Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Najlepszy aparat to lustro! ŻYGAM KALKULATOREM :P

A wiecie co? We wtorek mamy spotkanie częstochowskic:mad:h psomaniaków :P
Znalazłam grupe psiarzy spacerowych, zagadałam i będzie nas dużo jeśli wszystko wypali jak trzeba :D

Będą wilczaki, mudi, nagi peruwiański i inne :P

A zdjęcia będą?

Posted

[quote name='Onomato-Peja']W soniakach są dobre, Xperia ma niezły. :)
Ale ja jestem wierna SE pod tym względem. :D

wcześniej miałam k770i :

Ja mam XPERIE i racja potrafi fajnie zrobić ale tylko w ostrym słońcu ;)

Majka- a fee co ty wypisujesz o tych robalach ;) wyobrażam sobie jak musiało wyglądać to na stole

Posted

Yuki_ napisał(a):
A zdjęcia będą?

Bedą, ma być kilka aparatów, ale bede skazana poczekać aż dziewczyny wrzucą :)

agutka napisał(a):
[quote name='Onomato-Peja']W soniakach są dobre, Xperia ma niezły. :)
Ale ja jestem wierna SE pod tym względem. :D

wcześniej miałam k770i :

Ja mam XPERIE i racja potrafi fajnie zrobić ale tylko w ostrym słońcu ;)

Majka- a fee co ty wypisujesz o tych robalach ;) wyobrażam sobie jak musiało wyglądać to na stole

Historia z robalami rzeczywiście nie za ciekawa... dobrze, że nie musimy takich widoków na codzień oglądać :)

A co do aparatów w telefonach zdania nie zmienie.. jestem już mocno zrażona... ciułam na lustro, a jak nie uciułam to na raty wezmę, tylko kompa spłace do końca :)

Posted

Fajny kompakt też idzie dostać w rozsądnej cenie :) Sony polecam. Teście mają i są super zadowoleni.

Spytałam, czekam na odpowiedź, bo przyznam ze zapomniałam troszkę :oops:

A my byliśmy dzisiaj na spacerku a'la zlocie psim... Dex wyszalany i zadowolony baaaardzo. Zakochał się w pannie wilczakównej, ale bez wzajemności :)
Harmider był przeogromny, bo cały park rewitalizują i robią ścieżki.. dopiero na plaży nad wodą trochę się towarzystwo rozładowało z nadmiaru energii i emocji :)
Czekam na fotki od dziewczyn, bo ja nic nie popstrykałam :)

Ja jestem za stara na takie imprezy chyba :P Generalnie super inicjatywa, tylko żeśmy się wrąbały w sam plac budowy alejek :P A było nas sporo a psów 10 <3

Posted

Fotki, od cockermaniaczki (jeśli nic nie popieprzyłam?) :D
wilk wodny <3

Dexini :)

Miczelska :)

Noseczeczuniek mój <3

Trochę ochłody :)

Pudel gwałciciel morderca, swoją drogą uroczy bardzo i charakterny :P

Posted

Pogoda Wam dopisała!

MOkre kury, lubię to :loveu:
Pudelson ma minę "jakjakochamwodę" :D
A jak Mika się zaprezentowała,ołoło - ajk nie ona :loveu:

O Dexie nie będę pisała nic, bo on zawsze och i ach.

Posted

A Wy tutaj sie chowacie :evil_lol: Nadal jednak slabo znam dogomanie hehe :lol:
Wrzucam wiecej fotek jak by ktos chcial ogladac mojego autorstwa :evil_lol:
https://plus.google.com/photos/111194895928121674783/albums/6031060964413058129

Co do Dexa-ja Ci go ukradne :loveu: Zarabisty pies,rewelacyjny do pracy...Pierwszy raz mnie widzial a za smaka dal by sie pokroic...
Co łowczar to łowczar...:loveu:
Patrze na te pierwsze foty i tam taki smutny byl...A teraz?Rakieta...
Widac ze ma dobrze :eviltong:

Spotkanko superowe ,szkoda ze Nam tak rozkopali Baltyk i troche marnie z miejscem bylo...
Pudle uparte i jeszcze probuje czarowac slodkoscia :evil_lol: Chyba dostanie implancik po wakacjach i zobaczymy czy to hormony czy po prostu braki po poprzednich ludziach...
Ale za to jaki teraz grzeczny w domu :roll:
Ja tam z Wami zawsze na spacerek chetna,rudy sie dogadal z Dexem,pudlowi to wszystkie psy sie widza-wiec nie ma co narzekac ;)

Posted

[quote name='marta.k9080']https://lh3.googleusercontent.com/-2mAz62T7yvg/U7KiC12e7_I/AAAAAAAAEG4/c8e4TgeWz7U/w532-h709-no/10.JPG

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ach...

https://lh4.googleusercontent.com/-ob5cvKvOAB4/U7KiGQDZtKI/AAAAAAAAEHM/KXWPvwfcbYY/w532-h709-no/13.JPG

całusa w nochal bym dała:p
Ja też, strasznie lubie zdjęcia jak tak zagląda w obiektyw. No jest taki niuniasty że o jeju <3

[quote name='Ty$ka']Pogoda Wam dopisała!

MOkre kury, lubię to :loveu:
Pudelson ma minę "jakjakochamwodę" :D
A jak Mika się zaprezentowała,ołoło - ajk nie ona :loveu:

O Dexie nie będę pisała nic, bo on zawsze och i ach.
Nooo pogoda super, nie za ciepło, nie za zimno, a jak nad wodą byłyśmy to słonko przyświecało <3
Dex przy obcych jak zawsze pokazał się z najlepszej możliwie strony. Pracował z każdym tak chętnie, że o pało się o łapy nie pozabijał.. szkoda, że on w domu taki pierwszy do roboty nie jest haha :P Ale podpatruje co go jara i rajcuje więc... :P

[quote name='agutka']O Dexie nie będę pisała nic, bo on zawsze och i ach.

no,no żeby nam pańcia i Dexio nie obrośli w piórka :diabloti:
Obrośnie a co :P :P :P

[quote name='Angi']Syriusza bym też obejrzała :>

A masz... czekam na fotki Ali, bo ona syrkowe na pewno ma weselsze, bo tu siedział jak pipcia z minką "chce do domu mamusiuuu!"
Poza tym Dex wyczuł, że on jest delikatny i arystokratyczny i chciał go matretować i tłamsić momentami piernik jeden... :mad:

[quote name='Cockermaniaczka']A Wy tutaj sie chowacie :evil_lol: Nadal jednak slabo znam dogomanie hehe :lol:
Wrzucam wiecej fotek jak by ktos chcial ogladac mojego autorstwa :evil_lol:
https://plus.google.com/photos/111194895928121674783/albums/6031060964413058129

Co do Dexa-ja Ci go ukradne :loveu: Zarabisty pies,rewelacyjny do pracy...Pierwszy raz mnie widzial a za smaka dal by sie pokroic...
Co łowczar to łowczar...:loveu:
Patrze na te pierwsze foty i tam taki smutny byl...A teraz?Rakieta...
Widac ze ma dobrze :eviltong:

Spotkanko superowe ,szkoda ze Nam tak rozkopali Baltyk i troche marnie z miejscem bylo...
Pudle uparte i jeszcze probuje czarowac slodkoscia :evil_lol: Chyba dostanie implancik po wakacjach i zobaczymy czy to hormony czy po prostu braki po poprzednich ludziach...
Ale za to jaki teraz grzeczny w domu :roll:
Ja tam z Wami zawsze na spacerek chetna,rudy sie dogadal z Dexem,pudlowi to wszystkie psy sie widza-wiec nie ma co narzekac ;)
No, bo on właśnei z obcymi tak ma, to takie jajko niespodzianka są obce dogociotki :P
Na codzień bywa różnie... a ja staram się troszkę odchodzić w codziennej pracy od smaków, bo przyszedł czas, żeby on chętnie pracował ze mna, a nie ze smakami :P

Spotkanie super! Tylko plac budowy nam nie dopisał... ale co tam :D

My też chętni na spotkania i spacerki :D