Ty$ka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Wy żyjecie :loveu: Miło Cię czytać. Dex zaskakuje, super że pozytywnie. Czekamy na filmik i życzę kolejnych powodów do domu ze swojego powczarka ^^ Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Hejka Dexowa ;) Fajnie że Dex jest chociaż trochę najarany ;) A jak dojdzie to poproszę foty akcesoriów Kropy :D Quote
rashelek Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Dexowa ;) Fajnie że Dex jest chociaż trochę najarany ;) A jak dojdzie to poproszę foty akcesoriów Kropy :D[/QUOTE] Pewnie na fotki Kropki w nowościach też trzeba będzie na mnie liczyć :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='rashelek']Pewnie na fotki Kropki w nowościach też trzeba będzie na mnie liczyć :evil_lol:[/QUOTE] To liczę na ciebie :D Quote
Molowe Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Ja też czekam na te wszystkie fotki i filmiki :grins: Quote
Talia Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Nie śpiesz się, mamy czas, będziemy wpadać co godzinę i sprawdzać czy już są. Ale naprawdę się nie śpisz... poczekamy :diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 (edited) To se poczekacie :P Mój telefon zacina się na 2sek i nei kręci filmów :/ Więc z agi nie mam nic :/ Ale mam filmik jak Dexio kopał dziurkę <3 W prawdzie to już były ostatnie podrygi Dexia bo padał z nóg, a wcześniej miał taki szał gryzł i obszczekiwał wraz zwarczeniem ten piasek i TZ płakał ze śmiechu zamiast kręcić :) Żle zmontowałam ale co tam.. macie zdublowany i orginałktórego tam nei wstawiłam, ale słychać jeszcze jak warczy :P [video=youtube;IJVFq5kyO8g]https://www.youtube.com/watch?v=IJVFq5kyO8g[/video] [video=youtube;ueFBEAsXlhE]https://www.youtube.com/watch?v=ueFBEAsXlhE&feature=youtu.be[/video] We wtorek z Mikowatymi się nakręcimy :) i pofocimy też na pewno :) Edited July 18, 2014 by Baski_Kropka Quote
Molowe Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 W takim razie byle do wtorku :grins: Tylko żeby Wam się psy na tym upale nie rozpłynęły :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted July 18, 2014 Author Posted July 18, 2014 [quote name='Molowe']W takim razie byle do wtorku :grins: Tylko żeby Wam się psy na tym upale nie rozpłynęły :evil_lol:[/QUOTE] O 7 rano jest fajnie :) Jeszcze damy rade poskakać :P Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Ja uwielbiam jak psy kopią, dla mnie to takie słodkie :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted July 21, 2014 Author Posted July 21, 2014 [quote name='dOgLoV']jakie fajne filmiki :loveu: [quote name='marta1624']Świetne filmiki :loveu: Dzieki :D [quote name='Ty$ka']Ja uwielbiam jak psy kopią, dla mnie to takie słodkie :loveu: On sie strasznie wczówa. Na filmiku akurat tego nie widać, ale jak czasami szczeka warczy i gryzie piasek a potem sie w nim tarza to poezja :D [quote name='Panna Cotta']Dexio kopaczzzz :D Słodziak straszny:loveu: Przeokropny :D Umówieni jesteśmy jutro z Mikowatzmi na agilitkowanie :) O 7.30 do nas dziewczyny przyjeżdżają. Pogoda troszeczkę odpuszcza więc mam nadzieje, że o tej godzinie będzie w miarę przyjemnie. My z Dexiemi dzisiaj za to rano skakaliśmy, a teraz byliśmy na małym rowerze. Paczke w paczkomacie odebrać :) Kilka razy mogłam stracić zęby, ale opanowaliśmy sytuacje :D A tu zdjecie jeszcze jakieś się uchowało ze spacerku częstochowskich psiarzy :) Quote
Baski_Kropka Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 [quote name='Talia']Ale wiadro piękne :loveu: Jaki rozmiar?[/QUOTE] Rozmiar to jest Sport na suke ON :) Uwielbiam go w tym kuble <3 [quote name='Panna Cotta']U nas nadal upał- witamy sie :D[/QUOTE] U nas teeeż, ale z raniutka było super! Dwie godziny skakaliśmy sztuczkowaliśmy i leżeliśmy pod drzewami na zmianę. Było super!! Bedą fotki i filmik/i :D <3 My z Dexem i Marta z Miką mega zadowoleni jesteśmy. Dex nie szukał tropu zwierzyny, był skupiony i mega kontaktowy <3 Quote
Recommended Posts