeżdżam za jakieś dwa, trzy tygodnie w czwartek :jumpie: OBIECANKI MACANKI! Nie przyjechała małpica :P W górach super! Po tatrach nie wolno z psami to park narodowy, ale od słowackiej strony już można. Z tym, że dla psich łap to są raczej kiepskie góry. Beskidy Bieszczady z psem jak najbardziej. Jedynie trzeba uważać na rezerwaty bo tam z psami nie można. My szliśmy granicą jednego rezerwatu, na szczęście nikt nam za to głowy nie urwał :D Na Babią nie można bo to rezerwat Babiogórski. Zdjęć z Przegibka dalej nie mam kurcze.. muszę pomaltretować Kaje żeby w końcu wrzuciła ;) Nie mam czasu bo pracuje i uczelnia sie zaczęła miesiąc temu to wiecie....a fejsbunio działą sam w telefonie <3 Ostatnio Miczkensy u nas były i myślałam, że wrzuci jakieś fotałki ale nieeeee... mój nadworny odpajęczacz galerii nawet o nas zapomniał :D Dzień dobry! A tu macie z poniedziałkowego Mikospacerku. Fotka zatytułowana: Liście zajebiście...takie z nas z Mikowatymi rapery ^^ Quote
Naklejka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Wywaliło mi was z subskrypcji. Co za dogo, phi! Moja wina, ze mam wiecznie kolosy w te cholerne czwartki? :P a wczoraj... leczyłam choróbsko :grins: Quote
rashelek Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Sama se wrzucaj filmiki, ja nie wiem co Ty chcesz z nimi robić :P Quote
Baski_Kropka Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Wywaliło mi was z subskrypcji. Co za dogo, phi! Moja wina, ze mam wiecznie kolosy w te cholerne czwartki? :P a wczoraj... leczyłam choróbsko :grins: To jakies inny dzień se wymyśl ;P Sama se wrzucaj filmiki, ja nie wiem co Ty chcesz z nimi robić :P Filmiki nieee, ale zdjęcia! :P Quote
kalyna Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Już to foto widziałam :P dałabyś coś nowego :lol: Quote
Onomato-Peja Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Dexowa! A rowerek dalej na sprzedaż? ^^ Quote
Baski_Kropka Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Oj tam wygodnicka :P Człowiek sieszybko przyzwyczaja do dobrego ;P A zdjęcie cóż... nie każdy ma mnie na fejsuniu :P Dexowa już 100 lat temu rowerek sprzedała :P Quote
Baski_Kropka Posted November 15, 2014 Author Posted November 15, 2014 Chyba ty :P A popatrzcie, tablet graficzny sobie kupiłam <3 Quote
marta1624 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Na fb widziałam, za późno :p No ja tyż stara, ale nie aż tak :evil_lol: Jak rower 100 lat temu sprzedałaś, a jeszcze trochę nim jeździłaś... Dobrze się trzymasz jak na ten wiek :D Quote
Recommended Posts