Leokadia Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Baski_Kropka napisał(a):O rany gdzie ja na dolny śląsk zajade.. jaki zlot gdzie kiedy, za ile i po co? :P Takie informacje są mi niezbędne ^^ Zlot nie jest u mnie, a w Gliwicach, 25.07-05.08,cena w granicach myślę, że 180-200 zł, na pewno nie więcej niż 200. Fajna ekipa, las, jezioro;) a po co? Tak, dla relaksu i poznania dogomaniaków:lol: Quote
Pani Profesor Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 o, ekstra - akurat będę w Płocku :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Baski_Kropka']O rany gdzie ja na dolny śląsk zajade.. jaki zlot gdzie kiedy za ile i po co? :P Takie informacje są mi niezbędne ^^ Co? :mad: GÓRNY :grins: Quote
Ty$ka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Jak super się Dex prezentuje w nowym kompleciku https://lh6.googleusercontent.com/-iYvmNd4IJpU/U7UjIs0iQiI/AAAAAAAAL8Q/k-4b21KY_8Q/s640/2014.07.03%20%2810%29.JPG świetne zdjęcie :loveu: Gratuluję zachowania Dexa na agi. Bawcie się na nim dobrze. :D Quote
Baski_Kropka Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Myślałam że górny śląsk ten zlot zasugerowałam się miejscem zamieszkania, nie twoim Angi :D No Dex na agi prezentuje się...tak :D Fot. Agnieszka Augustynek! Quote
Aleksa. Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Widzę, że wybija się tak późno, jak moja Dora :D tuż przed przeszkodą :p Quote
*Magda* Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10357718_10203334424794899_8404509869527018860_o.jpg cudo :loveu: Quote
maxishine. Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Ślicznie skacze. Żeby mi ktoś takie zdjęcie zrobił :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 [quote name='Angi']fascynacja pełną gębom :lol: Oj tak, na jego mordzie widać skupienie :D [quote name='marta1624']Śliczny :loveu: Bo popadniemy w samozachwyt :P [quote name='Ty$ka']Widziałam :D Zachwycam się :loveu: Ja się cieszę, ze chociaż jedno wyszło :P Bo my nie hopsamy jakoś bardzo dużo bo sie Dex szybko nudzi :P [quote name='Aleksandra95']Widzę, że wybija się tak późno, jak moja Dora :D tuż przed przeszkodą :p Eee nie koniecznie, zależy jakmu się uda. Ważne, że udaje mu się nie zrzucać :P [quote name='dOgLoV']Pieknie sie prezentuje :loveu: Wygląda na takiego co to jest kontaktowy i mocno pracujący :D [quote name='magdabroy']https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t31.0-8/10357718_10203334424794899_8404509869527018860_o.jpg cudo :loveu: Latający poczwar :D [quote name='Yuki_']Ślicznie skacze. Żeby mi ktoś takie zdjęcie zrobił :loveu: My mamy na spotkaniach profeszynal fotografer <3 Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 No no no! Ale się u Was sportowo robi! Niedługo zaliczycie kolejny lvl bycia dogociocią. :D Żarty żartami, ale serio fajnie. :) Dex wygląda na wciągniętego w zabawę. :D Quote
Naklejka Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 [quote name='Onomato-Peja']No no no! Ale się u Was sportowo robi! Niedługo zaliczycie kolejny lvl bycia dogociocią. :D Żarty żartami, ale serio fajnie. :) Dex wygląda na wciągniętego w zabawę. :D dogociocią? A to powinna DT być, a nie tak męczyć biednego pieska ze schroniska! :diabloti: Quote
kalyna Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Baski_Kropka napisał(a):My mamy na spotkaniach profeszynal fotografer <3 to dawaj więcej takich fot :eviltong: przepiękne wyszedł, rozkręcacie się :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 (edited) [quote name='Onomato-Peja']No no no! Ale się u Was sportowo robi! Niedługo zaliczycie kolejny lvl bycia dogociocią. :D Żarty żartami, ale serio fajnie. :) Dex wygląda na wciągniętego w zabawę. :D A co to za level bo ja chyba nie rozumem ;P xD Dex wciągnięty w zabawę, bo ja mam na niego sposób :cool3: Przypinam go do drzewa i ma się nudzić, i mnie przy mnie nie ma, latam po torze poprawiam przeszkody i patrze jak reszta sobie radzi. A fajna zabawa jest TYLKO z mamunią i tylko wtedy może sobie poganiać i coś porobić :P Wcześniej też z psem na sportowo czas spędzałam Galeria Baskiego <3 Ale zeszły rok był kiepski dla stadka... najpierw w kwietniu odszedł Bagir (kot 16 lat miał) Kropka to strasznie przeżyła i sie spasła, o mnie i mamie nie wspominam (my schudłyśmy przez stresy :P), a potem po Mikołajkach Baski :/ Dzieki Baskiemu lubię tak aktywnie z psem działać, dla tego teraz tak się znęcam nad biednym Dexterkiem i każe mu skakać siadać czekać i sztuczkować :P [quote name='Naklejka']dogociocią? A to powinna DT być, a nie tak męczyć biednego pieska ze schroniska! :diabloti: Wcześniejszego męczyłam bardziej! Kazałam ciągnąć rower sanki tudzież wózek... i on nie był jedyną ofiarą tego przedsięwzięcia :evil_lol: [quote name='kalyna']to dawaj więcej takich fot :eviltong: przepiękne wyszedł, rozkręcacie się :loveu: Jak będą to wstawię, to na razie pierwsze nasze takie, bo dopiero od tego spotkania jakoś tak ogarniamy i Dex biegnie jak go prowadzę, zajarzył chłopak co i jak i się wciągnął <3 Edit. Właśnie dostałam pracę <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited July 8, 2014 by Baski_Kropka Quote
Onomato-Peja Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Śmieję się, bo to już taka oczywistość, że na dogo trzeba mieć galerię i uprawiać psie sporty. :eviltong: Wow, galeria Baskiego wymiata. :o Przeglądam, przeglądam... :lol: Quote
Pani Profesor Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 ooo gratki z pracą :loveu: a co będziesz robić? Quote
Baski_Kropka Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 marta1624 napisał(a):Gratuluję pracy ;) Dzięki! Strasznie się ciesze, bo poprzednią straciłyśmy dość nagle. Nie wiedziałyśmy, że się zadłużyli i w pewien piękny poniedziałkowy ranek wyprosiła nas z salonu ochrona i kazała salon zamknąć. Tym oto sposobem stałam się bezrobotną :D Onomato-Peja napisał(a):Śmieję się, bo to już taka oczywistość, że na dogo trzeba mieć galerię i uprawiać psie sporty. :eviltong: Wow, galeria Baskiego wymiata. :o Przeglądam, przeglądam... :lol: Dzięki Baski był jedyny w swoim rodzaju mój pierwszy pies <3 Eee, ja szukałam zajęcia dla Dexa nie po to żeby się pokazać, a po to żeby nabrał pewności siebie, żeby popracować nad wspólną relacją i poprawić naszą współpracę :) Nie myślę o tym na zasadzie jeżdżenia na zawody i zdobywania podium. Chociaż nie mogę tego wykluczyć... przecież zawody to fajne przeżycie wzmacniające relacje, nowa sytuacja i wyzwanie do pokonania :) Pani Profesor napisał(a):ooo gratki z pracą :loveu: a co będziesz robić? Będę pracowała w salonie Tous, taka hiszpańska marka biżuteria + galanteria damska :) Ale bede miała umowę o pracę i trochę stabilizaci mam nadzieje doświadcze :P Quote
Recommended Posts