BBeta Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Hej :) Fajny ten Twój Dexter i wcale nie jest za chudy :eviltong: ;) Quote
*Magda* Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Hej Baski :) Kiedy jakieś fotencje? P.S. Różowy, to nie dla mnie :eviltong: Quote
Vailet Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 też uważam że nie jest za chudy :eviltong: jest taki w sam raz ;) Quote
Baski_Kropka Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 [quote name='Angi']a ja się porwę na collaka, krótkowłosego oczywiście :loveu: a różowe rzeczy dla psa uwielbiam! :D[/QUOTE] Colaki są super :D O nieee ja nie mam różowych rzeczy dla psaa :D Mam różowy softshell i różowe adidasy, które występują na ostatnich zdjęciach :P [quote name='BBeta']Hej :) Fajny ten Twój Dexter i wcale nie jest za chudy :eviltong: ;)[/QUOTE] Już nie jest :D Ogłaszam wszech i w obe, że wygląda już chyba idealnie <3 [quote name='magdabroy']Hej Baski :) Kiedy jakieś fotencje? P.S. Różowy, to nie dla mnie :eviltong:[/QUOTE] Różowy rozwesela te smutne społrczeństwo :P A fotki... nie wiem jak się pogoda poprawi to będą :/ :P [quote name='Vailet']też uważam że nie jest za chudy :eviltong: jest taki w sam raz ;)[/QUOTE] Jak już oznajmiłam, Dex jest idealny :D Od jakiegoś niedługiego czasu... no i futrem obrastać zaczyna troszke :D Quote
angineuuka Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 pewnie, że collie są super :D ciekawe, jak będzie z ilością miotów w Pl, gdy będę już chciała i mogła go zakupić :p Quote
Molowe Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-9NzzA_QoMpw/U2-l93nt98I/AAAAAAAABbA/tmm7lcevOQ8/w640-h360-no/DSC01577.jpg jaki rozweselony :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-hg8M2Lm9R38/U2-pY86wakI/AAAAAAAABnQ/yVEHOIhkV04/w640-h360-no/DSC01723.jpg na agi też byście sobie radzili doskonale :D https://lh5.googleusercontent.com/-fRLDMKq-4v4/U2-eL_LWovI/AAAAAAAABGs/1rXUKIkROrs/w270-h480-no/DSC01365.jpg fajnie razem wyglądają,Mika sobie coś tam śpiewa :evil_lol: ja mam dokładnie takie samo podejście do koloru różowego niektórzy ludzie śmieją się z nas jak widzą psa w różowej obróżce z różową smyczką dozowniczkiem na woreczki,które również są różowe ale co tam tak jest dużo weselej niż normalny granatowy czy czarny komplet :grins: Quote
Leokadia Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Ja na siebie rzadko róż ubieram, że psa to bym chyba maltretować nie chciała:evil_lol: Czekamy na nowe fotki;) Quote
rashelek Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Dobry róż nie jest zły, ja też ostatnio mam fazę na ten kolor :D Ale dla Miczelskiego mam tylko jeden różowy komplet (i to nie ordynarny tylko połączony z zielonym ;)), za to zabawki ciągle wybieram rushoffe :lol: Niestety, ona jest mało dziewczęca i do charakterku średnio ten kolor pasuje :P Noo zobaczę to ocenię czy faktycznie wygląda tak idealnie :eviltong: Quote
zmierzchnica Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 U mnie zawsze wygrywają względy praktyczne - im ciemniej, tym lepiej, mniej widać brud :evil_lol: Szczególnie przy psich rzeczach to się sprawdza :diabloti: Także róż, biel, żółty i tym podobne odpadają :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Baski_Kropka napisał(a):A kiedy będziesz chciała? :D chcieć to chcę i teraz :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 [quote name='Molowe']https://lh6.googleusercontent.com/-9NzzA_QoMpw/U2-l93nt98I/AAAAAAAABbA/tmm7lcevOQ8/w640-h360-no/DSC01577.jpg jaki rozweselony :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-hg8M2Lm9R38/U2-pY86wakI/AAAAAAAABnQ/yVEHOIhkV04/w640-h360-no/DSC01723.jpg na agi też byście sobie radzili doskonale :D https://lh5.googleusercontent.com/-fRLDMKq-4v4/U2-eL_LWovI/AAAAAAAABGs/1rXUKIkROrs/w270-h480-no/DSC01365.jpg fajnie razem wyglądają,Mika sobie coś tam śpiewa :evil_lol: ja mam dokładnie takie samo podejście do koloru różowego niektórzy ludzie śmieją się z nas jak widzą psa w różowej obróżce z różową smyczką dozowniczkiem na woreczki,które również są różowe ale co tam tak jest dużo weselej niż normalny granatowy czy czarny komplet :grins: Ja tam dla psa nie mam nic różowego bo to przecież groźna czarna bestia :P Ale neonowe kolorowe jak najbardziej :D Sama lubie się ubrać na kolorowo. Na codzień może nie, ale ciuchy sportowe, na spacery z psem muszą być! [quote name='leónowa']Ja na siebie rzadko róż ubieram, że psa to bym chyba maltretować nie chciała:evil_lol: Czekamy na nowe fotki;) Oj tam maltretować :P Ja psa w róż też nie ubieram Dex bedzie w neonach a Kropa w niebieskim chodzi:P [quote name='magdabroy']:grins: Awwww :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zaraz sobie przełonacze :D [quote name='rashelek']Dobry róż nie jest zły, ja też ostatnio mam fazę na ten kolor :D Ale dla Miczelskiego mam tylko jeden różowy komplet (i to nie ordynarny tylko połączony z zielonym ;)), za to zabawki ciągle wybieram rushoffe :lol: Niestety, ona jest mało dziewczęca i do charakterku średnio ten kolor pasuje :P Noo zobaczę to ocenię czy faktycznie wygląda tak idealnie :eviltong: Nooo mice to bym założyła czarną skórę i ćwieki xD ewentualnie trupie czachy :evil_lol: [quote name='zmierzchnica']U mnie zawsze wygrywają względy praktyczne - im ciemniej, tym lepiej, mniej widać brud :evil_lol: Szczególnie przy psich rzeczach to się sprawdza :diabloti: Także róż, biel, żółty i tym podobne odpadają :diabloti: A ja żygam czarnym i ciemnym kolorem... :P Do pracy dwa lata sie nosić musiałam na czarno i po prostu już nie moge na to patrzeć :/ [quote name='Angi']chcieć to chcę i teraz :evil_lol: To tak jak ja... :D Quote
rashelek Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Haha chyba będe jej musiała kiedyś sprawić taki komplet :lol: Porób no jakieś fotki w Tychach :grins: Quote
Ty$ka Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Róż wygląda elegancko na czarnym samcu :loveu: Tylko problem jest taki, że ludzie obstawiają, że to suka ;p Tylko siebie nie widzę w różu, w życiu nie ubrałabym się w róż. Jakoś tak do mnie nie pasuje. Do Morusa - a i owszem. Quote
Naklejka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 żyjecie? :) Arni padł, a ja sobie zaraz skórę wydrapię :evil_lol: Zdjęć mam garstkę, coś mi dzisiaj ten sprzęt świrował :roll: Quote
Baski_Kropka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 rashelek napisał(a):Haha chyba będe jej musiała kiedyś sprawić taki komplet :lol: Porób no jakieś fotki w Tychach :grins: No mam jakieś w telefonie to wrzucę a niedługo ze spaceru z dziewczynami też się pojawią od Naklejki <3 Ty$ka napisał(a):Róż wygląda elegancko na czarnym samcu :loveu: Tylko problem jest taki, że ludzie obstawiają, że to suka ;p Tylko siebie nie widzę w różu, w życiu nie ubrałabym się w róż. Jakoś tak do mnie nie pasuje. Do Morusa - a i owszem. Nie będę go pedalić :P marta1624 napisał(a):Witam Dexowych ;) Czeeeeeść!! :D Naklejka napisał(a):żyjecie? :) Arni padł, a ja sobie zaraz skórę wydrapię :evil_lol: Zdjęć mam garstkę, coś mi dzisiaj ten sprzęt świrował :roll: Żyjemy. Psy padły. Kropa nie miała nawet siły wskoczyć na łóżko, a ja jestem czerwona jak burak... i też padłam spałam 2h po powrocie tylko kanapki sobie zjadłam :P Quote
Pani Profesor Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 cześć:) czy u Was też linienie idzie tak drastycznie, że strach stanąć na podłodze w obawie o to, że kudły wessają Cię pod podłogę? czy z krótkowłosymi psami nie ma tego problemu? :D Quote
Baski_Kropka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 PP, nieee z Dexem to luzy rajtuuuuzy :D on linieje bardzo umiarkowanie :) Co dwa trzy dni wystarczy odkurzyć :D Z Baskim było gorzej. Liniał cały rok a w okresie wiosennym i jesiennym bardzo intnsywnie :D Właściwie to miałam dywan... Teraz czarne futro wygląda jak bym miała podłogę brudną :P Quote
Naklejka Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10314512_655350187878292_4223582088672161872_n.jpg Ja chcę jeszcze raz, ja chcę jeszcze raz! :D zaraz wezmę się za szprechanie, ale to zaraz :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Było cuuudoooownie! Trzeba się jeszcze kiedyś zorganizować :D Jak by były sprzyjające warunki czyli brak matur to można na działce pogrilować :D MAGDA ZMIENIŁAM JUŻ :D :loveu: Quote
Recommended Posts