Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agutka napisał(a):
hmmm myślisz że przy białej nic by mi nie strzeliło? bo tego nie chciałabym mieć na koncie ;)

Ja uważam, że nic nie strzeli :)
Widzę wizualnie po tych co ja mam, że są konkretnie zrobione, a nie jakieś badziewie :)
Ale oczywiście namawiać Cię nie będę :razz:

Posted

[quote name='magdabroy']Ciekawe tylko, jak długo będzie taki czyściutki :diabloti:
Jak się zabrudzi to wypiore! A do wody wejść nie pozwolę xD
[quote name='agutka']Dex -jamnik:evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-_SlcXJ9dO5Q/U4cboedAgiI/AAAAAAAAB1c/8AHlJvAf1aM/w640-h360-no/DSC01769.jpg

te kolory kompleciku są niesamowicie piękne :loveu: widzę w tym moją białą lecz nie bardzo ufam wytrzymałością wolę jednak sprawdzone solidne wyroby ;)

moja mimo że o kontakt z nią ciężko wyuczyłam gapienia się w oczy gdy kaxałam siadać i czekać na nagrodę. Widząc że zaraz coś powinno paść jej ciemne ślepia aż wbijały mi się w moje oczy , z prośbą no daj te mięso.... no daj ;) Mnie na seminarium uczono że gdy pies siada czy wykonuje jakieś polecenie powinien oczekiwać i gdy tylko spojrzy szybko nagrodzić wtedy z czasem pies zacznie kojarzyć jak ważny jest kontakt
Zobaczymy, na razie uskuteczniam rodośnie plucie w psa żarciem... cieżko tylko wydawać komendy z napakowaną gębom :P

[quote name='magdabroy']Agutka, te akcesoria od DS są bardzo mocne. Nasze szele mają 3 lata ;) Tora w nich ciągnie rower, chodzi na spacery i nigdzie nie widać na nich nawet przetarcia :)
Oj są na prawdę solidnie uszyte! Poza tym, fakt, że większość dogomaniaków coś od nich ma, świadczy sam o sobie :P To już nie są pierwsze kroki w szysciu tego sprzętu tylko x lat przecież :D
Zawsze możesz poprosić i hiper wytrwały karabinek i kółko przy obroży mosiężne czy coś, jeśli o to się boisz :)

EJJJ! Macie podziwiać Dexiaka a nie dyskutować o sprzęcie :shake::evil_lol::mad:

Posted

Na produktach DS wyprowadza się moje bydle. To naprawdę solidne produkty, wystarczy zaznaczyć, że to dla silnego psa i użyją mocniejsze okucia.

Monika, no musimy sie znów spotkać :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Przecież podziwiam Dexa :loveu:
Kurcze, chyba sobie zamówię szele u DS :oops:
Marzą mi się szelki treningowe, takie oczojebne, np. pomarańczowe :evil_lol:

Mają takie taśmy, ja właśnie chciałąm mocno kontrastowe oczojebne ale nie w ciepłych kolorach pomarańcze i czerwienie to niemoje kolory :P

Naklejka napisał(a):
Na produktach DS wyprowadza się moje bydle. To naprawdę solidne produkty, wystarczy zaznaczyć, że to dla silnego psa i użyją mocniejsze okucia.
Monika, no musimy sie znów spotkać :D

Wiesz.. ja co najmniej do środy jestem w Tychach... :roll:
Nie wiem tylko w jaki dzień umówię się z tą behawiorystką... :)

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Ja to bym chętnie na szkolenie poszła z psem, bo ja to tępak jestem i trudnomi przyzwyczajenia pewne zmienić :P
Ale u nas nie wiele Częstochowa na do zaoferowania w tym temacie :)

Ale ja sama wszystko robię, bo u nas nie ma nic ciekawego.Ja wszystko biorę z książek, filmików, forum, semi.. własne obserwacje i kombinacje...

marta1624 napisał(a):
Kalyna masz FB? Nie wiedziałam ;) Masz Angi w znajomych? Jak tak to cię wyszukam :D
Wysłałam zaproszenie ;)

widziałam :loveu;

Posted

Borze jak jemu jest strasznie piękni w tym komplecie :loveu: Jeszcze Kropci trzeba zamówić i im walniemy super sesję w komplecikach :loveu:

Ej mnie też ktoś zaprosił na fb i nie jestem pewna kto, Marta to Ty? :evil_lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
Tak ja :D Przeleciałam po znajomych Angi u kogo w galeriach podczytuję ;)

Dobrze, że nie napisałaś "przeleciałam wszystkich znajomych Angi" :evil_lol: