Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']a ja się porwę na collaka, krótkowłosego oczywiście :loveu:

a różowe rzeczy dla psa uwielbiam! :D[/QUOTE]
Colaki są super :D
O nieee ja nie mam różowych rzeczy dla psaa :D Mam różowy softshell i różowe adidasy, które występują na ostatnich zdjęciach :P

[quote name='BBeta']Hej :) Fajny ten Twój Dexter i wcale nie jest za chudy :eviltong: ;)[/QUOTE]

Już nie jest :D Ogłaszam wszech i w obe, że wygląda już chyba idealnie <3

[quote name='magdabroy']Hej Baski :)

Kiedy jakieś fotencje?

P.S.
Różowy, to nie dla mnie :eviltong:[/QUOTE]
Różowy rozwesela te smutne społrczeństwo :P
A fotki... nie wiem jak się pogoda poprawi to będą :/ :P

[quote name='Vailet']też uważam że nie jest za chudy :eviltong: jest taki w sam raz ;)[/QUOTE]
Jak już oznajmiłam, Dex jest idealny :D Od jakiegoś niedługiego czasu... no i futrem obrastać zaczyna troszke :D

Posted

https://lh6.googleusercontent.com/-9NzzA_QoMpw/U2-l93nt98I/AAAAAAAABbA/tmm7lcevOQ8/w640-h360-no/DSC01577.jpg jaki rozweselony :loveu:
https://lh5.googleusercontent.com/-hg8M2Lm9R38/U2-pY86wakI/AAAAAAAABnQ/yVEHOIhkV04/w640-h360-no/DSC01723.jpg na agi też byście sobie radzili doskonale :D
https://lh5.googleusercontent.com/-fRLDMKq-4v4/U2-eL_LWovI/AAAAAAAABGs/1rXUKIkROrs/w270-h480-no/DSC01365.jpg fajnie razem wyglądają,Mika sobie coś tam śpiewa :evil_lol:

ja mam dokładnie takie samo podejście do koloru różowego niektórzy ludzie śmieją się z nas jak widzą psa w różowej obróżce z różową smyczką dozowniczkiem na woreczki,które również są różowe ale co tam tak jest dużo weselej niż normalny granatowy czy czarny komplet :grins:

Posted

Dobry róż nie jest zły, ja też ostatnio mam fazę na ten kolor :D Ale dla Miczelskiego mam tylko jeden różowy komplet (i to nie ordynarny tylko połączony z zielonym ;)), za to zabawki ciągle wybieram rushoffe :lol: Niestety, ona jest mało dziewczęca i do charakterku średnio ten kolor pasuje :P
Noo zobaczę to ocenię czy faktycznie wygląda tak idealnie :eviltong:

Posted

U mnie zawsze wygrywają względy praktyczne - im ciemniej, tym lepiej, mniej widać brud :evil_lol: Szczególnie przy psich rzeczach to się sprawdza :diabloti: Także róż, biel, żółty i tym podobne odpadają :diabloti:

Posted

[quote name='Molowe']https://lh6.googleusercontent.com/-9NzzA_QoMpw/U2-l93nt98I/AAAAAAAABbA/tmm7lcevOQ8/w640-h360-no/DSC01577.jpg jaki rozweselony :loveu:
https://lh5.googleusercontent.com/-hg8M2Lm9R38/U2-pY86wakI/AAAAAAAABnQ/yVEHOIhkV04/w640-h360-no/DSC01723.jpg na agi też byście sobie radzili doskonale :D
https://lh5.googleusercontent.com/-fRLDMKq-4v4/U2-eL_LWovI/AAAAAAAABGs/1rXUKIkROrs/w270-h480-no/DSC01365.jpg fajnie razem wyglądają,Mika sobie coś tam śpiewa :evil_lol:

ja mam dokładnie takie samo podejście do koloru różowego niektórzy ludzie śmieją się z nas jak widzą psa w różowej obróżce z różową smyczką dozowniczkiem na woreczki,które również są różowe ale co tam tak jest dużo weselej niż normalny granatowy czy czarny komplet :grins:
Ja tam dla psa nie mam nic różowego bo to przecież groźna czarna bestia :P Ale neonowe kolorowe jak najbardziej :D
Sama lubie się ubrać na kolorowo. Na codzień może nie, ale ciuchy sportowe, na spacery z psem muszą być!

[quote name='leónowa']Ja na siebie rzadko róż ubieram, że psa to bym chyba maltretować nie chciała:evil_lol:

Czekamy na nowe fotki;)
Oj tam maltretować :P Ja psa w róż też nie ubieram Dex bedzie w neonach a Kropa w niebieskim chodzi:P
[quote name='magdabroy']:grins:

Awwww :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Zaraz sobie przełonacze :D

[quote name='rashelek']Dobry róż nie jest zły, ja też ostatnio mam fazę na ten kolor :D Ale dla Miczelskiego mam tylko jeden różowy komplet (i to nie ordynarny tylko połączony z zielonym ;)), za to zabawki ciągle wybieram rushoffe :lol: Niestety, ona jest mało dziewczęca i do charakterku średnio ten kolor pasuje :P
Noo zobaczę to ocenię czy faktycznie wygląda tak idealnie :eviltong:
Nooo mice to bym założyła czarną skórę i ćwieki xD ewentualnie trupie czachy :evil_lol:
[quote name='zmierzchnica']U mnie zawsze wygrywają względy praktyczne - im ciemniej, tym lepiej, mniej widać brud :evil_lol: Szczególnie przy psich rzeczach to się sprawdza :diabloti: Także róż, biel, żółty i tym podobne odpadają :diabloti:
A ja żygam czarnym i ciemnym kolorem... :P Do pracy dwa lata sie nosić musiałam na czarno i po prostu już nie moge na to patrzeć :/

[quote name='Angi']chcieć to chcę i teraz :evil_lol:
To tak jak ja... :D

Posted

Róż wygląda elegancko na czarnym samcu :loveu: Tylko problem jest taki, że ludzie obstawiają, że to suka ;p
Tylko siebie nie widzę w różu, w życiu nie ubrałabym się w róż. Jakoś tak do mnie nie pasuje. Do Morusa - a i owszem.

Posted

rashelek napisał(a):
Haha chyba będe jej musiała kiedyś sprawić taki komplet :lol:
Porób no jakieś fotki w Tychach :grins:

No mam jakieś w telefonie to wrzucę a niedługo ze spaceru z dziewczynami też się pojawią od Naklejki <3

Ty$ka napisał(a):
Róż wygląda elegancko na czarnym samcu :loveu: Tylko problem jest taki, że ludzie obstawiają, że to suka ;p
Tylko siebie nie widzę w różu, w życiu nie ubrałabym się w róż. Jakoś tak do mnie nie pasuje. Do Morusa - a i owszem.

Nie będę go pedalić :P

marta1624 napisał(a):
Witam Dexowych ;)

Czeeeeeść!! :D
Naklejka napisał(a):
żyjecie? :) Arni padł, a ja sobie zaraz skórę wydrapię :evil_lol:
Zdjęć mam garstkę, coś mi dzisiaj ten sprzęt świrował :roll:

Żyjemy. Psy padły. Kropa nie miała nawet siły wskoczyć na łóżko, a ja jestem czerwona jak burak... i też padłam spałam 2h po powrocie tylko kanapki sobie zjadłam :P

Posted

PP, nieee z Dexem to luzy rajtuuuuzy :D on linieje bardzo umiarkowanie :) Co dwa trzy dni wystarczy odkurzyć :D
Z Baskim było gorzej. Liniał cały rok a w okresie wiosennym i jesiennym bardzo intnsywnie :D
Właściwie to miałam dywan...
Teraz czarne futro wygląda jak bym miała podłogę brudną :P