rashelek Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Monika na spacerach zawsze taka czysta :loveu: To ją pies zapluje, to się łapami wytrze, to znowu coś :lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 Noo.. zawsze jak taka wieśniara do domu wracam uwalona i zmęczona... :/ Quote
Guest wolfheart Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Noo.. zawsze jak taka wieśniara do domu wracam uwalona i zmęczona... :/ mam tak samo:diabloti: Quote
Baski_Kropka Posted May 22, 2014 Author Posted May 22, 2014 (edited) mam tak samo:diabloti: Dziewczyny po ostatnim spacerze i tak miały gorzej, bo musiały takie wracać pociągiem do domu i jeszcze w Kato czekać na przesiadkę :D Po naszym spacerze jestem bogatsza o kilka wielkich szram na rękach i udzie i pierdyknego siniaka :P A chciałam się pochwalić, że całkiem fajnie nam idzie z Dexem na agility :) Jak ktoś postoi z boku, popatrzy poprawi kiedy coś robie nie tak to idzie nam na prawdę super :) Strasznie się nakręciłam z Dexem na to agility :) Atmosfera super, psiaki się dogadują, więc po treningu mają chwilę dla siebie :) Okazało się, że mój pies bywa zazdrosny, kiedy robię coś z innym psem. A kiedy przychodzi jego kolej, daje z siebie 150% jak by chciał powiedzieć POPATRZ JA TEŻ TAK POTRAFIĘ, NAWET LEPIEJ!! :D Edited May 23, 2014 by Baski_Kropka Quote
agutka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 o gdzie foty z chopo??:mad: Sagat też zazdrośnik, aportem się nie interesuje a gdy koleżanka swojej suce rzucała to on nagle i skoczny i zainteresowany:cool3: Quote
Naklejka Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Wracałam PEŁNYM pociągiem do Zabrza, jeszcze się spóźnił... siedziałam koło starszych, wystrojonych babek, ale mnie mierzyły :evil_lol: Wgl, to na peronie przebrałam spodnie na krótsze, więc nie byłam aż tak uwalona, no ale jednak czerwona jak burak :evil_lol: striptiz w tychach na dworcu , no marzenie :loveu: Arni lepiej nakręca się na zabawki, dyski przy innych pracujących psach. Zazdrość to fajna sprawa :D Quote
Molowe Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Śliczne zdjęcia śliczni Wy! :loveu: zaczynacie tworzyć naprawdę fajny team i widać to na zdjęciach :) https://lh3.googleusercontent.com/-wscjgvCkJHE/U3ykPGNzo-I/AAAAAAAAcHM/BF9p-CaQEB8/w641-h960-no/IMG_7055.png zakochałam się <3 Quote
Baski_Kropka Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 [quote name='agutka']o gdzie foty z chopo??:mad: Sagat też zazdrośnik, aportem się nie interesuje a gdy koleżanka swojej suce rzucała to on nagle i skoczny i zainteresowany:cool3: Nie ma :P Może będą wieczorem.. ale na razie burza gówniana idzie :/ [quote name='Naklejka']Wracałam PEŁNYM pociągiem do Zabrza, jeszcze się spóźnił... siedziałam koło starszych, wystrojonych babek, ale mnie mierzyły :evil_lol: Wgl, to na peronie przebrałam spodnie na krótsze, więc nie byłam aż tak uwalona, no ale jednak czerwona jak burak :evil_lol: striptiz w tychach na dworcu , no marzenie :loveu: Arni lepiej nakręca się na zabawki, dyski przy innych pracujących psach. Zazdrość to fajna sprawa :D Striptiz dla ubogich :D Pewnie co poniektórzy się ucieszyli :D [quote name='Molowe']Śliczne zdjęcia śliczni Wy! :loveu: zaczynacie tworzyć naprawdę fajny team i widać to na zdjęciach :) https://lh3.googleusercontent.com/-wscjgvCkJHE/U3ykPGNzo-I/AAAAAAAAcHM/BF9p-CaQEB8/w641-h960-no/IMG_7055.png zakochałam się <3 Oooj Naklejka zrobiłą mu super te portrety <3 Moge na nie patrzeć i patrzeć... co tam że pies koło mnie leży :P Quote
kalyna Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Oooj Naklejka zrobiłą mu super te portrety <3 Moge na nie patrzeć i patrzeć... co tam że pies koło mnie leży :P wywołaj, w ramkę i na ścianę :loveu: Quote
rashelek Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Wczoraj odebrałam nasze zakupy i Dexownik będzie od przyszłego tygodnia popylał w takim cudnym komplecie: :evil_lol: I całe nasze zakupy, w tych cudacznych woreczkach są ciasteczka dla psiaków :grins: Quote
misha23 Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Śliczne kolory. :) Ładnie się zgrają z czarną sierścią Dextera. :) Quote
kalyna Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Jaki piękny komplecik :loveu: :loveu: ale jestem ciekawa jak Dex będzie się prezentować w tym komplecie ;) Quote
Naklejka Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Monika, nikogo nie było, potem ktoś przylazł, ale za późno :diabloti: Ale ładny komplecik :loveu: chyba znów do Tychów się wybiorę z aparatem :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 ale macie fajne spotkania! https://lh5.googleusercontent.com/--Ki3t4nXFv0/U3ykL6suWaI/AAAAAAAAcJc/aBwkQV6JbVI/w960-h641-no/IMG_7015.png to jest mistrzostwo, dwie pchełki z wyłupiastymi oczkami :loveu: kocham kocham :loveu: ja też chcę na agi! ale nie wpuszczą mnie na żaden tor z moim durnym psem, który najpierw będzie ustawiał towarzycho :placz: Quote
Majkowska Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Ładne zdjecia spotkankowe :D Wspólne foty - mistrzostwo!!! A ja znów nie wiem who is who - czyje są pieski brązowy i mały czarny?? Quote
Baski_Kropka Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 [quote name='rashelek']Wczoraj odebrałam nasze zakupy i Dexownik będzie od przyszłego tygodnia popylał w takim cudnym komplecie: :evil_lol: I całe nasze zakupy, w tych cudacznych woreczkach są ciasteczka dla psiaków łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='misha23']Śliczne kolory. Ładnie się zgrają z czarną sierścią Dextera. :) Pięknie będzie mój morderca wyglądał <3 Kaganiec ma jak morderca z chopo to chociaż ubranie będzie miał piękne <3 [quote name='Vailet']pedał :evil_lol: Wcale nie! Ty masz koksa z kietą :P [quote name='kalyna']Jaki piękny komplecik :loveu: ale jestem ciekawa jak Dex będzie się prezentować w tym komplecie OOooo ja teeeż! Cąła jestem podjaranaaaa huhuhuhu :loveu: [quote name='Naklejka']Monika, nikogo nie było, potem ktoś przylazł, ale za późno :diabloti: Ale ładny komplecik :loveu: chyba znów do Tychów się wybiorę z aparatem :evil_lol: Ooj tak oooj tak! Ja zapraszam we wtorek :D Jestem w Tychach jeszcze :evil_lol: [quote name='Pani Profesor']ale macie fajne spotkania! https://lh5.googleusercontent.com/--Ki3t4nXFv0/U3ykL6suWaI/AAAAAAAAcJc/aBwkQV6JbVI/w960-h641-no/IMG_7015.png to jest mistrzostwo, dwie pchełki z wyłupiastymi oczkami :loveu: kocham kocham :loveu: ja też chcę na agi! ale nie wpuszczą mnie na żaden tor z moim durnym psem, który najpierw będzie ustawiał towarzycho :placz: To jest Kropka (moja/mojej mamy) i Gaja Kasi, ktróa nie wiem czy ma galerie :( A Agility jest zajebiaszcze! :D [quote name='Majkowska']Ładne zdjecia spotkankowe :D Wspólne foty - mistrzostwo!!! A ja znów nie wiem who is who - czyje są pieski brązowy i mały czarny?? Z tymi zdjęciami to było kombinowania :D Bo moje psy nie do końca ogarnięte przezemnie :P Czarny - Bondziu i czekoladka - Gaja są od Kasi katowickiej :) A Czarno biała o to wiadomka - Kropka ;P Quote
agutka Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 komplecik wypas ;) pierwszy całkiem fajnie pasowałby do białej a pomarańcz mojemu wilkowi:cool3: Jak solidne sa to produkty? Quote
Naklejka Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Gaja gdzieś ma galerię (ale tam się nikt nie odzywa), a Bond ma wątek na dogo, bo on na DT jest ;) a Kasia na dogo to Artemida i ona nie jest z Katowic :diabloti: kiedyś mieszkałyśmy niedaleko siebie, a teraz do siemców wywędrowała. Quote
marta1624 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Ale mnie tu dawno nie było ;) Śliczne fotki, zazdroszczę takich spotkań z psami ;) Quote
Molowe Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-bu-eJxFQXeg/U4DF2Hdy6UI/AAAAAAAALOA/TIGiZPny3WY/s640/2014.05.24%20%285%29.JPG Myślę,że Dexowi będzie bardzo ładnie w tym komplecie bo to super połączenie kolorystyczne :) Quote
Ty$ka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Jestem ciekawa jak się komplecik prezenuje na Dexiku! :D Quote
rashelek Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Może jestem dziwna, ale nie widzę nic pedalskiego w połączeniu zielonego z niebieskim :eviltong: W czwartek będą fotaski w nowym komplecie i nawet uda mi się poznać Kropencję :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 [quote name='agutka']komplecik wypas ;) pierwszy całkiem fajnie pasowałby do białej a pomarańcz mojemu wilkowi:cool3: Jak solidne sa to produkty? Niestety pierwszy komplecik jest dla Czarnucha! :D Nikomu nie oddam <3 [quote name='Naklejka']Gaja gdzieś ma galerię (ale tam się nikt nie odzywa), a Bond ma wątek na dogo, bo on na DT jest ;) a Kasia na dogo to Artemida i ona nie jest z Katowic :diabloti: kiedyś mieszkałyśmy niedaleko siebie, a teraz do siemców wywędrowała. Gdzieś, to znaczy, że nieaktywna. Coś czuje, że to DT Bondzikowe to takie już na amen :evil_lol: A Kasia jest z Katowic i koniec. Ja tak mówie :P [quote name='marta1624']Ale mnie tu dawno nie było ;) Śliczne fotki, zazdroszczę takich spotkań z psami ;) Oj psie spacerki super super! Szkoda, że takie super dziewczyny są tak rozsiane po śląsku! [quote name='Molowe']https://lh3.googleusercontent.com/-bu-eJxFQXeg/U4DF2Hdy6UI/AAAAAAAALOA/TIGiZPny3WY/s640/2014.05.24 (5).JPG Myślę,że Dexowi będzie bardzo ładnie w tym komplecie bo to super połączenie kolorystyczne :) Też tak sądze :D Mariusz jednak nie będzie zbyt zadowolony z kolorystyki sesese [quote name='Ty$ka']Jestem ciekawa jak się komplecik prezenuje na Dexiku! :D Pokaże, jak założe :D [quote name='rashelek']Może jestem dziwna, ale nie widzę nic pedalskiego w połączeniu zielonego z niebieskim :eviltong: W czwartek będą fotaski w nowym komplecie i nawet uda mi się poznać Kropencję :loveu: Niebieski i zielony to przecież typowo chłopięce kolory... dziewczynką kupuje się różowe :P Quote
*Magda* Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Baski_Kropka napisał(a): Pokaże, jak założe :D Czyli kiedy?? Quote
Recommended Posts