Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Noo.. zawsze jak taka wieśniara do domu wracam uwalona i zmęczona... :/

mam tak samo:diabloti:

Posted (edited)

mam tak samo
:diabloti:

Dziewczyny po ostatnim spacerze i tak miały gorzej, bo musiały takie wracać pociągiem do domu i jeszcze w Kato czekać na przesiadkę :D
Po naszym spacerze jestem bogatsza o kilka wielkich szram na rękach i udzie i pierdyknego siniaka :P

A chciałam się pochwalić, że całkiem fajnie nam idzie z Dexem na agility :) Jak ktoś postoi z boku, popatrzy poprawi kiedy coś robie nie tak to idzie nam na prawdę super :)
Strasznie się nakręciłam z Dexem na to agility :)
Atmosfera super, psiaki się dogadują, więc po treningu mają chwilę dla siebie :)

Okazało się, że mój pies bywa zazdrosny, kiedy robię coś z innym psem. A kiedy przychodzi jego kolej, daje z siebie 150% jak by chciał powiedzieć POPATRZ JA TEŻ TAK POTRAFIĘ, NAWET LEPIEJ!! :D

Edited by Baski_Kropka
Posted

o gdzie foty z chopo??:mad:

Sagat też zazdrośnik, aportem się nie interesuje a gdy koleżanka swojej suce rzucała to on nagle i skoczny i zainteresowany:cool3:

Posted

Wracałam PEŁNYM pociągiem do Zabrza, jeszcze się spóźnił... siedziałam koło starszych, wystrojonych babek, ale mnie mierzyły :evil_lol: Wgl, to na peronie przebrałam spodnie na krótsze, więc nie byłam aż tak uwalona, no ale jednak czerwona jak burak :evil_lol: striptiz w tychach na dworcu , no marzenie :loveu:

Arni lepiej nakręca się na zabawki, dyski przy innych pracujących psach. Zazdrość to fajna sprawa :D

Posted

[quote name='agutka']o gdzie foty z chopo??:mad:

Sagat też zazdrośnik, aportem się nie interesuje a gdy koleżanka swojej suce rzucała to on nagle i skoczny i zainteresowany:cool3:
Nie ma :P Może będą wieczorem.. ale na razie burza gówniana idzie :/
[quote name='Naklejka']Wracałam PEŁNYM pociągiem do Zabrza, jeszcze się spóźnił... siedziałam koło starszych, wystrojonych babek, ale mnie mierzyły :evil_lol: Wgl, to na peronie przebrałam spodnie na krótsze, więc nie byłam aż tak uwalona, no ale jednak czerwona jak burak :evil_lol: striptiz w tychach na dworcu , no marzenie :loveu:

Arni lepiej nakręca się na zabawki, dyski przy innych pracujących psach. Zazdrość to fajna sprawa :D
Striptiz dla ubogich :D Pewnie co poniektórzy się ucieszyli :D

[quote name='Molowe']Śliczne zdjęcia śliczni Wy! :loveu: zaczynacie tworzyć naprawdę fajny team i widać to na zdjęciach :)

https://lh3.googleusercontent.com/-wscjgvCkJHE/U3ykPGNzo-I/AAAAAAAAcHM/BF9p-CaQEB8/w641-h960-no/IMG_7055.png zakochałam się <3
Oooj Naklejka zrobiłą mu super te portrety <3 Moge na nie patrzeć i patrzeć... co tam że pies koło mnie leży :P

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Oooj Naklejka zrobiłą mu super te portrety <3 Moge na nie patrzeć i patrzeć... co tam że pies koło mnie leży :P

wywołaj, w ramkę i na ścianę :loveu:

Posted

Wczoraj odebrałam nasze zakupy i Dexownik będzie od przyszłego tygodnia popylał w takim cudnym komplecie:

:evil_lol:

I całe nasze zakupy, w tych cudacznych woreczkach są ciasteczka dla psiaków :grins:

Posted

[quote name='rashelek']Wczoraj odebrałam nasze zakupy i Dexownik będzie od przyszłego tygodnia popylał w takim cudnym komplecie:

:evil_lol:

I całe nasze zakupy, w tych cudacznych woreczkach są ciasteczka dla psiaków

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

[quote name='misha23']Śliczne kolory. Ładnie się zgrają z czarną sierścią Dextera. :)
Pięknie będzie mój morderca wyglądał <3 Kaganiec ma jak morderca z chopo to chociaż ubranie będzie miał piękne <3
[quote name='Vailet']pedał :evil_lol:
Wcale nie! Ty masz koksa z kietą :P

[quote name='kalyna']Jaki piękny komplecik :loveu:

ale jestem ciekawa jak Dex będzie się prezentować w tym komplecie
OOooo ja teeeż! Cąła jestem podjaranaaaa huhuhuhu :loveu:

[quote name='Naklejka']Monika, nikogo nie było, potem ktoś przylazł, ale za późno :diabloti:

Ale ładny komplecik :loveu: chyba znów do Tychów się wybiorę z aparatem :evil_lol:
Ooj tak oooj tak! Ja zapraszam we wtorek :D Jestem w Tychach jeszcze :evil_lol:

[quote name='Pani Profesor']ale macie fajne spotkania!
https://lh5.googleusercontent.com/--Ki3t4nXFv0/U3ykL6suWaI/AAAAAAAAcJc/aBwkQV6JbVI/w960-h641-no/IMG_7015.png to jest mistrzostwo, dwie pchełki z wyłupiastymi oczkami :loveu: kocham kocham :loveu:

ja też chcę na agi! ale nie wpuszczą mnie na żaden tor z moim durnym psem, który najpierw będzie ustawiał towarzycho :placz:
To jest Kropka (moja/mojej mamy) i Gaja Kasi, ktróa nie wiem czy ma galerie :(

A Agility jest zajebiaszcze! :D

[quote name='Majkowska']Ładne zdjecia spotkankowe :D
Wspólne foty - mistrzostwo!!!
A ja znów nie wiem who is who - czyje są pieski brązowy i mały czarny??
Z tymi zdjęciami to było kombinowania :D Bo moje psy nie do końca ogarnięte przezemnie :P
Czarny - Bondziu i czekoladka - Gaja są od Kasi katowickiej :)

A Czarno biała o to wiadomka - Kropka ;P

Posted

Gaja gdzieś ma galerię (ale tam się nikt nie odzywa), a Bond ma wątek na dogo, bo on na DT jest ;) a Kasia na dogo to Artemida i ona nie jest z Katowic :diabloti: kiedyś mieszkałyśmy niedaleko siebie, a teraz do siemców wywędrowała.

Posted

Może jestem dziwna, ale nie widzę nic pedalskiego w połączeniu zielonego z niebieskim :eviltong:
W czwartek będą fotaski w nowym komplecie i nawet uda mi się poznać Kropencję :loveu:

Posted

[quote name='agutka']komplecik wypas ;)

pierwszy całkiem fajnie pasowałby do białej a pomarańcz mojemu wilkowi:cool3: Jak solidne sa to produkty?
Niestety pierwszy komplecik jest dla Czarnucha! :D
Nikomu nie oddam <3
[quote name='Naklejka']Gaja gdzieś ma galerię (ale tam się nikt nie odzywa), a Bond ma wątek na dogo, bo on na DT jest ;) a Kasia na dogo to Artemida i ona nie jest z Katowic :diabloti: kiedyś mieszkałyśmy niedaleko siebie, a teraz do siemców wywędrowała.
Gdzieś, to znaczy, że nieaktywna. Coś czuje, że to DT Bondzikowe to takie już na amen :evil_lol:
A Kasia jest z Katowic i koniec. Ja tak mówie :P

[quote name='marta1624']Ale mnie tu dawno nie było ;) Śliczne fotki, zazdroszczę takich spotkań z psami ;)
Oj psie spacerki super super! Szkoda, że takie super dziewczyny są tak rozsiane po śląsku!

[quote name='Molowe']https://lh3.googleusercontent.com/-bu-eJxFQXeg/U4DF2Hdy6UI/AAAAAAAALOA/TIGiZPny3WY/s640/2014.05.24 (5).JPG Myślę,że Dexowi będzie bardzo ładnie w tym komplecie bo to super połączenie kolorystyczne :)
Też tak sądze :D Mariusz jednak nie będzie zbyt zadowolony z kolorystyki sesese

[quote name='Ty$ka']Jestem ciekawa jak się komplecik prezenuje na Dexiku! :D
Pokaże, jak założe :D

[quote name='rashelek']Może jestem dziwna, ale nie widzę nic pedalskiego w połączeniu zielonego z niebieskim :eviltong:
W czwartek będą fotaski w nowym komplecie i nawet uda mi się poznać Kropencję :loveu:
Niebieski i zielony to przecież typowo chłopięce kolory... dziewczynką kupuje się różowe :P