Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
O rany gdzie ja na dolny śląsk zajade.. jaki zlot gdzie kiedy, za ile i po co? :P Takie informacje są mi niezbędne ^^

Zlot nie jest u mnie, a w Gliwicach, 25.07-05.08,cena w granicach myślę, że 180-200 zł, na pewno nie więcej niż 200. Fajna ekipa, las, jezioro;) a po co? Tak, dla relaksu i poznania dogomaniaków:lol:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']O rany gdzie ja na dolny śląsk zajade.. jaki zlot gdzie kiedy za ile i po co? :P Takie informacje są mi niezbędne ^^
Co? :mad:
GÓRNY :grins:

Posted

[quote name='Angi']fascynacja pełną gębom :lol:
Oj tak, na jego mordzie widać skupienie :D
[quote name='marta1624']Śliczny :loveu:
Bo popadniemy w samozachwyt :P
[quote name='Ty$ka']Widziałam :D
Zachwycam się :loveu:
Ja się cieszę, ze chociaż jedno wyszło :P Bo my nie hopsamy jakoś bardzo dużo bo sie Dex szybko nudzi :P
[quote name='Aleksandra95']Widzę, że wybija się tak późno, jak moja Dora :D tuż przed przeszkodą :p
Eee nie koniecznie, zależy jakmu się uda. Ważne, że udaje mu się nie zrzucać :P
[quote name='dOgLoV']Pieknie sie prezentuje :loveu:
Wygląda na takiego co to jest kontaktowy i mocno pracujący :D
[quote name='magdabroy']https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10357718_10203334424794899_8404509869527018860_o.jpg cudo :loveu:
Latający poczwar :D
[quote name='Yuki_']Ślicznie skacze. Żeby mi ktoś takie zdjęcie zrobił :loveu:
My mamy na spotkaniach profeszynal fotografer <3

Posted

[quote name='Onomato-Peja']No no no!
Ale się u Was sportowo robi! Niedługo zaliczycie kolejny lvl bycia dogociocią. :D
Żarty żartami, ale serio fajnie. :)
Dex wygląda na wciągniętego w zabawę. :D

dogociocią? A to powinna DT być, a nie tak męczyć biednego pieska ze schroniska! :diabloti:

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
My mamy na spotkaniach profeszynal fotografer <3

to dawaj więcej takich fot :eviltong:
przepiękne wyszedł, rozkręcacie się :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Onomato-Peja']No no no!
Ale się u Was sportowo robi! Niedługo zaliczycie kolejny lvl bycia dogociocią. :D
Żarty żartami, ale serio fajnie. :)
Dex wygląda na wciągniętego w zabawę. :D
A co to za level bo ja chyba nie rozumem ;P xD

Dex wciągnięty w zabawę, bo ja mam na niego sposób :cool3:
Przypinam go do drzewa i ma się nudzić, i mnie przy mnie nie ma, latam po torze poprawiam przeszkody i patrze jak reszta sobie radzi. A fajna zabawa jest TYLKO z mamunią i tylko wtedy może sobie poganiać i coś porobić :P

Wcześniej też z psem na sportowo czas spędzałam Galeria Baskiego <3 Ale zeszły rok był kiepski dla stadka... najpierw w kwietniu odszedł Bagir (kot 16 lat miał) Kropka to strasznie przeżyła i sie spasła, o mnie i mamie nie wspominam (my schudłyśmy przez stresy :P), a potem po Mikołajkach Baski :/

Dzieki Baskiemu lubię tak aktywnie z psem działać, dla tego teraz tak się znęcam nad biednym Dexterkiem i każe mu skakać siadać czekać i sztuczkować :P
[quote name='Naklejka']dogociocią? A to powinna DT być, a nie tak męczyć biednego pieska ze schroniska! :diabloti:
Wcześniejszego męczyłam bardziej! Kazałam ciągnąć rower sanki tudzież wózek... i on nie był jedyną ofiarą tego przedsięwzięcia :evil_lol:
[quote name='kalyna']to dawaj więcej takich fot :eviltong:
przepiękne wyszedł, rozkręcacie się :loveu:
Jak będą to wstawię, to na razie pierwsze nasze takie, bo dopiero od tego spotkania jakoś tak ogarniamy i Dex biegnie jak go prowadzę, zajarzył chłopak co i jak i się wciągnął <3

Edit.
Właśnie dostałam pracę <3
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Baski_Kropka
Posted

marta1624 napisał(a):
Gratuluję pracy ;)

Dzięki! Strasznie się ciesze, bo poprzednią straciłyśmy dość nagle. Nie wiedziałyśmy, że się zadłużyli i w pewien piękny poniedziałkowy ranek wyprosiła nas z salonu ochrona i kazała salon zamknąć. Tym oto sposobem stałam się bezrobotną :D

Onomato-Peja napisał(a):
Śmieję się, bo to już taka oczywistość, że na dogo trzeba mieć galerię i uprawiać psie sporty. :eviltong:

Wow, galeria Baskiego wymiata. :o
Przeglądam, przeglądam... :lol:

Dzięki Baski był jedyny w swoim rodzaju mój pierwszy pies <3

Eee, ja szukałam zajęcia dla Dexa nie po to żeby się pokazać, a po to żeby nabrał pewności siebie, żeby popracować nad wspólną relacją i poprawić naszą współpracę :)
Nie myślę o tym na zasadzie jeżdżenia na zawody i zdobywania podium. Chociaż nie mogę tego wykluczyć... przecież zawody to fajne przeżycie wzmacniające relacje, nowa sytuacja i wyzwanie do pokonania :)

Pani Profesor napisał(a):
ooo gratki z pracą :loveu: a co będziesz robić?

Będę pracowała w salonie Tous, taka hiszpańska marka biżuteria + galanteria damska :)
Ale bede miała umowę o pracę i trochę stabilizaci mam nadzieje doświadcze :P