maxishine. Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Najlepszy aparat to lustro! ŻYGAM KALKULATOREM :P A wiecie co? We wtorek mamy spotkanie częstochowskic:mad:h psomaniaków :P Znalazłam grupe psiarzy spacerowych, zagadałam i będzie nas dużo jeśli wszystko wypali jak trzeba :D Będą wilczaki, mudi, nagi peruwiański i inne :P A zdjęcia będą? Quote
agutka Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 [quote name='Onomato-Peja']W soniakach są dobre, Xperia ma niezły. :) Ale ja jestem wierna SE pod tym względem. :D wcześniej miałam k770i : Ja mam XPERIE i racja potrafi fajnie zrobić ale tylko w ostrym słońcu ;) Majka- a fee co ty wypisujesz o tych robalach ;) wyobrażam sobie jak musiało wyglądać to na stole Quote
Baski_Kropka Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Yuki_ napisał(a):A zdjęcia będą? Bedą, ma być kilka aparatów, ale bede skazana poczekać aż dziewczyny wrzucą :) agutka napisał(a):[quote name='Onomato-Peja']W soniakach są dobre, Xperia ma niezły. :) Ale ja jestem wierna SE pod tym względem. :D wcześniej miałam k770i : Ja mam XPERIE i racja potrafi fajnie zrobić ale tylko w ostrym słońcu ;) Majka- a fee co ty wypisujesz o tych robalach ;) wyobrażam sobie jak musiało wyglądać to na stole Historia z robalami rzeczywiście nie za ciekawa... dobrze, że nie musimy takich widoków na codzień oglądać :) A co do aparatów w telefonach zdania nie zmienie.. jestem już mocno zrażona... ciułam na lustro, a jak nie uciułam to na raty wezmę, tylko kompa spłace do końca :) Quote
Ty$ka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 A ja lustra nie chcę :p. Za to szukam fajnego kompacika do wszystkiego ;) Życzę udanego spacerku jutro! Quote
agutka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 a Dexiowa pamięta o spytaniu się o odrobaczanie podwórka? ;) Quote
Baski_Kropka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Fajny kompakt też idzie dostać w rozsądnej cenie :) Sony polecam. Teście mają i są super zadowoleni. Spytałam, czekam na odpowiedź, bo przyznam ze zapomniałam troszkę :oops: A my byliśmy dzisiaj na spacerku a'la zlocie psim... Dex wyszalany i zadowolony baaaardzo. Zakochał się w pannie wilczakównej, ale bez wzajemności :) Harmider był przeogromny, bo cały park rewitalizują i robią ścieżki.. dopiero na plaży nad wodą trochę się towarzystwo rozładowało z nadmiaru energii i emocji :) Czekam na fotki od dziewczyn, bo ja nic nie popstrykałam :) Ja jestem za stara na takie imprezy chyba :P Generalnie super inicjatywa, tylko żeśmy się wrąbały w sam plac budowy alejek :P A było nas sporo a psów 10 <3 Quote
Baski_Kropka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Fotki, od cockermaniaczki (jeśli nic nie popieprzyłam?) :D wilk wodny <3 Dexini :) Miczelska :) Noseczeczuniek mój <3 Trochę ochłody :) Pudel gwałciciel morderca, swoją drogą uroczy bardzo i charakterny :P Quote
agutka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 no,no towarzystwo elitarne ;) :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-ob5cvKvOAB4/U7KiGQDZtKI/AAAAAAAAEHM/KXWPvwfcbYY/w532-h709-no/13.JPG a będziesz pamiętać o tych robalach czy mam się dopominać ?:eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 O robale już napisałam :) W weekend przyszły bedzie techniczny w schronisku i dostane znać dokłądnie co to za srodek bo pracownicy dokładnie nie wiedzą. Quote
agutka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Fajnie :) Mamnadzieję że to jakoś mega drogie nie będzie bo słone wydatki mnie czekają w tym miesiącu:roll: Quote
Baski_Kropka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Chyba nieee, schronisko też musi się liczyć z wydatkami i to ogromnymi. A odrobaczyć taki teren to nie lada wyzwanie :) Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-2mAz62T7yvg/U7KiC12e7_I/AAAAAAAAEG4/c8e4TgeWz7U/w532-h709-no/10.JPG :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ach... https://lh4.googleusercontent.com/-ob5cvKvOAB4/U7KiGQDZtKI/AAAAAAAAEHM/KXWPvwfcbYY/w532-h709-no/13.JPG całusa w nochal bym dała:p Quote
Ty$ka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Pogoda Wam dopisała! MOkre kury, lubię to :loveu: Pudelson ma minę "jakjakochamwodę" :D A jak Mika się zaprezentowała,ołoło - ajk nie ona :loveu: O Dexie nie będę pisała nic, bo on zawsze och i ach. Quote
agutka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 O Dexie nie będę pisała nic, bo on zawsze och i ach.[/QUOTE] no,no żeby nam pańcia i Dexio nie obrośli w piórka :diabloti: Quote
Cockermaniaczka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 A Wy tutaj sie chowacie :evil_lol: Nadal jednak slabo znam dogomanie hehe :lol: Wrzucam wiecej fotek jak by ktos chcial ogladac mojego autorstwa :evil_lol: https://plus.google.com/photos/111194895928121674783/albums/6031060964413058129 Co do Dexa-ja Ci go ukradne :loveu: Zarabisty pies,rewelacyjny do pracy...Pierwszy raz mnie widzial a za smaka dal by sie pokroic... Co łowczar to łowczar...:loveu: Patrze na te pierwsze foty i tam taki smutny byl...A teraz?Rakieta... Widac ze ma dobrze :eviltong: Spotkanko superowe ,szkoda ze Nam tak rozkopali Baltyk i troche marnie z miejscem bylo... Pudle uparte i jeszcze probuje czarowac slodkoscia :evil_lol: Chyba dostanie implancik po wakacjach i zobaczymy czy to hormony czy po prostu braki po poprzednich ludziach... Ale za to jaki teraz grzeczny w domu :roll: Ja tam z Wami zawsze na spacerek chetna,rudy sie dogadal z Dexem,pudlowi to wszystkie psy sie widza-wiec nie ma co narzekac ;) Quote
Baski_Kropka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='marta.k9080']https://lh3.googleusercontent.com/-2mAz62T7yvg/U7KiC12e7_I/AAAAAAAAEG4/c8e4TgeWz7U/w532-h709-no/10.JPG :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ach... https://lh4.googleusercontent.com/-ob5cvKvOAB4/U7KiGQDZtKI/AAAAAAAAEHM/KXWPvwfcbYY/w532-h709-no/13.JPG całusa w nochal bym dała:p Ja też, strasznie lubie zdjęcia jak tak zagląda w obiektyw. No jest taki niuniasty że o jeju <3 [quote name='Ty$ka']Pogoda Wam dopisała! MOkre kury, lubię to :loveu: Pudelson ma minę "jakjakochamwodę" :D A jak Mika się zaprezentowała,ołoło - ajk nie ona :loveu: O Dexie nie będę pisała nic, bo on zawsze och i ach. Nooo pogoda super, nie za ciepło, nie za zimno, a jak nad wodą byłyśmy to słonko przyświecało <3 Dex przy obcych jak zawsze pokazał się z najlepszej możliwie strony. Pracował z każdym tak chętnie, że o pało się o łapy nie pozabijał.. szkoda, że on w domu taki pierwszy do roboty nie jest haha :P Ale podpatruje co go jara i rajcuje więc... :P [quote name='agutka']O Dexie nie będę pisała nic, bo on zawsze och i ach. no,no żeby nam pańcia i Dexio nie obrośli w piórka :diabloti: Obrośnie a co :P :P :P [quote name='Angi']Syriusza bym też obejrzała :> A masz... czekam na fotki Ali, bo ona syrkowe na pewno ma weselsze, bo tu siedział jak pipcia z minką "chce do domu mamusiuuu!" Poza tym Dex wyczuł, że on jest delikatny i arystokratyczny i chciał go matretować i tłamsić momentami piernik jeden... :mad: [quote name='Cockermaniaczka']A Wy tutaj sie chowacie :evil_lol: Nadal jednak slabo znam dogomanie hehe :lol: Wrzucam wiecej fotek jak by ktos chcial ogladac mojego autorstwa :evil_lol: https://plus.google.com/photos/111194895928121674783/albums/6031060964413058129 Co do Dexa-ja Ci go ukradne :loveu: Zarabisty pies,rewelacyjny do pracy...Pierwszy raz mnie widzial a za smaka dal by sie pokroic... Co łowczar to łowczar...:loveu: Patrze na te pierwsze foty i tam taki smutny byl...A teraz?Rakieta... Widac ze ma dobrze :eviltong: Spotkanko superowe ,szkoda ze Nam tak rozkopali Baltyk i troche marnie z miejscem bylo... Pudle uparte i jeszcze probuje czarowac slodkoscia :evil_lol: Chyba dostanie implancik po wakacjach i zobaczymy czy to hormony czy po prostu braki po poprzednich ludziach... Ale za to jaki teraz grzeczny w domu :roll: Ja tam z Wami zawsze na spacerek chetna,rudy sie dogadal z Dexem,pudlowi to wszystkie psy sie widza-wiec nie ma co narzekac ;) No, bo on właśnei z obcymi tak ma, to takie jajko niespodzianka są obce dogociotki :P Na codzień bywa różnie... a ja staram się troszkę odchodzić w codziennej pracy od smaków, bo przyszedł czas, żeby on chętnie pracował ze mna, a nie ze smakami :P Spotkanie super! Tylko plac budowy nam nie dopisał... ale co tam :D My też chętni na spotkania i spacerki :D Quote
angineuuka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 To zapraszam na 10 dni do nas 25.07-05.08 :-D Quote
Pani Profesor Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 ale fajny peruwiańczyk :loveu: a czyj to taki? Quote
Cockermaniaczka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Alicja Ujma jest wlascicielka ;) A Syriusz to BLACK&WHITE Milthon Bohemia ;) Quote
Pani Profesor Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 nie nie, nie pytałam o aż takie dane :evil_lol: myślałam, że to psiurek kogoś z dogo, udzielającego się w tym wątku, stąd pytanie, bo taki cudak się pierwszy raz tu przewinął ;) Quote
angineuuka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 tez z dogo http://www.dogomania.pl/forum/members/69213-Shetanka :) Quote
Baski_Kropka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Angi napisał(a):To zapraszam na 10 dni do nas 25.07-05.08 :-D Do Zabrza na wakacje? :P Quote
angineuuka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Gliwic, ba prawie Pyskowice :p Dogo wakacje :p las, jezioro.. takie sytuacje :] Quote
Recommended Posts