agutka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 hmmm myślisz że przy białej nic by mi nie strzeliło? bo tego nie chciałabym mieć na koncie ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 agutka napisał(a):hmmm myślisz że przy białej nic by mi nie strzeliło? bo tego nie chciałabym mieć na koncie ;) Ja uważam, że nic nie strzeli :) Widzę wizualnie po tych co ja mam, że są konkretnie zrobione, a nie jakieś badziewie :) Ale oczywiście namawiać Cię nie będę :razz: Quote
Baski_Kropka Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 [quote name='magdabroy']Ciekawe tylko, jak długo będzie taki czyściutki :diabloti: Jak się zabrudzi to wypiore! A do wody wejść nie pozwolę xD [quote name='agutka']Dex -jamnik:evil_lol: https://lh3.googleusercontent.com/-_SlcXJ9dO5Q/U4cboedAgiI/AAAAAAAAB1c/8AHlJvAf1aM/w640-h360-no/DSC01769.jpg te kolory kompleciku są niesamowicie piękne :loveu: widzę w tym moją białą lecz nie bardzo ufam wytrzymałością wolę jednak sprawdzone solidne wyroby ;) moja mimo że o kontakt z nią ciężko wyuczyłam gapienia się w oczy gdy kaxałam siadać i czekać na nagrodę. Widząc że zaraz coś powinno paść jej ciemne ślepia aż wbijały mi się w moje oczy , z prośbą no daj te mięso.... no daj ;) Mnie na seminarium uczono że gdy pies siada czy wykonuje jakieś polecenie powinien oczekiwać i gdy tylko spojrzy szybko nagrodzić wtedy z czasem pies zacznie kojarzyć jak ważny jest kontakt Zobaczymy, na razie uskuteczniam rodośnie plucie w psa żarciem... cieżko tylko wydawać komendy z napakowaną gębom :P [quote name='magdabroy']Agutka, te akcesoria od DS są bardzo mocne. Nasze szele mają 3 lata ;) Tora w nich ciągnie rower, chodzi na spacery i nigdzie nie widać na nich nawet przetarcia :) Oj są na prawdę solidnie uszyte! Poza tym, fakt, że większość dogomaniaków coś od nich ma, świadczy sam o sobie :P To już nie są pierwsze kroki w szysciu tego sprzętu tylko x lat przecież :D Zawsze możesz poprosić i hiper wytrwały karabinek i kółko przy obroży mosiężne czy coś, jeśli o to się boisz :) EJJJ! Macie podziwiać Dexiaka a nie dyskutować o sprzęcie :shake::evil_lol::mad: Quote
Naklejka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Na produktach DS wyprowadza się moje bydle. To naprawdę solidne produkty, wystarczy zaznaczyć, że to dla silnego psa i użyją mocniejsze okucia. Monika, no musimy sie znów spotkać :D Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Przecież podziwiam Dexa :loveu: Kurcze, chyba sobie zamówię szele u DS :oops: Marzą mi się szelki treningowe, takie oczojebne, np. pomarańczowe :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 magdabroy napisał(a):Przecież podziwiam Dexa :loveu: Kurcze, chyba sobie zamówię szele u DS :oops: Marzą mi się szelki treningowe, takie oczojebne, np. pomarańczowe :evil_lol: Mają takie taśmy, ja właśnie chciałąm mocno kontrastowe oczojebne ale nie w ciepłych kolorach pomarańcze i czerwienie to niemoje kolory :P Naklejka napisał(a):Na produktach DS wyprowadza się moje bydle. To naprawdę solidne produkty, wystarczy zaznaczyć, że to dla silnego psa i użyją mocniejsze okucia. Monika, no musimy sie znów spotkać :D Wiesz.. ja co najmniej do środy jestem w Tychach... :roll: Nie wiem tylko w jaki dzień umówię się z tą behawiorystką... :) Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Ślicznie Dexowi w turkusie :loveu: Magda mnie na Onku pomarańcz się podoba ;) Quote
agutka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 ja Sagatowi szukam pomarańcza bo fajnie jakoś sportowo tym kolorem zalatuje:diabloti: no piękny DExiu ;) cały czas podziwiam ;) Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Turkus też ładnie wygląda ;) Mnie jakoś różowy nie pasuje, nie wiem czemu ;) Quote
kalyna Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Już na FB pisałam... ale jak on pięknie w nich wygląda :loveu: Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Kalyna masz FB? Nie wiedziałam ;) Masz Angi w znajomych? Jak tak to cię wyszukam :D Wysłałam zaproszenie ;) Quote
kalyna Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Ja to bym chętnie na szkolenie poszła z psem, bo ja to tępak jestem i trudnomi przyzwyczajenia pewne zmienić :P Ale u nas nie wiele Częstochowa na do zaoferowania w tym temacie :) Ale ja sama wszystko robię, bo u nas nie ma nic ciekawego.Ja wszystko biorę z książek, filmików, forum, semi.. własne obserwacje i kombinacje... marta1624 napisał(a):Kalyna masz FB? Nie wiedziałam ;) Masz Angi w znajomych? Jak tak to cię wyszukam :D Wysłałam zaproszenie ;) widziałam :loveu; Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 kalyna napisał(a): widziałam :loveu; Widzę że widziałaś ;) Quote
angineuuka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 marta1624 napisał(a):Kalyna masz FB? Nie wiedziałam ;) Masz Angi w znajomych? Jak tak to cię wyszukam :D Wysłałam zaproszenie ;) ej co ja :p ja cie mam? XDDDD Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Angi napisał(a):ej co ja :p ja cie mam? XDDDD Noo sama mnie zaprosiłaś :D Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Angi napisał(a):ej co ja :p ja cie mam? XDDDD marta1624 napisał(a):Noo sama mnie zaprosiłaś :D :roflt::roflt: Angi, za dużo piszesz z Agą :D Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 magdabroy napisał(a)::roflt::roflt: Angi, za dużo piszesz z Agą :D Widać skleroza jest zaraźliwa :D Quote
angineuuka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 nie muszę pamiętać wsio z dogo, jednak opanowana sytuacja 8) Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 A powinnaś pamiętać :eviltong: To było takie ważne wydarzenie :evil_lol: Quote
rashelek Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Borze jak jemu jest strasznie piękni w tym komplecie :loveu: Jeszcze Kropci trzeba zamówić i im walniemy super sesję w komplecikach :loveu: Ej mnie też ktoś zaprosił na fb i nie jestem pewna kto, Marta to Ty? :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Tak ja :D Przeleciałam po znajomych Angi u kogo w galeriach podczytuję ;) Quote
*Magda* Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 marta1624 napisał(a):Tak ja :D Przeleciałam po znajomych Angi u kogo w galeriach podczytuję ;) Dobrze, że nie napisałaś "przeleciałam wszystkich znajomych Angi" :evil_lol: Quote
marta1624 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 magdabroy napisał(a):Dobrze, że nie napisałaś "przeleciałam wszystkich znajomych Angi" :evil_lol: Aż tak to nie :eviltong: Quote
Pani Profesor Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 ale ślicznie! uwielbiam połączenie czerni i neonów, szczególnie właśnie z turkusem :loveu: mega mu pasuje, gratuluję wyboru :) Quote
Recommended Posts